- 19 Temmuz 2022
- 349
- 341
- 31
- Konu Sahibi Lotuss9335
Merhaba bayanlar ovulasyon testine başladım ilk defa yapıyorum bugün adetimin 8. Günü dün bitti reglim bugun saat 11 de yaptım bu testi doğru yaptım insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okadar kırmızı değil sanki ilk idrarla yapmadım zaten ilk idrarla yapilmiyor hergun ayni saatte yapilacak 11 de yaptım yarında ayni saatte yapicam bakalimYumurtlamaya basladiginizin gostergesi sanirim bu, bende tam bilmiyorum ama ikiside cok net kirmizi olunca catliyomus herhalde simdiden iliskiye girin bence
Evet devam edin bence, siliklesinceye kadar degerlendirinOkadar kırmızı değil sanki ilk idrarla yapmadım zaten ilk idrarla yapilmiyor hergun ayni saatte yapilacak 11 de yaptım yarında ayni saatte yapicam bakalim
1 er gün arayla değerlendiririz zaten bide inofolic combi kullanıyorumEvet devam edin bence, siliklesinceye kadar degerlendirin
6 gün yapmiycam tabi devam edeceğimTesti 6 gün değilde daha uzun yapmanızı tavsiye ederim. Geç yumurtlama yada 2. Yumurtlama olabiliyor
Yazen erken geliyor bazen de 1 hafta geç ama her ay oluyorumadetiniz düzenlimi kaç günde bi oluyosunuz
Ovülasyon testi adet bitiminden 3 gün icerisinde her gün yumurtlayana kadar ayni Saate yapilirMerhaba bayanlar ovulasyon testine başladım ilk defa yapıyorum bugün adetimin 8. Günü dün bitti reglim bugun saat 11 de yaptım bu testi doğru yaptım insallah
Çok teşekkür ederim gün gün yapıp atarım testlerimi buraya ona göre yorumlarsanız minnettar olurumOvülasyon testi adet bitiminden 3 gün icerisinde her gün yumurtlayana kadar ayni Saate yapilir
Testi yapmadan 2 saat öncesinden sıvı alımı olmamasi lazim.
Eğer testi sabah yapıcaksan asla ilk idrarla testi yapma.. ve yumurtlama görüldügünde ikinci ziginin C cizgisi kadar koyu olmasi gerekiyor veya daha da koyu olabilir. Bazen 2 gün sürebilir. Ve koyu göründükten bir gün sonrasi gene silik cikarsa catlamis anlamina gelir..
su an ki testiniz daha yumurtlamayi göstermiyor..
24 saatte bir yapmak biraz riskli degil mi acaba? Daha kisa araliklarla takip yapilamaz mi? Mesela en azindan 12 saatte bir falan. Belki bu sıklık iki cizginin de en belirgin oldugu zaman yapilabilirOvülasyon testi adet bitiminden 3 gün icerisinde her gün yumurtlayana kadar ayni Saate yapilir
Testi yapmadan 2 saat öncesinden sıvı alımı olmamasi lazim.
Eğer testi sabah yapıcaksan asla ilk idrarla testi yapma.. ve yumurtlama görüldügünde ikinci ziginin C cizgisi kadar koyu olmasi gerekiyor veya daha da koyu olabilir. Bazen 2 gün sürebilir. Ve koyu göründükten bir gün sonrasi gene silik cikarsa catlamis anlamina gelir..
su an ki testiniz daha yumurtlamayi göstermiyor..
Günde 2 keremi iki test arasında 8 saat olmalı diyorlar hep ama24 saatte bir yapmak biraz riskli degil mi acaba? Daha kisa araliklarla takip yapilamaz mi? Mesela en azindan 12 saatte bir falan. Belki bu sıklık iki cizginin de en belirgin oldugu zaman yapilabilir
Normalde 24 saatte bir takip ediliyor. Yumurtanin en olgunlastigi zaman catladigini takip etmek icin o sure daha aza indirilebilir belki bilmiyorum. Zaten 12 saat olabilir diye dusundum. Mesela sabah 11’de test yaptiniz cok belirgin iki cizgi vardi diyelim. Aksam 11’de tekrarlayacaksiniz. O anda siliklesme varsa mesela catlamis demektir ve bu andan sonrasini da degerlendirebilirsinizGünde 2 keremi iki test arasında 8 saat olmalı diyorlar hep ama
Ama benim yaptığım testte daha net bişey yok değil miNormalde 24 saatte bir takip ediliyor. Yumurtanin en olgunlastigi zaman catladigini takip etmek icin o sure daha aza indirilebilir belki bilmiyorum. Zaten 12 saat olabilir diye dusundum. Mesela sabah 11’de test yaptiniz cok belirgin iki cizgi vardi diyelim. Aksam 11’de tekrarlayacaksiniz. O anda siliklesme varsa mesela catlamis demektir ve bu andan sonrasini da degerlendirebilirsiniz
Hayir tam olgunlasmamis sizin yumurtaniz. Teste devam edin dort bes gune catlama olur bence. İki cizgi de belirgin bir sekilde kirmizi olacak. Sonraki testiniz ise siliklesmis olacak. Bu iki gun cok kritik. O gunleri degerlendirin mutlakaAma benim yaptığım testte daha net bişey yok değil mi