• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisiklet Sorunsalı

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlaar yine ben :)
Malumunuz diyete baslycam ama bide spor yapmak istiyorum yaninda, dusundum dusundum daha once fitnessa falan gitmistim devam ettiremedim cok sıkılıyorum ben de bisiklet surmeye karar verdim !!:) Söyle aksamlari 1 saat yeter hem gezmisde oluyorum ohh cokta canim çekiyo
Ama sorun şu ki bisikletler cok pahali:eek: ben ogrenciyim ve kendi paramdan vericem ve surda birikmis 100 lira biseyim var ona da bisiklet yok:oops:
Yahu ben olimpiyatlara katilmiycamki yok bilmem kac vitesmis bilmem neymis 3 milyara bisiklet mi olur be
Hani su tek bi renk olan uzerinde yazi olmayan ve hicbir vasfi olmayan vitessiz bi bisiklet istiyorum:rolleyes:
Var mi bildiginiz 2.el bisiklet satan ,istedigim bisikleti bulabilecegim uygun biyer ?

Şunların tatliligina bakin yaa !! Iste boyle bisey istiyorum ben, cok mu sey istiyorum ben:rolleyes:

Resimleri göndermeyi beceremedim vintage ya da retro bisiklet yazınca çıkanlar iste:)

O söylediğin bisikletle canın çıkar cicim, bir saati bırak 10 dakka kalamazsın üstünde. Biraz daha at kenara bianchi'nin bir modelinde indirim vardı boynerde. 280 tl. Almışken iyi bir şey al.

O söylediğin bisikletle canın çıkar cicim, bir saati bırak 10 dakka kalamazsın üstünde. Biraz daha at kenara bianchi'nin bir modelinde indirim vardı boynerde. 280 tl. Almışken iyi bir şey al.
Cok masrafim var suan , sadece 100tl verebilirim o dediğiniz icin bi 2 ay beklemem gerekir
Neden canim cikarki :oops:

Cok masrafim var suan , sadece 100tl verebilirim o dediğiniz icin bi 2 ay beklemem gerekir
Neden canim cikarki :oops:
Vites ayarlama şansın olmayacağı için düz yol dışında (sahilde falan kullanacaksan ayrı) bir yerde kullanmak çok zorlar.
Çifti geçtim tek amortisör bile olmayacak. Totonun üstüne oturamazsın 3 gün.

Vites ayarlama şansın olmayacağı için düz yol dışında (sahilde falan kullanacaksan ayrı) bir yerde kullanmak çok zorlar.
Çifti geçtim tek amortisör bile olmayacak. Totonun üstüne oturamazsın 3 gün.
Valla ben hic anlamam nerde hangi vites kullanılır, evimin yakınlarinda kullanmayı dusunuyorum yani mahalle icinde
Amortisör ne oluyor :oops:

Valla ben hic anlamam nerde hangi vites kullanılır, evimin yakınlarinda kullanmayı dusunuyorum yani mahalle icinde
Amortisör ne oluyor :oops:
Amortisör darbeyi azaltır, konforu arttırır yani. Amortisör yoksa toto ağrısı çok. Vitessiz yokuş çıkamazsınız. Düz yolda kullanacaksanız çok problem olmaz ama vitesli bisiklet her zaman daha çok kalori yaktırır.

Vallahi suanda vazgeçtim ya istanbulda yaşadığımı unutmuşum bian nefrer ettim su sehirden burda bisiklet falan kullanilmaz kendimi bian sahil kasabasinda falan sandim heralde :mad:

Amortisör darbeyi azaltır, konforu arttırır yani. Amortisör yoksa toto ağrısı çok. Vitessiz yokuş çıkamazsınız. Düz yolda kullanacaksanız çok problem olmaz ama vitesli bisiklet her zaman daha çok kalori yaktırır.
Ozaman elveda diyorum bisiklet hayaline. Zaten vazgectim bu sehirde oyle pembe sirin hayaller islemiyo :mad:
Zaten sehrin gobegindeyim kullanirsam bi ben kullanmis olucam utanirim herkes bakar filan:oops: napiyo bu kiz cicek dolu sepetli bisikletiyle arabalarin kamyonlarin arasinda diye:oops:

