- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Eee adam zor onu öyle kabul edecen devam etmek istiyorsan diye dedim benOrtada ilişki denebilecek bir şey kaldı mi buna da emin değilim.
Dün nasılsın diye yazdım iyiyim yazmış sadece. Bende yanıt vermedim
Daha ne yapabilirim ki sizce? Erkeklerin çok üstüne gitmeyin diyorlar. Ona aşığım. Bu yüzden çok mantıklı ve objektif olamıyorum.Eee adam zor onu öyle kabul edecen devam etmek istiyorsan diye dedim ben
Benim eşim evlilik düşünmeyen biriydi bunu 8.ayımızda açıkçada dedi ben dedim evleniriz biz onun üstüne iki ay ayrı kaldık ama 6 yıl sonra nikah masası çok şükür 15 aydır da evliyiz çevreme sorsan benim kocamdan daha iyi bir eş yoktur burda onun için yaptıklarımı yazsam destan olur. Tecrübeme dayanarak naçizane tavsiyem ani davranma onu oku ne istiyor neler mutlu ediyor bu ilişki için neler yapabileceklerini düşün olumsuz konuları açma yaşanmamış kabul et bazı şeyleri tabi biraz da sakin ol kaçan göçen yok daha. Ben nedense seni sevmediğini düşünmüyorum sadece sıkıntılı bir kişi ki normali de yok zaten bunlarınDaha ne yapabilirim ki sizce? Erkeklerin çok üstüne gitmeyin diyorlar. Ona aşığım. Bu yüzden çok mantıklı ve objektif olamıyorum.
Dediğim gibi dün mesaj attım yaklaşık bir 10 günün ardından nasılsın diye, iyiyim demiş sadece.Akrep erkeği demiştinÖyledir onlar. Ne çok uzak duracaksın ne çok yakın , Allah kolaylık versin diyim.
Ama en önemli şey ; sensin. Unutma lütfen
Çok haklısınız.Varsayımlarda bulunmak sizi yıpratır. Açıkça konuşun, bu tavrının sebebini sorun. Konuşmadaki cevaplarına tavrına göre ne yapacağınıza karar verirsiniz
Çok haklısınız.
Sanırım kötü bir yanıt alıp umudumun kırılmasından korkuyorum.