- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
- Konu Sahibi Lotuss9335
Demek ki vakti zamani gelince Rabbim nasip ediyorAmin canım inşallah evet klomen ovitrelle femara ovitrelle kullandım ama bı sonuc alamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki vakti zamani gelince Rabbim nasip ediyorAmin canım inşallah evet klomen ovitrelle femara ovitrelle kullandım ama bı sonuc alamadim
Tabiki orası öyle çok şükür rabbimeDemek ki vakti zamani gelince Rabbim nasip ediyor
Üstteki ne göre olmuş çatlamış alttaki silik olmuş yani dün bugün ve yarını mutlaka degerlendirinMerhaba,
Ben de ilk defa deniyorum. Benim reglim cok duzensiz ortalama 45 gunde adet oluyorum suan 42. Gun ama 55. Gunde oldugumda oluyor. Dun ve bugun ovulasyon testi yaptim. Ustteki dun alttaki bugun çıkan sonuclar. Yumurtlama olmus mu kafam cok karıştı. 2 gundur kasik agrilarim ve akintim da var. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Amin insallah canim Allah kimsenin kucagini bos birakmasinİyi yapmissiniz. İns sizin de en hayirlisi neyse gonlunuzdeki allah nasip etsin. Ben daha ilk defa dun yaptim iste koyu cikti ama benim iliski iki gun once olmustu bir de iste dun degerlendirebildik koyu ciktigi zamanla catladigi zaman arasinda. Bundan sonraki her gunu de nasip ederse Allah degerlendirmeye calisacagim ins
Cok tesekkur ederim. İlk gebeligimde 10. Haftada kalbi durduğu icin sonlandirmak zorunda kalmistik. Biraz gerginim sizlere de sorup emin olmak istedim.Üstteki ne göre olmuş çatlamış alttaki silik olmuş yani dün bugün ve yarını mutlaka degerlendirin
İnşallah hayırla sağlıkla gelir sana bebeginCok tesekkur ederim. İlk gebeligimde 10. Haftada kalbi durduğu icin sonlandirmak zorunda kalmistik. Biraz gerginim sizlere de sorup emin olmak istedim.
İnsallah isteyen herkese :)İnşallah hayırla sağlıkla gelir sana bebegin
Tamamdir o zaman surekli olsa iliski sorun degil. TesekkurlerMerhaba eğer eşte sperm sorunu varsa 2 günde bir öneriliyor ama sorun yoksa çatladıktan sonra ilişkinin sık olması lazım çünkü bekleyen sperm bayatlaşıyor ben hep yumurtlamadan sonra ki 3 günu değerlendirdim zaten bi akıntı durumu oluyor onu takip etmek lazım Allah hayırlı evlat sahibi olmayi nasip etsin hepimize
AminnnAmin insallah canim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Bence sizin birkac gune iyice olgunlasacak yumurta. Su an tam pik gibi durmuyor sanki. Az daha var. Siz bugunleri de degerlendirinBugün 10. Günüm testler bu şekilde mehrunnisa
Ama gün geçtikçe koyulasiyor sanki yoksa ben mi yanlış görüyorum değerlendiriyoruz bakalım artıkBence sizin birkac gune iyice olgunlasacak yumurta. Su an tam pik gibi durmuyor sanki. Az daha var. Siz bugunleri de degerlendirin
Tamam iste en koyu hale gelene kadar yavas yavas koyulasacak. En koyu oldugu zaman pik haline ulasmis oluyor. Yani o anda yumurta en olgun halde demek (Benim ilk attigim ovulasyon testindeki gibi). Diger gun yine siliklesmeye baslarsa eger o zaman catlama olmus demek. O gunler bayaa kritik gebelik icinAma gün geçtikçe koyulasiyor sanki yoksa ben mi yanlış görüyorum değerlendiriyoruz bakalım artık
Anladım canım teşekkür ederimTamam iste en koyu hale gelene kadar yavas yavas koyulasacak. En koyu oldugu zaman pik haline ulasmis oluyor. Yani o anda yumurta en olgun halde demek (Benim ilk attigim ovulasyon testindeki gibi). Diger gun yine siliklesmeye baslarsa eger o zaman catlama olmus demek. O gunler bayaa kritik gebelik icin
Rica ederim ne demekAnladım canım teşekkür ederim