- 28 Şubat 2012
- 12.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.694
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Cok guzel bir noktaya deginmisler.. kaybedince oldum bittim demeyecekler yapabilir.. ama tum birikimini hatta kredi cekip yatirmak mantikli degil. Kaybedersen kac yil odemekle ugrasacaksin birde.. somut birseyde yok ortadaÖyle zaten. Kumarın dijital hali
Cok guzel bir noktaya deginmisler.. kaybedince oldum bittim demeyecekler yapabilir.. ama tum birikimini hatta kredi cekip yatirmak mantikli degil. Kaybedersen kac yil odemekle ugrasacaksin birde.. somut birseyde yok ortada
Cok guzel bir noktaya deginmisler.. kaybedince oldum bittim demeyecekler yapabilir.. ama tum birikimini hatta kredi cekip yatirmak mantikli degil. Kaybedersen kac yil odemekle ugrasacaksin birde.. somut birseyde yok ortada
Bence bu: kolay para pesinde kosmak husran genelde…zaten bu kadar kolay olsa herkes kazanirdiEski tip titanların dijital hali işte..
İnsanlar evler arabalar satıp kaybedince intihar etti bu umut tacirleri yüzünden. Kimisi cinnet getirip ailesini yoketti.
Biraz akıl ve mantık lazım bir şeyin kâr zarar oranını hesap etmek için.
Bir de kolay para peşinde koşmanın sonu hep hüsrandır..
Kim yönetiyor kim oynuyor bu kurlarla kimse bilmez
Son cumlene katiliyorumda… bu islerin bahsedildigi kadar kolay olmadigini dusunuyorum. Borsada ayni sekilde bence.. kaybetmekte kazanmakta ucurumlar acmayacak olmasi gerek. Insanlar herseylerini yatiriyor.. kaybedincede dunya basina yikiliyorAslinda somut bir sürü şey var internet alt yapıları, veri saklama projeleri, arabaların dijital programları, bankaların para aktarma sistemlerine pilot bölge uygulamalarının başlatılması.
Yetişkin nesil belki tam hakim olamaz ama gençlerimiz mutlaka Yazılım ve dijital dünyaya adapte olmalı.
Son cumlene katiliyorumda… bu islerin bahsedildigi kadar kolay olmadigini dusunuyorum. Borsada ayni sekilde bence.. kaybetmekte kazanmakta ucurumlar acmayacak olmasi gerek. Insanlar herseylerini yatiriyor.. kaybedincede dunya basina yikiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?