bit !

Sanırım bu rozetin içindede ondan var.Ben oğlumun okul hırkasına takmıştım.Gülen surat,futbul topu v.s şekillerinde var :)

Vay be geliştirmişler demek ki :)
Lavaboların içine atılan naftalin toplarını görünce hala aklıma gelir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

durur inşallah ben ayıklarken yada uykusunda yapmak en iyisi

bu devirde hayret birşey bit nereden gelir şaşkınım

pisliğin deviri olmaz ki canım her devirde pis insanlar var. kimbilir kızına kimden nerden bulaştı. benim öğrencilerimde de her sene aynı sorun oluyor. velileri inandıramayınca artık şeffaf kutuya biriktirip gösterdiğim bile oldu

Bendede olmustu dura nyt losyon ve metrin kullandim dura nyt spreydi taragida vardi cok iyi geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Açıkçası gaz yağı vb. şeyler bebeğinizin saçına zarar verebilir bu yüzden eczaneden paranit denen bit ilacını alın onu tavsiye ediyorum çünkü içinde çocuklar için zararlı madde yok ben kwell diye bi bit ilacı kullanmıştım ama onda alkol vs. var.Benim eczacım ilk olarak saçımı normal şampuanla sonrada bu kwell denen bit ilacıyla 2 kez kafamı yıkamam gerektiğini söyledi kafamı durulamadan öncede sık dişli tarakla taramamı söyledi ve Allah'a şükür şuan bi şey yok annemde saçımı sirkelerden temizledi ve bit tokası da aldı bit tokasıda almanı tavsiye ederim.

paranit alın bnce bide yan etkisini öğrenmek için bi sağlık ocağına götürün o kadar küçük bikıza nereden bulaşmış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…