Ozaman elveda diyorum bisiklet hayaline. Zaten vazgectim bu sehirde oyle pembe sirin hayaller islemiyo :mad:
Zaten sehrin gobegindeyim kullanirsam bi ben kullanmis olucam utanirim herkes bakar filan:oops: napiyo bu kiz cicek dolu sepetli bisikletiyle arabalarin kamyonlarin arasinda diye:oops:
Kondisyon bisikleti al o zaman. Ben hepsiburadadan 120 liraya aldım bikaç ay önce. Hem bütçeni zorlamaz.

Bisiklet alacaksan kondisyon bisikleti alma.Kondisyon bisikleti 3-5 gün kullanılır sonra da evde bir köşeye terk edilir.Yani durağan olması atalet yaratacaktır. 2. el bir bisiklet bakın,yada biraz dişinizi sıkın, butcenizi yukseltin,eşten dosttan borç alın kendinize 200 liraya bir dışarı bisikleti alın...Havalar hala güzelken cıkın, binin.Dogaya karışın, insana karışın.İnsanlarla tanışın, sosyalliğini geliştirin.Kondisyon bisikleti de neymiş, aynı yerde cevir dur, sadece hamallık...

ben alırken ucuzları vardı. 300 e vardı mesela. ama daha ucuzları da vardır elbette. tabi istanbul'da zorlanabilirsin yer bulmak için. ama çok zevkli. şu adam gibi kullanabilsem çok daha zevkli olurdu ama nabalım beceremiyoruz :cry:

kondısyon bısıkletı ınsanı sıkıyor evet. dığer bısıklette oğrencı butcenıze uymazsa sehır ımkanlarından yararlanın.tabı Istanbulda varmı bılmem ama İzmirde sahıllerde 1-2 tlye 1 saatmı 2saatmı ne kıralanıyo bısıkletler.ama tabı hergun ıstıyorsanız malıyet gıttıkçe buyur bundada

İstanbulda bir sürü bisiklet grubu var tek başıma süremem ne demek :) araştır facebookta sana yakın bölgelerde sürenleri bulursun hem 1 saat değil birkaç saat sıkılmadan spor yapmış olursun hem yeni insanlar tanırsın ikinci el bisiklet al ama mutlaka kontrol ettir frenleri falan. Bu arada vitessiz bisikleti unut cicim :) kullandıkça pahalı bisikletlerin amacını da anlayacaksın hadi pedala kuvvet :)

Kizlaar yine ben :)
Malumunuz diyete baslycam ama bide spor yapmak istiyorum yaninda, dusundum dusundum daha once fitnessa falan gitmistim devam ettiremedim cok sıkılıyorum ben de bisiklet surmeye karar verdim !!:) Söyle aksamlari 1 saat yeter hem gezmisde oluyorum ohh cokta canim çekiyo
Ama sorun şu ki bisikletler cok pahali:eek: ben ogrenciyim ve kendi paramdan vericem ve surda birikmis 100 lira biseyim var ona da bisiklet yok:oops:
Yahu ben olimpiyatlara katilmiycamki yok bilmem kac vitesmis bilmem neymis 3 milyara bisiklet mi olur be
Hani su tek bi renk olan uzerinde yazi olmayan ve hicbir vasfi olmayan vitessiz bi bisiklet istiyorum:rolleyes:
Var mi bildiginiz 2.el bisiklet satan ,istedigim bisikleti bulabilecegim uygun biyer ?

Yimemi sen:KK48: Cnm ben burada satan bayanlar görmüştüm uygun olan yere konu aç oradan ara bence

Back