Bişektemi

Canım ya ben bi türlü surgicaltouch estetiği bulamadım dr adı neydi acaba belki bulmam daha kolay olur

Ben yurtdisindan gidicem, o yuzden fiyati soruyorum, onumuzdeki iki uc hafta icin su fiyat, aralikta geliyorum diyorum, o zamani bilemem diyor. Bu hareketleri beni cok soguttu.
Bu arada ben arastiriken lokal anesteziyle bisektomi yapan dr elad azizli yi buldum. Ayni anda lazer lipoliz ile gidimi yaptiracagim.

Çok iyi düşünmüşsün yaptırınca bikac operasyon olduğu zaman daha bir gözle gorulur fark oluyo. Peki elad bey ne fiyat verdi bu iki operasyona

Benim ameliyatim
Arkadaşım naptin bisektomi lipoliz oldun mu haber bekliyorum senden
Benim ameliyatim pazartesi gunu. Ama bisektomiyi iptal ettirdim sadece gidi olacagim. Bisektomiyi yapan daha uygun yerler var. Birde bisektomiyi baska bir dr la karnima lazer lipoliz yaptirarak kombine edebilirim. Cok kafam karisik cook.

Ayy aslında çok ta güzel düşünmüşsün cunki karnını inceltirken bisektomi kolay bi operasyon ikisini indirim de yaparsa bikac bin tl ye aradan çıkartırsın. Peki bu bulduğun dr istanbuldami ne fiyat aldın

Merhaba bişektomi den memnun musınuz şuan . Ben de ufuk askeroğlu veya aydın mamak düşünüyorum da

Merhaba şu an ki durumunuz nedir? Memnun musunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…