Bu vesileyle bir şey anlatayım. Küçükken bitlenmiştim de anam kafamı omo matikle yıkamıştı adldöfşşgşg baya kesin çözüm ama saçın içine ediyordur kesin
Belki o ilaç da omo matikti asldlflgşgşBizim bildiğimiz mısır çarşısında özel toz bir ilaç vardı ismini bilmiyorum ama o varya tek çözümdü.
vazelin çok yağlı bi sakınce olmaz umarımVazelini kafaniza bulayin bekleyin bekleyebildiginiz kadar nefes alamiyor boguluyorlarmiş
Hamile bir insana en masum vazelin geldi aklima sanmam olacagini ama yine de doktorunuza sorunvazelin çok yağlı bi sakınce olmaz umarım
Evet pril de ikinci tercih. Beni de yıkamıştı. İşin acı yanı millet okul zamanı okuldan getirir biti ben yazın bitlenmiştimAy önerileri okudukça gümledimAnnem küçükken bulaşık deterjanıyla yıkamıştı. Yıkarken de dövmüştü Eve bit getirdim diye.
Belki o ilaç da omo matikti asldlflgşgş
vazelin çok yağlı bi sakınce olmaz umarım
Hanımlar kızım bitlendi ve bana da geçti gebeyim ilaçta kullanamıyorum nasıl geçecek bunlar taktik verin
Tam tersi hayvanlar boguluyormus ardindan sampuanla yikayacakSürme sakın yağ. Daha da yuvalanırlar. Hayvanları mı besliceksin saçında.
Bit tarakları var ince ince, onlarla düzenli tarasan yeter kendini. Ama kızı şampuanla yıka. hatta kendi saçlarının da uçlarını şampuanlayabilirsin, diplerine sürmeden böyle eğilerek yıkayıp.
Ben yavru kediyi severken bitlenmiştimEvet pril de ikinci tercih. Beni de yıkamıştı. İşin acı yanı millet okul zamanı okuldan getirir biti ben yazın bitlenmiştim