- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.426
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunun #bebekle olan bağlantısını çözemedim.
Ay bacım bence en iyisini yapmıssın. Hizmetçi mi arıyorlar kendilerine??Selam kızlar ben 5 yıllık ilişki ardından 2, aydır nişanlıyım 1 buçuk ay sonra nikahımız vardı ama ben dün ayrıldım iyimi yaptım bilmiyorum nişanlımın işsizlik problemi yüzünden köyde ailesi ile birlikte yaşıyacaktık başta kabul ettim ama içlerine girince yapamıcamı anladım ailesi çok baskıcı insanlar çorabım dan tut oturmama kalkmama kadar karışıyolar bunu yapan babası her şeyime karışıyor niye çıktın niye girdin niye orda otruyon niye öyle duruyon kukla yönetir gibi babasını uyarmasını istedim yapmadı annesi sürekli hizmet bekliyor hasta numarası yapıyor her gittiğimde nişan atma nedeni ise köyde inekle falan ilgilenmem dedim diye her işi yapmıyacaksan işin yok benle deyip kavga çıkardı ayrıldık uzun oldu ama daha bir çok sorunum var ama ailesi işte en büyük sorunumdu ayrılmakla iyimi ettim sizce birlikte otursam yapamıyacaktım merkeze gelmeyi de kabul etmediler özellikle annesi kıyamet kopardı
Bence bi şükür namazı kılSelam kızlar ben 5 yıllık ilişki ardından 2, aydır nişanlıyım 1 buçuk ay sonra nikahımız vardı ama ben dün ayrıldım iyimi yaptım bilmiyorum nişanlımın işsizlik problemi yüzünden köyde ailesi ile birlikte yaşıyacaktık başta kabul ettim ama içlerine girince yapamıcamı anladım ailesi çok baskıcı insanlar çorabım dan tut oturmama kalkmama kadar karışıyolar bunu yapan babası her şeyime karışıyor niye çıktın niye girdin niye orda otruyon niye öyle duruyon kukla yönetir gibi babasını uyarmasını istedim yapmadı annesi sürekli hizmet bekliyor hasta numarası yapıyor her gittiğimde nişan atma nedeni ise köyde inekle falan ilgilenmem dedim diye her işi yapmıyacaksan işin yok benle deyip kavga çıkardı ayrıldık uzun oldu ama daha bir çok sorunum var ama ailesi işte en büyük sorunumdu ayrılmakla iyimi ettim sizce birlikte otursam yapamıyacaktım merkeze gelmeyi de kabul etmediler özellikle annesi kıyamet kopardı