Birliktelikten sonra değişen erkek..

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Çok klişe bir durum, farkındayım.
Tam 3 ay önce bugün bir erkeğe vuruldum. Zar zor onu buldum, ulaştım. Akrep burcu erkeğiydi. Anlaşmak, normal bir konu hakkında bile konuşmak zor.
Buluştuğumuzda sarılmadığımız an olmazdı. Milyonlarca kez öperdik birbirimizi. En son boynu morardı. Annesi o kızla görüşmeyeceksin ölümü gör yemin et demiş. O da etmiş. Gerçi annesi o kızın ben olduğumu bilmiyor.
Her neyse. Biz bu durumdan sonra onunla birliktelik yaşadık. O daha önce cinsel tecrübesi olduğunu söylemişti ama anlaşıldı ki ben ilkmişim onun için. Birliktelikten sonra senin ilk değildi dimi dedi bana.
O günden sonra iletişimimiz kesildi.
Bildiğim tek bir şey var aşkıma, sevgime çok güveniyor.
Ne yapabilirim ve niye böyle oldu?

Çok güldüm kusura bakma

Akrep erkeği olmasından tut da , boynu morarmış annesi kızla görüşmeyeceksin demiş
Cinsel tecrübeli olduğunu söylemiş ama ilk seninle olmuş üstüne üstlük sana senin ilk değildi galiba diye de sormuş

Akrep değildir o , akrep olsa anlardın ( teallamm yareppim)

Yani sonuç olarak

E adam aramadı mı sizi bir daha , ilişkiniz bitti mi yani
Aksine birlikte olduktan sonra wpdan yazdı bayağı, ben yanıt vermedim. Yanıt vermezsen engellerim bir daha yazmam dedi. Sonra biraz konuştuk en son o yanıt vermedi. Wp'dan konuştuğumuz halde beni instagramdan engellemiş ve normalde sürekli birilerini takip eden çocuk (muhtemelen takipçi kasmak icin) o günden beri instagramda hiç kimseyi falan takip etmiyor.
Dün yazdım nasılsın diye iyiyim yazmış sadece.

Bence hırs yaptın durumu , yoksa daha gençsiniz ikinizde daha niceleri olur , oğlan daha çocuk nerdeyse

O yazmış sen niye cevap vermedin,adam tehdit ettikten sonra yazmışsın,adam soğumuş olabilir senden.
Artı,boyun morartmak var mı hala ayol?

O yazmış sen niye cevap vermedin,adam tehdit ettikten sonra yazmışsın,adam soğumuş olabilir senden.
Artı,boyun morartmak var mı hala ayol?
Of çünkü saçma sapan şeylerden bahsediyor. Bu mevzu yüzünden anasıyla babası kavga etmişler falan filan.
Çok emince morarıyor yani

Peki bu soğuma olayına müdahale edemez miyim sizce?
Kişisel fikrim ; neden müdahale edesin ? Yani ne olduğu anlaşılmayan bir sebepten ötürü soğuyabiliyorsa bu kişi ile nasıl sağlıklı bir birliktelik bekleyebilirsin.
Bir süre kendini geri çek , arama sorma yazma

Çocuk soğudu mu buna da emin değilim. Biraz anlaşması zor bir tip. Kavga ettiğimiz de neyse sonra konuşuruz deyip bir sürü naz, trip yapıp 2 hafta yazmadigimda 'beni ne çabuk unuttun' diye mesaj atan bir tip.

Bence çocuk kendini daha kendine bile kanıtlanamamış biri sana ilişki konusunda yalan söylemesi de bundan. Seni kendinden daha dişli güçlü görünce de geri çekilmiş olabilir. Bence senin dengin değil ama seviyorum herşeyi yaparım diyorsan işin zor çok uğraşman gereken biri

Sizin kadar durumu en doğru şekilde tanımlayan birini görmemiştim
Tam olarak dediginiz şekilde. Hatta ona hislerimi söylediğimde emin misin bana bir şeyler hissettiğine, ben değilimdir o demişti.
Birlikte olduktan sonra annesiyle durumu dert etmemesini, benim bir şeyler düşünüp mutlaka çözüm bulacağımı, onu sevdiğimi ve birakmayacagimi, bekleyeceğimi, başka hiç bir şeyi kabul etmeyeceğimi, illa bu durumu cozecegimizi söyledim.

Çocuk soğudu mu buna da emin değilim. Biraz anlaşması zor bir tip. Kavga ettiğimiz de neyse sonra konuşuruz deyip bir sürü naz, trip yapıp 2 hafta yazmadigimda 'beni ne çabuk unuttun' diye mesaj atan bir tip.
Akrep erkeği demiştin Öyledir onlar. Ne çok uzak duracaksın ne çok yakın , Allah kolaylık versin diyim.

Ama en önemli şey ; sensin. Unutma lütfen

Benim sana tavsiyem çözümünde ona da pay bırak ki ilişkiniz için birşeyler yapabildiğini görsün bu ona hem özgüven kazandırır hemde ilişkinize olan inancını arttırır.

Benim sana tavsiyem çözümünde ona da pay bırak ki ilişkiniz için birşeyler yapabildiğini görsün bu ona hem özgüven kazandırır hemde ilişkinize olan inancını arttırır.
Ortada ilişki denebilecek bir şey kaldı mi buna da emin değilim.
Dün nasılsın diye yazdım iyiyim yazmış sadece. Bende yanıt vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…