• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bisiklet arkası çocuk römork

ebeveyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
217
1
26
Ankara
arkadaşlar bisiklet arkasına takılan çocuk römorku var uzun bir mühted almanyada kalacagım için isteyenlere vereceğim... lütfen mail gönderirseniz resimini gönderirim yanlız kutu içerisinde paketli o yüzden netden aldıgım fotoyu buraya göndereyim en iyisi $FAH16_riv_1.jpg $FAH16_riv_2.jpg $FAH16_riv_4.jpg $FAH16_riv_1.jpg $FAH16_riv_2.jpg $FAH16_riv_4.jpg

tek çocuk için mi?

Birde fiyatı nedir ?

Teşekkür ederim.

2 çocuk kapastesi ama eğer 2 çocuk birde bebek varsa ortaya oturta bilirsiniz kemerleride var kilo kapastesi 40 kg arkada bagajıda var çanta v.s koymak için fiyatı 500 tl dediğim gibi hem bebek arabası gibi kulanıyorsunuz hemde bisiklet arkası çekici olarak baya büyük bişey öyle küçük değil kullanım durumu sıfır kullanırım diye aldım ama öyle kaldı kartonda 6 ay oldu olmadı alalı ama fırsat olmadı git gelerim yüzünden almanyaya

bunu bana göndermeniz için sihirli bir kelime olsaydı da siz okur okumaz evet göndermeliyim deseydiniz 1 yasında kızım var onun için ne diyeceğimi bilemiyorum mail adresim xxxxxxxxx sizden olumlu olumsuz rica ederek cevap bekliyorum sevgilerimle hayırlı yolculuklar

Son düzenleyen: Moderatör:
internette fiyatları araştırdım size özelden mesaj atamıyorum yeni oldugum için.bana özelden tel bırakırsanız ben alıcıyım gercekten bi bebek arabasına ihtiyacım var sevgiler

internette fiyatları araştırdım size özelden mesaj atamıyorum yeni oldugum için.bana özelden tel bırakırsanız ben alıcıyım gercekten bi bebek arabasına ihtiyacım var sevgiler
merhabalar size mesaj attım ama geldimi gelmedimi bilmiyorum mail adressiniz görünmüyor cvb bekliyorum xxxxxxxxxxxxxxxx

arkadaşlar römork halen satılıktır özelden gelen mesajlar baya birikmiş bayramdan dolayı evde değildim mesajlara bakamadım buradan hepinize yazayım dedim tek tek mesajlara cvb yazamadıgım için....

selamlar
bir müddet yurt dışında yaşadım ve ne kadar kullanışlı ve keyifli olduğunu biliyorum. keşke İstanbulun yolları bunu kullanmaya müsait olsa da alabilseydim.

selamlar
bir müddet yurt dışında yaşadım ve ne kadar kullanışlı ve keyifli olduğunu biliyorum. keşke İstanbulun yolları bunu kullanmaya müsait olsa da alabilseydim.

evet çok kullanışlı ve rahat bunu türkiyede genelde yazlık bölgelerinde kullanmalılar veya site içerisinde yaşayan inssanlar kulanabilir yolları uzun siteler oluyor ya marketi falan oluyor içerisinde mesela tanıdıklarım var samsunda kullanıyorlar veya koyada izmirde ege bölgesi mesela çok düzgün yollu ama istanbulu tanımıyorum kalabalık bir şehir tabiki zor olur sürmesi ama şu florya yeşilköy tarafları çok geniş ve düzgün diye biliyorum

yazmayı unutmusum arkadaşlar bu ürün ayni zamanda bebek arabası oluyor 2 kişilik ikizleri olanlar düşünsün derim hem bebek arabası gibi 7 yaşa kadar icinde oturabilirler hemde istediğiniz an bisiklet arkasına takabiliyorsunuz bagaci var, yaylı system var oturak yerlerinde ,360 derece dönebilen ve kolay kapanır acılır tekerlekleri kolay sökülebilen bir üründür

ilan halen geçerlidir lütfeen mesajlarınızda saçma sapan pazarlık teklifi sunmayın gerçekten komik rakamlara isityorsunuz size bir link gönderecem orada yine böyle bisiklet arkası satıyor adam ama jooger değil ve 1 kişi anca sıgıyor ve sinekliği yok kumaşı nylon olamsına rağmen 575 tl istiyor ben ise pazarlık payı var ama lütfen komik rakamlar benden istemeyin zaten bir daha cvb yazmıcam öyle tekliflere bilginiz olsun.....link bu isteyen bakabilir .................

selam arkadaşlar römorkun fiyatını indirdim acil satılıktır cünki tasınıyorum elimden cıksın istiyorum 450 tl

römork satıldı 500 tl kargo dahil ..aynisinden bir tane daha var ama mor kahve rengte mavisinden tekrar getirmeyi düşünüyorum

Back