• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİŞEKTOMİ YANAK ESTETİĞİ

ecegul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
332
240
53
27
Arkadaşlar merhaba geçen hafta perşembe bişektomi ameliyatı oldum sonra başıma sol yanaktan talihsizlik geldi cumartesi ameliyata tekrar girdim, sağ yanağımda bir sorun yok normal şişlik var ama sol yanağım çok şiş ve morardı böyle durumlar yaşayan var mı?

Cok gecmis olsun ben de olmayi düşünüyorum surec cok mu zor
Teşekkür ederim, bu yaşadığım doktorun hatası veya benim hatam değilmiş, vucutla alakalı bir durummuş 10 kişiden anca 1 kişinin başına gelirmiş bir kaç doktor tanıdıklarım söyledi o yüzden sizi etkilemesin, ha ama bana sorsanız yaptırmazdım, bişektomiyle ilgili hiç ağrım olmadı asla, ama stresten ağzımın içinde yaralar çıktı bunlara değmez yani

Teşekkür ederim, bu yaşadığım doktorun hatası veya benim hatam değilmiş, vucutla alakalı bir durummuş 10 kişiden anca 1 kişinin başına gelirmiş bir kaç doktor tanıdıklarım söyledi o yüzden sizi etkilemesin, ha ama bana sorsanız yaptırmazdım, bişektomiyle ilgili hiç ağrım olmadı asla, ama stresten ağzımın içinde yaralar çıktı bunlara değmez yani
Peki oncesi sonrasi gorebilmem mimkun mu? Sevmiyorum yanaklarımı:( tek korkum asimetri olur mu sinirler zarar görür mu

merhaba, öncelikle hayırlı olsun. memnun musunuz? öncesi sonrası fark nasıl? beklentiniz karşılandı mı?

Arkadaşlar merhaba geçen hafta perşembe bişektomi ameliyatı oldum sonra başıma sol yanaktan talihsizlik geldi cumartesi ameliyata tekrar girdim, sağ yanağımda bir sorun yok normal şişlik var ama sol yanağım çok şiş ve morardı böyle durumlar yaşayan var mı?
Merhaba bende 5 şubatta oldum bişektomi hala yanaklarım inmedi kaç ayda iner acaba bilginiz var mı?

benimde sol yanak şişti ve ağrı vardı normal çok uğraşmış olabilir. benim bile hala sol yanak içi ödemli masaj yap bol bol

Fıyat nedır acaba

Back