- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- Konu Sahibi bodrum salatasi
Sağol çok net cevaplar verdin. Ben o zaman indirip para aktarayım yarın. teşekkür ederim7/24 hıc bır fark yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol çok net cevaplar verdin. Ben o zaman indirip para aktarayım yarın. teşekkür ederim7/24 hıc bır fark yok
Ben binance yi bün indirim
Binance kullaniyorum sizede tavsiyem odur diger uygulamalar daha kolay olabilir fakat en sorunsuz calisani binance, bir iki youtube videosuyla kolayca ogrenebilirsiniz kullanmayi.
Ama tek basiniza bu isi yapmak cok zor olur diye dusunuyorum bir kac telegram hesabi veya tanidik bu isi bilen birilerini takip etmenizi oneririm.
Coinmarketcap ve bir cok youtube kanalini takip ediyorum ben ayrica bi grubumuz var bu isi iyi bilen insanlar var icerisinde, az cok biseyler yapiyoruz
Paribu btc Türk falan hiç bulaşmayın en iyisi binance fiyatlar bile değişkenlik gösteriyor ayrıca coin çıkınca sistemi kapatıyorlar zarara uğrayan çok ayrıca her coin yok diğerlerinde.
Evet emir giriyorsunuz o fiyata gelince satıyor
Merhaba kızlar, nasıl gidiyor. ?Ben exen kullaniyorum hergun takip ediyorum.Tablo cikarmayi biliyorsaniz girin bu ise . Talimatla olmuyor takip etmeniz gerekir
Biannance indirdim7/24 hıc bır fark yok
Merhaba kızlar, nasıl gidiyor. ?
Keske daha once baslasaydim :)Merhaba kızlar, nasıl gidiyor. ?
Binancetr ye uye olun, bankanizdan binancetr ye parayi komisyonsuz gonderip oradanda binanceye gonderebilirsiniz. Youtube da vardir detayli anlatimiBiannance indirdim
Ama nasıl para yükleyeceğim
Her bankadan gider mi? YouTube da bir video da ziraat ve vakıf demişBinancetr ye uye olun, bankanizdan binancetr ye parayi komisyonsuz gonderip oradanda binanceye gonderebilirsiniz. Youtube da vardir detayli anlatimi
Ziraat ve vakif 7/24 digerleri mesai saatlerinde diye biliyorum ben garanti kullandimHer bankadan gider mi? YouTube da bir video da ziraat ve vakıf demiş
Teşekkürler :) benim de kötü sayılmazGayet güzel başarılı :) senin nasıl gidiyor
Teşekkürler :) benim de kötü sayılmaz
Nasil analiz yapıyorsunuz, grafik okuma gibi mi? Grafik çıkarmayı öğrenmek istiyorum ben deAnalizlerim %99 başarı sağladığı için güzel gidiyor bakalım daha ralli var
Nasil analiz yapıyorsunuz, grafik okuma gibi mi? Grafik çıkarmayı öğrenmek istiyorum ben de
Ooo iyiymiş :) ben yeniyim tabi :)Analizlerim %99 başarı sağladığı için güzel gidiyor bakalım daha ralli var
Ben borsaya çok yeni girdim pek hakim değilim henüz maalesef. Kesinlikle bilgi birikimi, deneyim ve analiz yeteneği olmadan kulaktan dolma bilgilerle cok bulasmamak gerekiyor. Yorumlarinizin takipçisiyim bundan böyleSadece grafik ile olmaz ben uzun zamandır borsacıyım zaten, bir çok eğitim aldım. Teknik analiz, temel analiz, yatırımcı psikolojisi, haberlere gelecek tepkiler, piyasa analizi, piyasa tepkileri ve deneyim hepsinin birleşimi sadece grafik ile yola çıksaydım %99 başarı elde edemezdim hiç bir zaman.
1 haftada 200lira kar ettim. Yuksek yatsa yuksek olurdu 200tl ile bukadarMerhaba kızlar, nasıl gidiyor. ?
2günde 500liram 2.500 oldu1 haftada 200lira kar ettim. Yuksek yatsa yuksek olurdu 200tl ile bukadar
Ne güzel - bitciyi duydum ama o Program diilmiydi1 haftada 200lira kar ettim. Yuksek yatsa yuksek olurdu 200tl ile bukadar
yüzde 99 başarı diye birşey olamazSadece grafik ile olmaz ben uzun zamandır borsacıyım zaten, bir çok eğitim aldım. Teknik analiz, temel analiz, yatırımcı psikolojisi, haberlere gelecek tepkiler, piyasa analizi, piyasa tepkileri ve deneyim hepsinin birleşimi sadece grafik ile yola çıksaydım %99 başarı elde edemezdim hiç bir zaman.