• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte yaşamak, düzenli ilişki her şeyi öldürüyor mu?

Gokcesag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
969
3.875
43
selam sevgili kk hanimlari,

Üç aydır her haftasonu birlikte geçirdiğim ve görece heyecanlı istekli bir iliski içinde olduğum kişiyle geçen hafta aynı eve taşındım.
Normalde ne zaman bulussak, tüm zamanlarda uyurken bile dokunun adam, heyecanla seviştiğim adam bu, uyanınca yarim saatte kollarinda filan geçiriyordum hemen kalkmiyorduk ya da sevistikten sonra bile uzun uzun süre sariliyorduk.
İlk dört gün yine heyecanla seviştik, birlikte güzel zaman geçirdik
Ama şimdi ne olduysa bir mutsuzluk var bunda, sevişmek istemiyor dokunmuyor öylesine öpüşler gunaydin iyi geceler yanaktan.
Christmasi annesinde geçirdik üç gün, haftaya arkadaşıyla tanistirmak istiyor.
Ama biz ev arkadaşı gibi bir şeye döndük.

Uzun süre evinde yalnız yaşadıktan sonra biriyle yaşamak zor gelmiş olabilir.

Ben 31 yaşındayım o 38 belki yaşından dolayi artık isteksiz mi bilmiyorum, kaç gündür sürekli yorgunum diyor.

Yani ne oluyor anlamıyorum, ayni evde birlikte yaşamak iliskiyi öldürüyor mu heyecanı öldürüyor mu?
Bir ben mi böyleyim herkesin başına geliyor mu?
Ne yapmaliyim taşınmalı mıyım yoksa anlamaya mi çalışmalıyım?
Zaman kaybı mi?
İki insani bir arada tutan şey nedir

Not: bu arada yılbaşı dolayısıyla izinli ve biz 7x24 yanyanayiz

Öncelikle bence sıkılgan birisin. Burcun terazi, yay ise bu kesinlikle oluyor. Sıkılıyosun. Ben kimseyle aynı evde yaşamadım ama ilk 6 aydan sonra bayıyo valla. 🧿😁 Eccük çapkınım 🧿 iki insanı bir arada tutan şey evlilik kurumu bence. Başka bir şey değil. Kendi salt düşüncem.

Onunla konuşmayı denediniz mi? Bence fevri davranmayın zamana bırakın. Evde beraber yapacak aktiviteler bulun yeni oyunlar oynayın, film izleyin yemek yapın beraber falan ya da dışarı çıkın.

selam sevgili kk hanimlari,

Üç aydır her haftasonu birlikte geçirdiğim ve görece heyecanlı istekli bir iliski içinde olduğum kişiyle geçen hafta aynı eve taşındım.
Normalde ne zaman bulussak, tüm zamanlarda uyurken bile dokunun adam, heyecanla seviştiğim adam bu, uyanınca yarim saatte kollarinda filan geçiriyordum hemen kalkmiyorduk ya da sevistikten sonra bile uzun uzun süre sariliyorduk.
Ama şimdi ne olduysa bir mutsuzluk var bunda, sevişmek istemiyor dokunmuyor öylesine öpüşler gunaydin iyi geceler yanaktan.
Ama biz ev arkadaşı gibi bir şeye döndük.

Uzun süre evinde yalnız yaşadıktan sonra biriyle yaşamak zor gelmiş olabilir.

Ben 31 yaşındayım o 38 belki yaşından dolayi artık isteksiz mi bilmiyorum, kaç gündür sürekli yorgunum diyor.

Yani ne oluyor anlamıyorum, ayni evde birlikte yaşamak iliskiyi öldürüyor mu heyecanı öldürüyor mu?
Bir ben mi böyleyim herkesin başına geliyor mu?
Ne yapmaliyim taşınmalı mıyım yoksa anlamaya mi çalışmalıyım?
Zaman kaybı mi?
İki insani bir arada tutan şey nedir

Not: bu arada yılbaşı dolayısıyla izinli ve biz 7x24 yanyanayiz
Genel olarak böyle sanırım ben de eşimle 14 senedir beraberim 3 senedir de evliyiz. O 11 sene şehvetle sevişen, duygu alışverişi yapabilen, konuşacak sohbeti hep olan çift daha ilk senede kayboldu. İlk zamanlar aynı sizinki gibi o durgunlaştı, sonrasında da ben aynı şekil oldum. Aramızda sanki hiç duygu alışverişi yok. Her zaman söyleyecek güzel sözü olan insan evlendik evleneli küçücük bir iltifatı bile çok gördü. Hayır işin kötüsü zaman geçince insan alışıyor bu duruma, artık ayda yılda bir iltifat edesi tutsa da “yoğurt aldın mı” diye kafandaki şeyi sorasın geliyor o kadar ki önemsizleşmiş oluyor artık karşı taraf yüzünden. 😂 Önce öldürüyorlar sonra uyandırmaya çalışıyorlar çok enteresan

