• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşeye alerjim var (?)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar, sabah kalkıyorum bi hapşuruk bi aksırık, salya sümük afedersiniz, gören grip oldum sanır... ama değil.. bazen peçete bile yetiştiremiyorum.. sonra geçiyor, hiç olmamış gibi... atıyorum akşam oldu diyelim birden bi başlıyor yine aksırık hapşuruk arka arkaya burun akıntısı peçete yetmiyor o derece... birşeye alerjim var sanırım ama neye var onu bulamıyorum.. tozlu ortamda falan insanlar alerjen tepki gösterir biliyorum ama ben evdeyim mesela hiç yoktan başlıyor, bir süre sonra geçiyor... titizimdir evim tozlu değildir... bu gibi alerjenler ne gibi durumlarda oluyor bilenler yazabilir mi acaba... belki de farkında olmadığım birşeydir.. hiç umulmadık şeylere alerji olabilir mi...

Mesela benim kuzenim battaniyeyle , tüylü şeylerle yatamaz asla . O da hapşırır öksürür sabaha kadar .
Ondan olabilir mi ?

Mesela benim kuzenim battaniyeyle , tüylü şeylerle yatamaz asla . O da hapşırır öksürür sabaha kadar .
Ondan olabilir mi ?

tüylü şeyler aklıma geldi, ama o esnada tüylü bir durum yok mesela oturuyorum öylece tv izliyorum diyelim... bir saat oturup oturup bişey yokkken birden başlaması ilginç...

tüylü şeyler aklıma geldi, ama o esnada tüylü bir durum yok mesela oturuyorum öylece tv izliyorum diyelim... bir saat oturup oturup bişey yokkken birden başlaması ilginç...
Bence bi doktora görün derim .
Zor böyle çekmek çünkü

evde sadece toz olmaz ki.titizlikle de ilgisi yok.yün halı,tüylü eşyalar,kıyafetler,koltuklarda yaşayan akarlar..ve daha nicesi mevcut evlerimizde..
benim topuna alerjim var da ordan biliyorum..yün ve tüylü halı yok evimde,kaz tüyü yastık kullanamam,devamlı yıkanır 90 derecede kılıflarım.koltuklar mümkün mertebe deriden.battaniye polar ve devamlı yıkanıyor.deterjan kullanmamay çalışıyorum çok fazla.temizliği kendim yapamıyorum.daha nice şey var..

Ayy eşimi anlattın Allahım onunda genellıkle yazın ve bahar gıbı başlıyor taa kışa kadar hapşır hapşır salya sümük :KK70:
Test yaptırdı kokuya kaşı var dıyolar ama kışın hiiç azmıyo hastalığı.. Bnce neye olduğu belli değil. Birazda psikolojık mesela benım çamaşır suyuyla bişey yaptığımı görsun yazın başlıyo hapşurmaya ama o görmeden yapım hiçbirşey yok :))

1 yıldır alerji hapı kullanıyo şükür o rahatladı baya :)

slm kızlar, sabah kalkıyorum bi hapşuruk bi aksırık, salya sümük afedersiniz, gören grip oldum sanır... ama değil.. bazen peçete bile yetiştiremiyorum.. sonra geçiyor, hiç olmamış gibi... atıyorum akşam oldu diyelim birden bi başlıyor yine aksırık hapşuruk arka arkaya burun akıntısı peçete yetmiyor o derece... birşeye alerjim var sanırım ama neye var onu bulamıyorum.. tozlu ortamda falan insanlar alerjen tepki gösterir biliyorum ama ben evdeyim mesela hiç yoktan başlıyor, bir süre sonra geçiyor... titizimdir evim tozlu değildir... bu gibi alerjenler ne gibi durumlarda oluyor bilenler yazabilir mi acaba... belki de farkında olmadığım birşeydir.. hiç umulmadık şeylere alerji olabilir mi...

halıların nasıl tüylü mü büyük mü onlar cok etkiler. evi sürekli süpürsende üzerinde dolastıkca cıkan tozlar alerjini tetikler.. kanepedeki bol kırlentler battanıye hatta oda spreyı kullanıyorsanız onlarda kötü yapar..
gecmiş olsun :(

bır dermatologa yada alerjı polıklınıgıne gıdıp alerjı testı yaptırın ev tozu akarına alerjınız olabılır gıbıme geldı onları gozle goremezsınız ...

Ay benimde oyle bir yildir falan ara ara oluyor ozellikle sabahlari benimde art arda hapsirik krizleri, burun akmasi gun icinde iyiyim sabahlari oluyor genelde benimde var sanirim alerjim ama hic doktora gitmedim bu yuzden gecmeyen bir nezlem var yani :/

Back