Bit konusu

busra29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
90
53
27
Hanımlar kızım bitlendi ve bana da geçti gebeyim ilaçta kullanamıyorum nasıl geçecek bunlar taktik verin

Mümkünse saç çok kısa kesilmeli yoksa önü alınmaz. Malesef zor ama hep saçımızı keserlerdi oyle hallederlerdi.

Bu vesileyle bir şey anlatayım. Küçükken bitlenmiştim de anam kafamı omo matikle yıkamıştı adldöfşşgşg baya kesin çözüm ama saçın içine ediyordur kesin

Bizim bildiğimiz mısır çarşısında özel toz bir ilaç vardı ismini bilmiyorum ama o varya tek çözümdü.

Ay önerileri okudukça gümledim Annem küçükken bulaşık deterjanıyla yıkamıştı. Yıkarken de dövmüştü Eve bit getirdim diye.
Evet pril de ikinci tercih. Beni de yıkamıştı. İşin acı yanı millet okul zamanı okuldan getirir biti ben yazın bitlenmiştim

Belki o ilaç da omo matikti asldlflgşgş

Yok kız pembemsi somon rengi kokusuz birşeydi anneme bir kadin verdi bir gece kafada kalıyor tülbentle sarıyorsun falan.
Ama şimdi bulunur mu bilmiyorum. Adıda belli değil anneme bir poşete doldurup vermiş

vazelin çok yağlı bi sakınce olmaz umarım

Sürme sakın yağ. Daha da yuvalanırlar. Hayvanları mı besliceksin saçında.

Bit tarakları var ince ince, onlarla düzenli tarasan yeter kendini. Ama kızı şampuanla yıka. hatta kendi saçlarının da uçlarını şampuanlayabilirsin, diplerine sürmeden böyle eğilerek yıkayıp.

Simdi internete baktim vazelin sürüp 15 dakika bekletip bit taragiyla tarayinca kolay kayip kafadan temizleniyormus

Tam tersi hayvanlar boguluyormus ardindan sampuanla yikayacak

Evet pril de ikinci tercih. Beni de yıkamıştı. İşin acı yanı millet okul zamanı okuldan getirir biti ben yazın bitlenmiştim
Ben yavru kediyi severken bitlenmiştim . Sokakta beslediğimiz beyaz bir kedimiz vardı. Severken kafamı yüzümü sürtmüştüm hayvana . Oyun parklarından, kum havuzundan falan da bulaşabiliyor bit .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…