Öncelikle bence sıkılgan birisin. Burcun terazi, yay ise bu kesinlikle oluyor. Sıkılıyosun. Ben kimseyle aynı evde yaşamadım ama ilk 6 aydan sonra bayıyo valla. 🧿😁 Eccük çapkınım 🧿 iki insanı bir arada tutan şey evlilik kurumu bence. Başka bir şey değil. Kendi salt düşüncem.
O yengeç ben balık burcuyum

Onunla konuşmayı denediniz mi? Bence fevri davranmayın zamana bırakın. Evde beraber yapacak aktiviteler bulun yeni oyunlar oynayın, film izleyin yemek yapın beraber falan ya da dışarı çıkın.
Yani bunları sürekli yapiyoruz ve hatta genelde o teklif ediyor.
Dün gece neden artık beraber olmadığımızi sordum, dediği şey söyle bir şeydi.
Çok yorgunum iyi uyumuyorum, biriyle uzun suredir birlikte yatmamistim. Ve her gün sevisemeyiz filan.
Ben de birlikte yaşamak zorunda degiliz biliyorsun değil mi dedim.
Hayir seninle beraber yasamaktan mutluyum dedi.

Genel olarak böyle sanırım ben de eşimle 14 senedir beraberim 3 senedir de evliyiz. O 11 sene şehvetle sevişen, duygu alışverişi yapabilen, konuşacak sohbeti hep olan çift daha ilk senede kayboldu. İlk zamanlar aynı sizinki gibi o durgunlaştı, sonrasında da ben aynı şekil oldum. Aramızda sanki hiç duygu alışverişi yok. Her zaman söyleyecek güzel sözü olan insan evlendik evleneli küçücük bir iltifatı bile çok gördü. Hayır işin kötüsü zaman geçince insan alışıyor bu duruma, artık ayda yılda bir iltifat edesi tutsa da “yoğurt aldın mı” diye kafandaki şeyi sorasın geliyor o kadar ki önemsizleşmiş oluyor artık karşı taraf yüzünden. 😂 Önce öldürüyorlar sonra uyandırmaya çalışıyorlar çok enteresan
Beni ikinci haftamda öldürdü, bir yıl filan ne kadar güzel süreler.

Birlikte yaşamak için3 ay erken olmuş ilişkinin fgidişine biraz bakmak lazımmış. Ben tercih etmezdim. Haftada bir buluşma heyecanı, özel zamanda görmekle her saniye diğdibe olmak farklı, insanlar aynı eve girince bocalar alışma evresi olur bu yüzden ilişkilerin (birlikte yaşayanların ya da evlilerin) en çok ayrıldığı süreç ilk seneymiş. Dikkat ederseniz evlenip boşanan da çok ilk sene içinde.

aynı yatakta uyumaya alışkın olmayan kişilerde uykusuzluk olabilir, horlama gibi durumlar varsa o da günü kötü etkileyebili.
Akışına bırakın kendinizi sorgularken buluyorsanız da boşa vakit kaybetmeyin ayrı evlerde daha mutluydunuz demek ki.
Yalnız 7-24 aynı evde kalmak aynı odada gaz çıkarma evresine çabuk geçmek. Bi diğer evre biri çiş yaparken ötekinin diş fırçalaması 😄

Yani bunları sürekli yapiyoruz ve hatta genelde o teklif ediyor.
Dün gece neden artık beraber olmadığımızi sordum, dediği şey söyle bir şeydi.
Çok yorgunum iyi uyumuyorum, biriyle uzun suredir birlikte yatmamistim. Ve her gün sevisemeyiz filan.
Ben de birlikte yaşamak zorunda degiliz biliyorsun değil mi dedim.
Hayir seninle beraber yasamaktan mutluyum dedi.
Anladım, zamana bırakın bence üstelemeyin sizi anlıyorum bende balık burcuyum🥲 içinizi ferah tutmaya çalışın

İlişki asla stabil bişey degil. Büyür durulur değişir ad değiştirir huy değiştirir hep böyledir yani. Beraber aynı evde yaşama kararınızla ilişkinizin hal değişimine siz izin vermişsiniz. Artık aynı evde yaşamanın güzel ve kötü yanlarını tanıcaksınız mecburen. İlişki böyle birsey. Yaşadıklarınız çok normal.

Bir haftadir beraber kalıyorsunuz, ilk dört gün harika geçti ve son üç gündür annesindesiniz size soğuk davranıyor
:))
Bence aynı eve girince sıkıldı demek için çok erken

gerçekten 6 ay içinde falan evlenme niyeti yoksa beraber yaşama olayına sıcak bakmıyorum ben
toplumsal veya tabusal nedenler değil altında yatan şey düşüncemin
evlilik yoksa hayat birleştirmeyi gereksiz görüyorum
gidersin evine haftada 3 gün kalırsın mesela daha tatlıdır
aynı evde yaşamaya başlayınca bi yerden sonra illa ki monotona bağlar

Back