birlikten kuvvet doğar.hadi beraber zayıflayalım

ficil

Efelerin EFE'si
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
1.058
0
116
İstanbul
selam ben 120 kiloydum şuan 102 sanırım takıldım burda güçlü olup dayanmam lazım çünkü ucunda bebeğim olacak inş. destek her zaman önemli hadi birbirimize destek verelim

selam ben 120 kiloydum şuan 102 sanırım takıldım burda güçlü olup dayanmam lazım çünkü ucunda bebeğim olacak inş. destek her zaman önemli hadi birbirimize destek verelim

tabiki birbirimize destek olacağız......ama öncelikle kendimize inanmamız lazım...başarmanın ilk adımı inanmaktır....alkisalkisalkis a.s.

ıçeriği nedeniyle konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize a.s.

ben de bugün elma diyetine başladım kızlar
inşallah 20-25 kilo vermeyi umuyorum
hepimize bol bol irade diliyorum :1hug:

herkese günaydınnn!!!
ben sıkı bir diyet uygulamadım sadece dikkat ettim ve kalori hesabı yaptım daha önce 76 kiloya inmiştim fakat evlendikten sonra bir takım hormonal sorunlar ve ilaçlar devreye girince yine aldım. ama sağlık olsun tekrar vericeğime inanıyorum.çünkü zayıflayıp bebiş istiyorum. bu kiloyla zor olur.
birde arkadaşlar tecrübelerime güvenerek tek gıda yada tek düzen rejimleri tavsiye etmiyorum en güzeli dikkat edip kalori hesaplamak her şey yemek. mesela ben birgün çok kaçırırsan ertesi gün telafi ediyorum. yada diyelim canım çok tatlı istiyor tatlıyı yiyorum ama akşam yemeği yemiyorum. dengeli gitmek lazım. umarım hep beraber başarırız

Verilen linkleri inceleyip yapılan uyarıları dikkate alınız, zayıflama guruplarımız ve belli bir diyete dayanan guduplarımız zaten mevcuttur mevcut başlıklardan devam edelim lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…