Bitcoin siteleri hakkinda

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.861
-145
68
41
Bir arkadaşım tavsiye etti bitcoin.guvenilir mi.tecrube eden var mı.hangi uygulamadan girilir.kimlik bilgilerimin kullanılması riski var mi

kimlik bilgilerim calinirmi sorusuyla basliyorsaniz bu konuya zaten cok geridesiniz. hic bir fikriniz yok .kesinlikle zarara ugrarsiniz hic bulamayin .
bitcoin islerini takip etmek icin inanilmaz internet arastirmasi yaomaniz analizleri dinlemeniz izlemeniz lazim .
ancak siz en basit soruyu bile arastiramamissiniz .

Daha dün 22 yaşında bir genç bitcoin yüzünden intihar etmişti. Bence girmeyin çok anlamıyorsanız

bitcoinle uğraşıp güzel para kazandım sıfır bilginiz var ben sizin yerinizde olsam girmem tecrübelerime ddayanarak söylüyorum bin kişi kaybeder bir kişi kazanır borsa tecrübeniz var mı yatırımcı psikolojisi hakkında bilginiz var mı yatırım danışmanı bir kanal vb mi takip edeceksiniz teknik temel analiz biliyor musunuz? Tüm bunlar önemli yedi yirmi dört takip isteyen alarmlar kurmanız gereken bir yer biraz eğitimini alınca paranızı yatırın

bu arada kazandığım parayı arabaya yatırdım en son psikolojim dayanmadı :))

Hiç bilginiz yoksa asla ama asla girmeyin acemilikle girip ilk etaplar 2bin dolara yakın para kaybettim. Bilgisiz notsuz deftersiz olmaz. Youtubede a dan z ye grafik ve işin mantığını anlatan hocalar var. Önce 3 ay izleyin öğrenin grafik nedir btc nasıl işler mumlar ne anlama gelir. Bu işin pisikolojisi nedir, Aksi halde btc denizine paranızı yedirirsiniz.

Bilmeden girmek tehlikeli. Önce araştırın öğrenin biraz ondan sonra ufak rakamlarla girin.
Yazdan önce iyiydi giren kazandı o zaman. Şimdi girse belki çoğu gidecek parasının. Ben çok bilmeden girdim söyle kazandım diyenlere de ne zaman girdin ne zaman kazandin diye sorun

Benim bitcoin anlayışım 2,5'e girdikçe chiliz almak, 6 oldukça satmak için emir girmektam bir cahil kullanıciyim. Ama paraya ihriyacim yok, sırf öyle sepet olsun, bitcoinden de yatırımım olsun, elbet birkaç seneye artar diye aldım
Geçen sene bu işler Cok karliydi, boğa dönemi dedikleri, yükseliş trendi...o ara bir gazla girmiştim ben. Yine az çok kazandım, ama bu donemde kazanmak zor. İyice takip edenler bile şaşırıp ortada kalabiliyor.
Mesela bu işlerle kafayı bozmuş bir arkadaşım bana bir coin söyledi, çok düştü,sen de al mutlaka - bu artacak diye. Aldım, aldığımin üstüne daha daha düştü, 5 ay falan oldu onu alalı,ne karı, aldığım rakamin yarısına indi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…