- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
BİŞEKTOMİ YANAK ESTETİĞİ
- Konu Sahibi ecegul
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bişektomi hollywood yanagi yanak estetigi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba biraz evet, insan içine çıkabiliyorum en azındanMerhaba duzeldi mi
Cok gecmis olsun ben de olmayi düşünüyorum surec cok mu zorMerhaba biraz evet, insan içine çıkabiliyorum en azından
Teşekkür ederim, bu yaşadığım doktorun hatası veya benim hatam değilmiş, vucutla alakalı bir durummuş 10 kişiden anca 1 kişinin başına gelirmiş bir kaç doktor tanıdıklarım söyledi o yüzden sizi etkilemesin, ha ama bana sorsanız yaptırmazdım, bişektomiyle ilgili hiç ağrım olmadı asla, ama stresten ağzımın içinde yaralar çıktı bunlara değmez yaniCok gecmis olsun ben de olmayi düşünüyorum surec cok mu zor
Peki oncesi sonrasi gorebilmem mimkun mu? Sevmiyorum yanaklarımı tek korkum asimetri olur mu sinirler zarar görür muTeşekkür ederim, bu yaşadığım doktorun hatası veya benim hatam değilmiş, vucutla alakalı bir durummuş 10 kişiden anca 1 kişinin başına gelirmiş bir kaç doktor tanıdıklarım söyledi o yüzden sizi etkilemesin, ha ama bana sorsanız yaptırmazdım, bişektomiyle ilgili hiç ağrım olmadı asla, ama stresten ağzımın içinde yaralar çıktı bunlara değmez yani
Merhaba bende 5 şubatta oldum bişektomi hala yanaklarım inmedi kaç ayda iner acaba bilginiz var mı?Arkadaşlar merhaba geçen hafta perşembe bişektomi ameliyatı oldum sonra başıma sol yanaktan talihsizlik geldi cumartesi ameliyata tekrar girdim, sağ yanağımda bir sorun yok normal şişlik var ama sol yanağım çok şiş ve morardı böyle durumlar yaşayan var mı?
Fıyat nedır acabaArkadaşlar merhaba geçen hafta perşembe bişektomi ameliyatı oldum sonra başıma sol yanaktan talihsizlik geldi cumartesi ameliyata tekrar girdim, sağ yanağımda bir sorun yok normal şişlik var ama sol yanağım çok şiş ve morardı böyle durumlar yaşayan var mı?
Babada atabilir misinizÖzelden atabilirimm