Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sze bisi sorcam. Bnm yengem dogum yaptıktan 3 gün sonra cocugu alıp carsıya gitms. Ayrıca hamileligi boyunca sigarada icti.Acaba cocuga bisi olur mu? Annemde kardesimin hamileliginde günde 5 sigara icms simdi kardesimin brz gelisim problemi var. Tecrübelerinizi paylasırsanz sevinrm.:1rolleyes:
3 günlük bebekle nasıl dışarı çıkmış ? ben normal doğum yapmama rağmen 3. günümde anca tuvalete gidiyodum, sezeryansa düşünemiyom bile ! sigara konusuna hiç girmicem düpedüz cahillik, egoistlik bence...
peki sende sigara icmis mi annen sende birsey yoksa hos catlak diyosun kendine ama bence kardesindede olmaz yaaa
yengenide taktir ettim valla cok super iyi cikmis delikafadulden
bende 5. gün dışarı çıktım onda bi sorun yok ama sigara olayı kötü tabi , inşallah bebekde bişey çıkmaz ama ben de içiyodum arada bir hamileyken doğumdan beri ağzıma koymadım inşallah yengen de emzirirken içmez..