• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bit acil yardım

kristena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
250
0
46
Kars
Kızlar normalde çok fazla dışarı çıkan milletle haşır neşir olan biri değilimdir.
Nasıl geldi bilmiyorum ama düngeceden beri yoğun bir kaşınma va vücudumda.
Saçım değil vücudumda.
Geçen şampuanlu su döküp çıkmıştım dedim köpük kalmıştır hani kaşınıyorumdur.
Yok Gece girip yıkandım saatlerce..
Yok anacım kar etmedi vücudumun kaşıntısından ölüyorum.
Vücut biti diye bir bit varmış kızlar ilaç nekullanoılır ne olur ay delircemmmmmmmmm kaşıntıdan imdatttttttttt:14:

vücut biti diye hiç duymadım. benim bildiğim bit saçta, kılda yaşar. pire gibi bişey olmasın? hiç gördünüz mü vücudunuzda?

peki vücudun belli yerlerinde ısırık gibi mi, yoksa genel olarak her yer kaşınıyor mu?

Ya hiç bişey göremiyorum kollarımda kepek türüdn bişeyler var ama çok kaşıyorum baştan aşağı ağlıyorum sinirden aaaaaaaaaaa:43:

cnm geçmiş olsun öncelikle...Vucut bitini duymadın ama ben ne yazıkki çok önceki senelerde ben uyuz olmuştum:1:Ayy halbuki ne kadar titiz biriyim ama ne yazıkki temiz insanı daha kolay bulurmuş bu meret...İşe giderken otobüste bulaşmıştı bana..Şimdi sen kaşıntını takip et dr öyle demişti bana..Eğerki kaşınan yerler böyle yol gibi ilerliyorsa sende uyuz olmuşundur..Ama allahtan ilacı var..Şişenin içinde bir solüsyon..Pamukla tüm vucuduna sürüyorsun hergün..3 gün banyo yapmıyorsun.3.günün sonunda güzelde duş alıyorsun böyle böyle ilaç bitene kadar devam ediyosun...1 hafta olmadan geçiyor:66:...İnşallah seninde gecer..Yanlız mutlaka bi cildiyeciye görün alerjik bi durum da olabilir:34:

Alerjik durumda olsa anlıyorum canım kırmızı kesiyorum.
Uyuz mu bilmiyorum ama bir kolumda bir çenemde bir bacak arasında.Bir gögsümde ay deli oluyorum

ısırık gibi bişey yoksa böcek de yoktur. belki derini değiştiriyorsundur, derin soyuluyordur, onun kaşıntısı olabilir. ya da alerjik bişeydir... sabunla yıkanmak iyi gelir kaşıntıya, vücut kremi de iyi gelebilir.

sen yine de bir an önce doktora görünsen iyi olur. geçmiş olsun.

Şikayet
Deriniz kaşınıyor, kızardı ve pul pul oldu.

Vücut biti: Bu bit cinsi giysilerde ve yataklarda yaşar ve vücuda sadece acıktığı zaman gelir. Vücut bitiniz varsa, küçücük kaşınan kırmızı noktalar fark edersiniz. Birbirine yapışmış, kaşıntılı birkaç kabarcığın nedeni bite benzeyen tahta kurusu olabilir.

Sanırım karınları doyunca giderler ...Belki bir şey alerji yapmış olabilirmi yediğin falan...

Bi sağlık ocağına git gerçekten vücut bitimi eczaneye git şampuanları var sanırım.

Son düzenleme:
Isırık gibi bişey var ama az nasıl diyim kızlar vücudumda bişeyler gezio ensemden çıkıo hissi vsvs var
Delirmem an meselesi doktora ancak pazartesi o zamana kadar deliririm:53:

Ayy bilmemmi cnm ne illet bişeydir...Kanatana kadar kaşıyodum...Ama bence ne olursa olsun mutlaka git dr.a...

Kızlar doktor imkansız ev çok uzak hastaneye ggidcek durumda yok şuanda tek başıma.
Ama eczane gitsem ilaç alsam olur ..
Ama ne ilaç alınır bilmiyorum

tamam belki böcek türü bişey vardır ama derinde bi sorun varsa da öyle hissetmen normal, panik yapma. kaşınan yerlere bi krem sür bakalım, dokunma sonra. kaşınmaya devam edicek mi bakalım... biraz rahatlatır belki.

ya da yakın bi eczaneden kaşıntı için bi losyon alabilirsin doktora gidene kadar.

ek: sen eczacıya tarif et nasıl bir kaşıntı olduğunu, o verir uygun olanı. ama sadece kaşınıyorum deme, mantar için bişey verebiliyo bu sefer...

Son düzenleme:
Isırık gibi bişey var ama az nasıl diyim kızlar vücudumda bişeyler gezio ensemden çıkıo hissi vsvs var
Delirmem an meselesi doktora ancak pazartesi o zamana kadar deliririm:53:

Sanrıım sen kaşıntı yüzünden birazcık huylanmış gibisin hastane acile git belki bir şey alerji yapmıştır...

Son düzenleme:
kolonya ilk anda iyi gelir, sonra daha çok kaşındırır. hem derini de tahriş eder. kolonya sürmeni tavsiye etmem.

Ya hiç bişey göremiyorum kollarımda kepek türüdn bişeyler var ama çok kaşıyorum baştan aşağı ağlıyorum sinirden aaaaaaaaaaa:43:

bi bidefa bende böle kaşınıyodum artık ayaklarımı duvara sürerek ellerimlede kollarımı karnımı fln kaşıyodum ..sosyete uyuzu olmuşum doktara gittim bi ilaç verdi aynı gün kaşıntım hafifledi ve geçti...

Back
X