- 25 Temmuz 2013
- 12.852
- 52.728
- 798
Bebeğim vermek istiyorum ama sporla. Ben dertle ve yetersiz beslenmeyle verdim. Zavallı bedenim ne hale geldi, o yüzden almak istedim bir ara. Aldım sanırım yeterince.Tamam peki arte sadece sıkılaşmak istiyormuşArtemissisipi gruba katılmayacak mi bu halde? O almak istiyordu vermek değil sanirsam
Tamam canım seni de yazdım zaten aynı gruptayiz şu anBebeğim vermek istiyorum ama sporla. Ben dertle ve yetersiz beslenmeyle verdim. Zavallı bedenim ne hale geldi, o yüzden almak istedim bir ara. Aldım sanırım yeterince.
Belimizi inceltecez surda.Gelsin ya o spor yaparda sikislatikca incelir ama grup sonuncusu yapalım fasulyeden olsun
Dur ben geriden okuya yaza geliyom bana ne.Tamam canım seni de yazdım zaten aynı gruptayiz şu an
Kilo veremezsen işime gelirBelimizi inceltecez surda.
Chocum hâlâ napiyosun yat uyuTamam canım seni de yazdım zaten aynı gruptayiz şu an
Hesap kitapChocum hâlâ napiyosun yat uyu
Ben sana dedim dün gece acacaktik gece piyasa da yoktunHesap kitap
Çırılçıplak mı?Hadi başlıyoz mu
Sabah 9-10 gibi ilk tartı fotileri gelsin çıplak fotoları bana atın ben bakarım size
Bana uyarÇırılçıplak mı?
hahahah benden mi bahsekdilmiş aceba. kusura bakmayın haksızca cezalanmışım dün 1 günlük. giremedimO çok isteyen arkadaşı arıyorum bol s var nickinde demiştin ya minik. O olmazsa var ya bir gece ansızın ateşe verir buraları
kura derken?:):):):)S shinelikeadiamond seni de kuraya alıyorum
O listeler sadece zayıflamak içinse bize olmaz zaten. Biz spor yapacağımız için protein karbonhidrat dengesini kurarak ve yeterli kalori alarak devam edeceğiz yola.Ay benim listem yok dogaclama yapucam. Ekmeksiz makarnasiz falan olmaz mi?
neden iki grup var? eleştirdiğim için değil sadece konsepti anlamaya çalışıyorum:):)
Haydi hayırlı olsun. Bol eksiler, bebeksi bedenler getirsin. ❤İşte gruplar oluştu. Rakiplerime selamlarsu an tam 10 kişiyiz tam oldu ama gama yazmış. @Gama kralice eski mesajları okudun mu ? Yeni topik açılacak şartlar değişecek
Eki Görüntüle 3302867
konu başlığı açılmadı değil mi henüz ya da ben mi göremedim. bu arada çok kolay gelsin
biz şimdi rakip mi olduk anlamadım: D : DS li üye ile eslesmemcemoos ben acces aynı takım da vayyy harika olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?