Birlikte yaşama ve kayınbaba sorunu

nesrinnur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
107
47
Selam kızlar ben 5 yıllık ilişki ardından 2, aydır nişanlıyım 1 buçuk ay sonra nikahımız vardı ama ben dün ayrıldım iyimi yaptım bilmiyorum nişanlımın işsizlik problemi yüzünden köyde ailesi ile birlikte yaşıyacaktık başta kabul ettim ama içlerine girince yapamıcamı anladım ailesi çok baskıcı insanlar çorabım dan tut oturmama kalkmama kadar karışıyolar bunu yapan babası her şeyime karışıyor niye çıktın niye girdin niye orda otruyon niye öyle duruyon kukla yönetir gibi babasını uyarmasını istedim yapmadı annesi sürekli hizmet bekliyor hasta numarası yapıyor her gittiğimde nişan atma nedeni ise köyde inekle falan ilgilenmem dedim diye her işi yapmıyacaksan işin yok benle deyip kavga çıkardı ayrıldık uzun oldu ama daha bir çok sorunum var ama ailesi işte en büyük sorunumdu ayrılmakla iyimi ettim sizce birlikte otursam yapamıyacaktım merkeze gelmeyi de kabul etmediler özellikle annesi kıyamet kopardı

Iyi kurtarmissin bastan pacayi valla sukret hizmetci mi aliyorlar hem ne o herseyine karismasi zor oyle evde yasanmaz

Babası peşimde oluyor sürekli rahatsızlık duydum yani dışarı çıkınca bile geliyor niye çıktın içeri gelsene diyerek

Ya babası sürekli peşimdeydi dışarı kaçıyodum dışarı geliyordu dışarda napıyon içeri geç diye yani hangi birini saysam evlenince de yatak odama karışırdı eminim
Ayol ciddi mi saka mi bu konuu One oyle erkek mi olur bi agirlik olsun kayinbaba adi uzerinde kendi babam kocam karismaz oyle ona neymis

Birde soruyor musun ayrı yaşayalım dese bile bir daha barışma sen bunca yaşa gel bu yaştan sonra başkasına köle mi ol diye mi hiç mi insan kıymetini bilmez saygı duymak ayrı yeri gelir hizmet etmek ayrı bir şey evlendiğin gün köle olmak ayrı bir şey aklın varmış ayrılmışsın geriye bakma sakın

İnsanlar siz istiyorsunuz diye yerini değiştirmez tabi ki ama eş ailesi ile de aynı evde oturmak bence mantıklı bir fikir değil zaten.. Ki sizinkiler daha bi zormuş.. Hem köyde olacakmışsınız hem de herşeye karışan kayın aile aman diyeyim uzak durun.. Yani çok tatlı bile olsalardı ben yine de uygun bulmuyorum.. Kendi aileme aşırı düşkün bir insan olduğum halde kendi ailemle bile aynı evde oturmak istemem bilirsiniz işte herkesin kendi düzeni kendi hayatı olmalı falan filan meselesi..

Ama anlayamadığım ve çok saçma bulduğum bir nokta var.. Nişanlınızın bir işi olmadığını bile bile onunla nasıl evlenecektiniz?? Yani başta kabul etmişsiniz de neye dayanarak kabul ettiniz?? Nişanlınızın anne babasına onların parasına güvenerek evlilik yapılır yahu??? Sizin düşünceniz zaten en başta mantıksızmış olacak işler değil bunlar..

En basitinden ped alacaksınız, kozmetik alışverişiniz olacak ne bileyim kıyafet bilmem ne alacaksınız kayınpederinize mi diyeceksiniz bana para verir misin diye?? Ben mümkünse kocalardan bile alınmasın kadın kendi çalışsın kafasındayım ama her zaman olmayabilir o normal ama sizin mesele çok saçma olacakmış.. Yani tabi ki bu benim düşüncem..

Gayet normal olanı yapmissin.bastan görmen iyi olmuş.nisanlinin iş sorunu varsa ve köyde ailesiyle yaşamaya kadar vardiysa başlıca bir sorun zaten.
Yani yeni evlenecek insanların ayaklarının üzerinde durmasından yanayım ben.
Eski eşimin ailesiyle oturdum,birlikte oturmak denince hemen kaçarım artık.
İstedikleri kadar her insan iyi olsun ev,ev üstünde olmuyor.
Herseyine daha nisanliyken karismalari hiç normal değil.
Bence iyi yapmışsın.bastan kabul etmeden daha iyi olurmuş.ama sonradan çok sebeple vazgeçmen de normal.

En baştan hayır diyecektin, beraber oturmak herzaman sorundur birde inekler fakan varmış köy hayatı zaten zor , bence senin için hayırlı olmuş

Ayol ciddi mi saka mi bu konuu One oyle erkek mi olur bi agirlik olsun kayinbaba adi uzerinde kendi babam kocam karismaz oyle ona neymis
Malesef gerçek daha sayamadığım bir çok şeyleri var sürekli peşimde herşeyimi sorguluyor evin içinde

Ben nişanlım çok seven biriyim yıllardır onunla evlenme hayali kuran onun için yaşayan biriydim başta sorun etmedim ama baktım ev üstüne ev herkesin dediği gibi olmaz olmuyor yani kukla gibi yönetiliyodım nişanlım ailesinin yanında değişiyor uyarmama rağmen onlara bişey demiyor annesi arkamdan konuşuyo duyduğumu söyledim alıştır kendini bişey olmaz dedi beni savunmuyor tam tersi ezdiriyo çok üzülerek ayrıldım

Keske 5 sene sonra bu raddeye gelecegini kestirebilseydiniz.
Zararin neresinden donulse kardir.
Olmamasi sizin icin hayirlisi olmus.Evlilik gülüm balımla yürümüyor netice de..
Yolunuza bakin hayirlisi olmus..

En güzel kararı vermişsin. Geri dönüp barışma kendini yakma canm hakkında hayırlısı olsun

Giydiğim çoraptan nasıl oturup kalktığıma kadar laf ediyolar ben çok istedim köyde yapamayız gelirimiz yok diye ben suçlu oldum annesi sinirlenirdi köyden gidelim ayrı düzenimiz olsun lafı açılınca gerçi anne lafı dinleyecek biri değil çekse kapıyı gidecek birisi kendi istemiyo köyden vazgeçmiyo bende çok denedim ama yapamam olmaz yani her gittiğim de psikolojim bozuluyor ağlayarak dönüyosam evlenince ne hale gelirim bilemiyorum

Keske 5 sene sonra bu raddeye gelecegini kestirebilseydiniz.
Zararin neresinden donulse kardir.
Olmamasi sizin icin hayirlisi olmus.Evlilik gülüm balımla yürümüyor netice de..
Yolunuza bakin hayirlisi olmus..
5 yıldır ailesini bilmiyordum zaten köye taşınalı iki yıl oluyo başta olsaydı tabiki adım atmazdım

5 yıldır ailesini bilmiyordum zaten köye taşınalı iki yıl oluyo başta olsaydı tabiki adım atmazdım
Sizi oralara cekistireceklerine keske oğulları icin bir is düsümselerdi.Ellerine bakarak ömür gecmez. Hayirlisi dedigim gibi üzülmeyin dogru olani yapmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…