How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bit !

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.377
1.225
373
37
kızlar 2 yaşında kızım var saçında bit buldum
Allahımm ne yapacağım diye strese girdim hemen,
ya bana da bulaşırsa yada bulaştıysa sabah işe gelirken fark ettim
sizce bit ilacının faydası olur mu?
eski yöntemler bebeğime zarar verir mi? Gaz yağı vs...

lütfen fikirlerinizi rica ediyorum.

Son düzenleme:
Gazyağından ölen insanlar bile var kesinlikle kullanmayın eczaneden bit ilacı alıp kullanmanızı tavsiye ederim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydin
Öncelikle sakin olun bu herkesin basina gelebilir.Bir eczaneye gidin ve kimyasal etkisi mümkünse en az olan bir bit sampuani alin ve kullanin.Daha sonra kizinizin sac köklerine bakin.Ozellikle kulak arkasi ve ense köküne.Sirkeleri yani bit yumurtalarini elinizle ayiklamaniz gerekecek.Eger sacinda cok fazla sirke yoksa bit daha yeni bulasmis demektir.

Bu arada sakin gaz yagi falan sürmeyin.

durur inşallah ben ayıklarken yada uykusunda yapmak en iyisi

bu devirde hayret birşey bit nereden gelir şaşkınım :53:

nerden bulaşmış ya kreşe mi gidiyor ?

gaz yağı falan 1900 lü yıllarda kaldı , artık bit ilaçları falan var eczanelerde :31::31:

Eczaneden Paranit aldım.Kesin çözüm.İçinde nasıl kullanılacağı yazıyor.

YAnlış yazmışım pardon.Paranit alın yazacaktım,aldım yazmışım :)))

bugün alırım sağol canım
kızım kreşe gitmiyor ben de anlamadım ki nasıl bulaştı
iş yerindeki bi abla okulda bit salgını varmış hatta okulları 1 gün tatil etmişler benim küçük kıza geldi akşam onla uğraştık falan demişti geçen hafta

sokakta çocuklarla oynarken birinden mi geçti acaba
ay yanımda yatıyor bazen bana da geçerse mahvolurum
kendime de uygulayayım bit ilacı vs.

Birde eczanelerde satılan bit rozetleri var.Benim oğlumun okulundada bir ara salgın vardı.Bende o zaman öğrendim bu tür şeyleri.Rozeti yakaya takınca bit gelmesini engelliyormuş.

Nerdeyse her çocuğun başına 1 2 kere gelir bu okuldan,sokaktan,arkadaşlardan falan neden bu kadar panik yaptın gaz yağıda ne :) eczaneden bit ilacı al kızının bitlerini temizle şüphen varsa kendin içinde kullan için rahatlar en azından olsun bitsin :)

Nerdeyse her çocuğun başına 1 2 kere gelir bu okuldan,sokaktan,arkadaşlardan falan neden bu kadar panik yaptın gaz yağıda ne :) eczaneden bit ilacı al kızının bitlerini temizle şüphen varsa kendin içinde kullan için rahatlar en azından olsun bitsin :)

stres oldum :)

gaz yağı eskiden öyle yaparlarmış ya netten okudum çare arıyorum işte

Mahvolacak bisey yok Allahaskina abartmayin.Bana gecerse falan cuzzam degil bu alt tarafi bit yada sirkedir.Eczaneden alin sampuan taragiyla da tarayin sacini bebeginizin hatta sizde kullanin kurtulacaksiniz.Kucukken hic mi bitlenmediniz :)

evet daha çok küçük çünkü
eve bi gideyim bugün operasyon yapacağım ikimizde de
bana bulaştıysa hepten yandım uzun ve gür saçlarım
hergün işe gidiyorum :18:

Sacim neredeyse belime yaklasiyor benimde ve cok gur.5-6 sene once ogrencilerimden gecmisti.2 kutu sampuanla halletmistim.Panik yapmayin cidden.

canım bit tedavisi evdeki herkese yapılır zaten. Sadece kızına yapıp bırakma, eşine kendine de uygula. Çok etkili bit şampuanları , bit tarakları var onlar iş görür

Her çocuğun başına gelir. Eczaneden ilaç alıp bir iki kere yıkayıp sık dişli tarakla taradıkça dökülür merak etme.
Ama beraber yatıyorsanız sana da geçmiştir bence.

Birde eczanelerde satılan bit rozetleri var.Benim oğlumun okulundada bir ara salgın vardı.Bende o zaman öğrendim bu tür şeyleri.Rozeti yakaya takınca bit gelmesini engelliyormuş.

Kâfirun diye bir madde vardı. Naftalin gibi kokardı. Biz de okuldayken cebimizde taşırdık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her çocuğun başına gelir. Eczaneden ilaç alıp bir iki kere yıkayıp sık dişli tarakla taradıkça dökülür merak etme.
Ama beraber yatıyorsanız sana da geçmiştir bence.

Kâfirun diye bir madde vardı. Naftalin gibi kokardı. Biz de okuldayken cebimizde taşırdık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım bu rozetin içindede ondan var.Ben oğlumun okul hırkasına takmıştım.Gülen surat,futbul topu v.s şekillerinde var :)

Back