selam sevgili kk hanimlari,
Üç aydır her haftasonu birlikte geçirdiğim ve görece heyecanlı istekli bir iliski içinde olduğum kişiyle geçen hafta aynı eve taşındım.
Normalde ne zaman bulussak, tüm zamanlarda uyurken bile dokunun adam, heyecanla seviştiğim adam bu, uyanınca yarim saatte kollarinda filan geçiriyordum hemen kalkmiyorduk ya da sevistikten sonra bile uzun uzun süre sariliyorduk.
İlk dört gün yine heyecanla seviştik, birlikte güzel zaman geçirdik
Ama şimdi ne olduysa bir mutsuzluk var bunda, sevişmek istemiyor dokunmuyor öylesine öpüşler gunaydin iyi geceler yanaktan.
Christmasi annesinde geçirdik üç gün, haftaya arkadaşıyla tanistirmak istiyor.
Ama biz ev arkadaşı gibi bir şeye döndük.
Uzun süre evinde yalnız yaşadıktan sonra biriyle yaşamak zor gelmiş olabilir.
Ben 31 yaşındayım o 38 belki yaşından dolayi artık isteksiz mi bilmiyorum, kaç gündür sürekli yorgunum diyor.
Yani ne oluyor anlamıyorum, ayni evde birlikte yaşamak iliskiyi öldürüyor mu heyecanı öldürüyor mu?
Bir ben mi böyleyim herkesin başına geliyor mu?
Ne yapmaliyim taşınmalı mıyım yoksa anlamaya mi çalışmalıyım?
Zaman kaybı mi?
İki insani bir arada tutan şey nedir
Not: bu arada yılbaşı dolayısıyla izinli ve biz 7x24 yanyanayiz
Üç aydır her haftasonu birlikte geçirdiğim ve görece heyecanlı istekli bir iliski içinde olduğum kişiyle geçen hafta aynı eve taşındım.
Normalde ne zaman bulussak, tüm zamanlarda uyurken bile dokunun adam, heyecanla seviştiğim adam bu, uyanınca yarim saatte kollarinda filan geçiriyordum hemen kalkmiyorduk ya da sevistikten sonra bile uzun uzun süre sariliyorduk.
İlk dört gün yine heyecanla seviştik, birlikte güzel zaman geçirdik
Ama şimdi ne olduysa bir mutsuzluk var bunda, sevişmek istemiyor dokunmuyor öylesine öpüşler gunaydin iyi geceler yanaktan.
Christmasi annesinde geçirdik üç gün, haftaya arkadaşıyla tanistirmak istiyor.
Ama biz ev arkadaşı gibi bir şeye döndük.
Uzun süre evinde yalnız yaşadıktan sonra biriyle yaşamak zor gelmiş olabilir.
Ben 31 yaşındayım o 38 belki yaşından dolayi artık isteksiz mi bilmiyorum, kaç gündür sürekli yorgunum diyor.
Yani ne oluyor anlamıyorum, ayni evde birlikte yaşamak iliskiyi öldürüyor mu heyecanı öldürüyor mu?
Bir ben mi böyleyim herkesin başına geliyor mu?
Ne yapmaliyim taşınmalı mıyım yoksa anlamaya mi çalışmalıyım?
Zaman kaybı mi?
İki insani bir arada tutan şey nedir
Not: bu arada yılbaşı dolayısıyla izinli ve biz 7x24 yanyanayiz