• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bisküvi ve bebek ekmekleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tttugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
56
0
86
Diğer
kafamçokkarıştı kzılar bebeklerinize normal ekmek içi veriyor musunuz bebe ekmek vi bisküvileri yuksek ısıda fırınlandıgı icın zararlı diye biliniyor normal ekmek versem şişmanlatırsa kepekli kansızlık yapıyomus ne vericez pekii tam tahıllı mı versek yardım edınn

Ben sadece öğlen öğününde tam buğday ekmeği yada entegral ekmek veriyorum.
Beyaz ekmekte katkı maddesi çoktur.
Bisküvi yada bebe ekmeği denen şeyleri hiç vermedim.

halk ekmeğin altın çöreği en iyisi..
istanbuldamısın bilemiyorum tabii..
ben mümkün olduğunca ordan almaya çalışıyorum tam buğday en iyisi tabi..
halk ekmeğe ulaşamadığım zamanda komşu fırının bol tahıllı ekmeği var o da çok sağlıklı ondan vermeye çalışıyorum..
zaten pek ekmekte yemiyor ya neyse..
büskivi olarakta hipp..

kafamçokkarıştı kzılar bebeklerinize normal ekmek içi veriyor musunuz bebe ekmek vi bisküvileri yuksek ısıda fırınlandıgı icın zararlı diye biliniyor normal ekmek versem şişmanlatırsa kepekli kansızlık yapıyomus ne vericez pekii tam tahıllı mı versek yardım edınn

cnm ben ne yersek ondan veriyorum zaten azcık ufalıyorum onu bile tam yemiyor bebeğin ne kadarlık bilmiyorum tabii biz 6,5 aylığız. ek gıdaya bu ay geçtik hala emişiyoruz. yalnız kkda okuduğum kadarıyla bebe bisküvilerinde katkı maddesi çokmuş bildiğimiz pötibör kare bisküvilerde bile daha azmış onlardan verin demiş dr. ben bisk. vermiyorum azcık ekmek içinden ufalıyorum bebe ekmeği filan almayı düşünmüyorum zaten ne kadar ekmek yiyorlar ki. aam tam tahıllı siz de yiyebiliyorsanız alın ben geçen gün kendim bi denedim ekmek yapmayı fena da olmadı bebeğim ekmek yemeye başladığında kendim yapıcam en sağlıklısı bu olur bence. çok yemeyeceği için şişmanlatmaz asıl şişmanlatan şey pirinç unundan yaptığımız muhallebiler:))) ben ekmek kabuğu veriyorum bayılıyor kemirmeye:)))

bazı arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla bebe bisküvilerini kendileri yapıyormuş şeker yerine pekmez koyarak yapıyorlarmış çok hoşuma gitti bu fikir ben de deniyeceğim ek gıdaya geçince.ekmeği de tabi kendimiz yapsak çok daha iyi ama işte biraz bizim gibi çalışan anneler için yorucu olabilir ama yine de boş zamanımızda yapıp buzdolabına atabiliriz orda bozulmadan bekliyor.ben de hazır bebe bisküvilerine karşıyım ve verme taraftarı değilim.

evet cnm ben d eokuyup kaydetmiştim o tarifleri bakalım tam olarak yemeye başlayalım deneyeceğim nasıl olacak:)

bebek ekmeği hiç almadım almayı düşündüm ama bi türlü olmadı işte ben zaten öyle çok ekmek vermiyorum oğluma bi tek kahvaltıda yiyor ekmeyi öğlen yemeğindede sulu çorba yiyosa ekmekde doğruyorum diğer türlü zaten hep yoğun çorbalar yemekler hazırladığım için ekmeğe gerek duymuyoruz bisküviyide gece yatmadan yoğurdunun içine koyuyorum bazen yoğurt bazen muhallebi veriyorum yoğurt koyunca tutsun diye bisküvide koyuyorum

ek gıdaya yeni başladıgımızdada kahvaltısını bisküviyle hazırlıyodum ama 7. ay bitince ekmek içiylede hazırlamaya başladım

kızlar cok tesekkur ederım cevaplarınız ıcın doktoruma da sordum 6 aya kadar gluten ıceren ekmekler yasak dedı benımkı 6 ayı doldurdu daha kucukler ıcın soyluyorum beyaz unda var daha dogrusu pırınc unu ve mısır unu dısında dıger unlarda varmıs bu durumda 6 aydan kucukler sanırım bebek ürünleri kullansalar daha mı iyi olur bilmiyorum

Back