Bit konusu

[/QUOTE] Ben yavru kediyi severken bitlenmiştim 😂. Sokakta beslediğimiz beyaz bir kedimiz vardı. Severken kafamı yüzümü sürtmüştüm hayvana 😂. Oyun parklarından, kum havuzundan falan da bulaşabiliyor bit 😅.
[/QUOTE]

Bit insana özel. 20 yıldır kedilerin içindeyim sokak kedileri de hiçbir zaman geçmedi ve canlı gözle de görmedim çıt pıt pire öldüren insan olarak kedilerin üstünde hiç bit görmedim bence insandan bulaşmış size.

Btrin diye bi ikaç varmış şampuan falan mı bakmadım ama deri tarafından emilmiyormuş, doktorunuza bir sorun isterseniz

Sürme sakın yağ. Daha da yuvalanırlar. Hayvanları mı besliceksin saçında.

Bit tarakları var ince ince, onlarla düzenli tarasan yeter kendini. Ama kızı şampuanla yıka. hatta kendi saçlarının da uçlarını şampuanlayabilirsin, diplerine sürmeden böyle eğilerek yıkayıp.
Kızı temizledim kızda bitti kalmadı ara ara yıkıyorum onu yine. Bende saçları kısacık kestim hergün tarıyorm

ay benimkide gaz yağı sürmüştü kafama çok fenaydı.
bunların şampuanı oluyo onlar işe yarıyk bildiğim kadarıyla alın maaaile kullanın ve tarak da edinin mutlaka

Ben yavru kediyi severken bitlenmiştim 😂. Sokakta beslediğimiz beyaz bir kedimiz vardı. Severken kafamı yüzümü sürtmüştüm hayvana 😂. Oyun parklarından, kum havuzundan falan da bulaşabiliyor bit 😅.
[/QUOTE]

Bit insana özel. 20 yıldır kedilerin içindeyim sokak kedileri de hiçbir zaman geçmedi ve canlı gözle de görmedim çıt pıt pire öldüren insan olarak kedilerin üstünde hiç bit görmedim bence insandan bulaşmış size.
[/QUOTE]

Aynen kedide bit olmaz pire olur, pirede insan sacinda yaşamıyor. Benim evdeki kedim pirelenmişti nasil becerdiyse mesela gayet pireler gördüm ve pireliyken de birlikte yattik kalktik ama bize gelmedi sadece kediye tedavi uyguladık ve bitti. 😃

Ayy bu bit denilen şey hala var mı ya. Allahım yazarken bile kafam kaşınmaya başladı. Şampuan ve bir tarağı kesin çözüm. Birde önceden babanem benim önlük yakamın arkasına kafur mu kafurun mu neydi adı mendile sarıp takardı bit gelmesin diye

QUOTE="CiRiLLA, post: 75440580, member: 956230"]
Aynen kedide bit olmaz pire olur, pirede insan sacinda yaşamıyor. Benim evdeki kedim pirelenmişti nasil becerdiyse mesela gayet pireler gördüm ve pireliyken de birlikte yattik kalktik ama bize gelmedi sadece kediye tedavi uyguladık ve bitti. 😃
[/QUOTE]

Sirkeler insan vücudu dışında kumaş ve battaniye üzerinde 10 gün kadar canlı kalabilirken saç biti yalnızca 1-2 gün yaşayabilir bit insan saçı sever evcil hayvana sokak hayvanların da yaşayamaz.
Aynen öyle pire de insan vücudunu meraktan ısırabilir ama yaşayamaz üstün de vücut ısımızı yeterli bulmuyolar kendileri zira kürkümüz de yok 😂😂😂 eğer pire görmüşseniz evde toz pireleridir ve muhtemelen s.ctınız çünkü evi istila etmiş olabilirler. 😂😂

Ay ben Eksper gibiyim çok iyi ayırırım hepsini.

Ben bit şampuanı ile kurtulmuştum ama hamilesiniz kesinlikle bir doktora danışmalısınız.

X