• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bişektomi Sonrası

Lavinia1734

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
7
3
36
Herkese merhaba,

Bişektomi yaptırmaya karar verdim . 2-3 haftadır sürekli araştırıyorum. Aldığım bilgilere göre operasyon sonrası en fazla 4-7 gün arası ödem olabilir, olmayabilir de deniyor doktorlar tarafından. Ancak hastalar çok zorluklarla karşılaşmış 10-15 gün şişlikten bahsediliyor, aksilikler yaşayanlar var. Daha önce yaptıranlar deneyimlerinizden bahseder misiniz? Dışarıdan görünecek şekilde kaç gün sürdü ödem (şişlik)? Zorluk derecesi nasıldı? Sonuçtan memnun musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.

Meraba dışarıdan abartılacak kadar aman aman şişlik olmuyor ....zaten şişlik morluk giderici özellikte kremler jeller var...yanak içindeki dikişleri etkileyecek şekilde sert çok çiğnenen veya aşırı sıcak besinlerden 3-5gün uzak durmanız yeterli ... basit bir diş dolgusu sonrasından daha fazla bir şikayetiniz olmuyor ... sonuçlar şöyle gözle görülür 2ay ve sonrasını buluyor...tavsiye ederim çok memnunum

Meraba dışarıdan abartılacak kadar aman aman şişlik olmuyor ....zaten şişlik morluk giderici özellikte kremler jeller var...yanak içindeki dikişleri etkileyecek şekilde sert çok çiğnenen veya aşırı sıcak besinlerden 3-5gün uzak durmanız yeterli ... basit bir diş dolgusu sonrasından daha fazla bir şikayetiniz olmuyor ... sonuçlar şöyle gözle görülür 2ay ve sonrasını buluyor...tavsiye ederim çok memnunum
Deneyiminizi paylastiginiz için çok teşekkür ederim umarım kolay atlatirim ben de:)

Yani ben üstelik burun ameliyatıyla aynı anda yaptırdım... neredeyse birşey anladım bile..

Bişektomiyi kime yaptırdınız? Memnun kaldınız mı?

Aydın Mamak ...henüz 2aylık erken dönemde olmama rağmen gayyet beklentimi karşılıyor

Pazartesi günü benim de operasyonum gerçekleşti:) Öncesinde çok büyüttüm kafamda, endiselendim ancak çok şükür rahat atlattım sayılır. Bunyeden bunyeye, uygulamadan uygulamaya değişiyordur. Dr işinde uzman ise ve ilk günler bakıma dikkat edilirse kolaymis çok:) Operasyon öncesi ve sonrası rahat iletişim kurabildigim ve bu süreci sorunsuz, rahat atlatabildigim için doktorum Ekrem Keskin i öneririm duşunen herkese.

:) yani burun çok ortada kalınca kimi zaman kötü duruyor kimi zaman daha orantılı bir alım yapılıyor aksine daha da iyi durabiliyor onu merak ettim

Herkese merhaba,

Bişektomi yaptırmaya karar verdim . 2-3 haftadır sürekli araştırıyorum. Aldığım bilgilere göre operasyon sonrası en fazla 4-7 gün arası ödem olabilir, olmayabilir de deniyor doktorlar tarafından. Ancak hastalar çok zorluklarla karşılaşmış 10-15 gün şişlikten bahsediliyor, aksilikler yaşayanlar var. Daha önce yaptıranlar deneyimlerinizden bahseder misiniz? Dışarıdan görünecek şekilde kaç gün sürdü ödem (şişlik)? Zorluk derecesi nasıldı? Sonuçtan memnun musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
Benim 3. ayıma girdim hala şişliklerim var. geçmedi bir daha düşün derim ben çok pişman oldum yaptırdığıma

Herkese merhaba. Ben de dun oldum bisektomi ameliyatimi. Herhangi bi zorluk yasamiyorum su an. Ameliyat sonrasi hafif sancim oldu, agri kesici ve buz compass tan sonra bi sey hissetmedim. Sisliklerim var, zamanla gecicektir. 3 hafta sonra sonucu gormeye baslayacagimi soyledi doktor. Ankarada ergin isik operasyonu yapti. Iyi bi doktor tavsiye ederim.

Herkese merhaba. Ben de dun oldum bisektomi ameliyatimi. Herhangi bi zorluk yasamiyorum su an. Ameliyat sonrasi hafif sancim oldu, agri kesici ve buz compass tan sonra bi sey hissetmedim. Sisliklerim var, zamanla gecicektir. 3 hafta sonra sonucu gormeye baslayacagimi soyledi doktor. Ankarada ergin isik operasyonu yapti. Iyi bi doktor tavsiye ederim.
Mrb cok geçmiş olsun bende dusunuorm uzun zamandır korkudan hep vazgeciyorum.baya zaman geçmiş nasılsınız memnun kaldınız mı?

Ya arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum,İstanbul'da aydın Mamak düşünüyorum ama bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirlermi :110: İzmir'de yaşıyorum ama İzmir'de bu işi yapan sağlam doktor yok.

Ya arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum,İstanbul'da aydın Mamak düşünüyorum ama bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirlermi :110: İzmir'de yaşıyorum ama İzmir'de bu işi yapan sağlam doktor yok.
Merhaba aydın mamak a ameliyat oldunuz mu ben de ona düşünüyorum da

Back