Bisiklet severler!

backpacker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
14
1
36
İstanbul
merhaba
foruma baktığım kadarıyla bisiklet başlığı altında hep zayıflamakla ilgili konular açılmış.
bisiklet tutkunları ile ilgili bir konu, başlık göremedim.
her ne kadar türkiyede bisiklet kültürü yaygın değilse de, bisiklete binilecek güzel yerler mevcut.
bisiklete binmeyi sevenler burada paylaşımda bulunabiliriz!

Ben. :3: Bayılıyorum ama kullanamıyorum, buraları pek müsait değil çünkü bisiklet kullanmak için. Her yer yokuş, düzlük alanlar ise çok uzakta ve o düzlük alanlara indikten sonra bisiklet ile çıkılması çok zor. Bir de çok uygun fiyata, büyük hevesle aldığım bisikletim çalınınca iyice boşladım bisikleti.
Ama çocukluğum, özellikle yaz ayları bisiklet tepesinde geçti diyebilirim. Küçük bir sahil kasabasında insanlar arabadan çok bisiklet kullanıyorlar. Deniz kenarında kordonda, kulağımda sevdiğim müzik püfür püfür bisiklet sürmek çok mutluluk verici. Çocukluğuma götürüyor beni... :8:

bisiklet sürmeyi çok severim zaten yakın zamanda bi bisiklet almayı düşünüyorum ama nası bi özellikte almam gerekio hiçbi fikrim yok :S dağ mı yol mu şehir mi ben gerek uzun mesafelerde gerek şehir içinde gerek dağlık taşlık bi yolda sürebilmek istiyorum bu üçünün karışımı yok mu acaba :)

Back