Bisiklet

Çocukken bisikletim olmadı ama sürmeyi öğrendim.Şimdi var bisikletim(daha doğrusu oğlumun) ve her sabah 5 km pedal çeviriyorum..Çok eğlenceli..yerimseniben

Merhaba bisiklete olan ilgini gördüm bende bisiklete biniyorum spor hocasıyım bir grup oluşturmak ve bisiklet turları düzenlemek istiyorum bu konudaki fikrini öğrenmek isterim

bisiklet sürmek çok eğlenceli ama yaşadığım yerde sürebileceim uygun br alan yok sportif anlamda sürmek istiyorum ama

En iyi diyet, en iyi tedavi spor yapmaktır. Yedi yıldır bisiklete biniyorum. Gitmediğim yer kalmadı. Üç ayda on kilo verdiğimi bilirim. Boşverin zımbırtı bilmemne diyetleri. Atlayın bisiklete (Bu arada fotoğraftaki benim).

Son düzenleme:
Çocukluğumdan beri çookk severim pedal çevirmeyi. Evlenmiş olmam bile engellemedi bu sevgiyi. Mucize'mle birlikte 2 aydır her akşam bisikletlerimizle eğleniyoruz. Evliliğimize bile bambaşka bir renk kattı, hem spor yapmış oluyoruz hem de inanaılmaz keyifli zamanlar geçiriyoruz. Zaman zaman hafta sonları bulunduğumuz ilçeden kent merkezine (kii 36 km yoldur) bisikletlerimizle gidiyoruz. Çok çok çok güzel bir spor, yapabilen herkese tavsiye ederim.

36 km çok yaf ben 20 dk sürdümde canım çıktı, bende artık elimden geldiğince hergün süreceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…