Birliktelikten sonra değişen erkek..

yaşınızın küçük olduğu kesin ama küçük yaşta erkenden bu kadar atraksiyona gerek yok diyorum
Daha önceki konularınızı hatırlıyorum (yanılmıyorsam)bi başkaldırı var sizde verdiğiniz cevaplardan dolayı bunu diyorum neye kime kafa tutuyorsunuz bilmiyorum ama pişman olacağınız bi hayat yaşamayın derim

Daha ne yapabilirim ki sizce? Erkeklerin çok üstüne gitmeyin diyorlar. Ona aşığım. Bu yüzden çok mantıklı ve objektif olamıyorum.
Benim eşim evlilik düşünmeyen biriydi bunu 8.ayımızda açıkçada dedi ben dedim evleniriz biz onun üstüne iki ay ayrı kaldık ama 6 yıl sonra nikah masası çok şükür 15 aydır da evliyiz çevreme sorsan benim kocamdan daha iyi bir eş yoktur burda onun için yaptıklarımı yazsam destan olur. Tecrübeme dayanarak naçizane tavsiyem ani davranma onu oku ne istiyor neler mutlu ediyor bu ilişki için neler yapabileceklerini düşün olumsuz konuları açma yaşanmamış kabul et bazı şeyleri tabi biraz da sakin ol kaçan göçen yok daha. Ben nedense seni sevmediğini düşünmüyorum sadece sıkıntılı bir kişi ki normali de yok zaten bunların

Akrep erkeği demiştin Öyledir onlar. Ne çok uzak duracaksın ne çok yakın , Allah kolaylık versin diyim.

Ama en önemli şey ; sensin. Unutma lütfen
Dediğim gibi dün mesaj attım yaklaşık bir 10 günün ardından nasılsın diye, iyiyim demiş sadece.
Çok seviyorum ama nasıl davransam ne yapsam bilemiyorum

Varsayımlarda bulunmak sizi yıpratır. Açıkça konuşun, bu tavrının sebebini sorun. Konuşmadaki cevaplarına tavrına göre ne yapacağınıza karar verirsiniz

Varsayımlarda bulunmak sizi yıpratır. Açıkça konuşun, bu tavrının sebebini sorun. Konuşmadaki cevaplarına tavrına göre ne yapacağınıza karar verirsiniz
Çok haklısınız.
Sanırım kötü bir yanıt alıp umudumun kırılmasından korkuyorum.

Amaaaan salla gitsin. Oğlan çocuklarıyla uğraşma. Bir de morartmak nedir canım ya hafif kadın gibi tövbe estafurullah afedersin olmuştur yalnışlıkla ama ne bileyim ilişki boyutundan çok en saçma kısmı o.

Çok haklısınız.
Sanırım kötü bir yanıt alıp umudumun kırılmasından korkuyorum.

Anlıyorum sizi, ama böyle belirsizlikte kalmaktan kendi kafanızda kurup üzülmekten iyidir. Bana bu erkek pek olgun biri gibi gelmedi ama bilemiyorum tabi. En azından netleşmis olursunuz olmuyorsa da önünüze bakarsınız.

Böyle yazması söylemesi kolay gibi geliyor ama inanın küçük bir erkek çocuğunu büyütmek yada dengesiz birisi ile uğraşmak ayrılmaktan daha zor ve yıpratıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…