Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nanem ben bu siteden hiç alış veriş yapmadım..ne kadar sürede geliyor acaba? taraftar terlikler var,kociş istiyordu onlardan alayım ona.. ama olmuşken manitalar gününde olsun..yetişirmi acaba?

yelizcimmm üyemi oldun limangoya :16:
benim mail adresimi felanmı yazdın çünkü benim alt üyem olmuşsun senin ilk alışverişinden bana 10 TL hediye vericeklermiş wouwwwwwwww harika :16:

hatcem sende üye ol benim alt üyem ol tamammıı:))))

nanem ben bu siteden hiç alış veriş yapmadım..ne kadar sürede geliyor acaba? taraftar terlikler var,kociş istiyordu onlardan alayım ona.. ama olmuşken manitalar gününde olsun..yetişirmi acaba?

canım kampanya bitimi ne zamansa o tarihten itibaren 1 hafta içinde gönderiyolar şimdi alsan anca sevgililer gününe yetişir balım sanırım:)

benim gecelik tee 2 hafta sonra gelicek:(

hep çğdoşun yüzünden biz masum masum dururken kudurttu yine bizi :9: :9: :9:

hoşgeldin canım bu arada :16:

Hosbulduk canimmmm nasilsin ? :38:

[

hoş geldin hemşom evet kudurduk , bahar ağlayarak uyanmış gaz sancısı falan tutmuştur canım korkma

hosbulduk canımın içi...nasılsın? valla daha cok kotu bir ruya gormus gibiydi yani ciglik atti resmen o gece

ay sorma idilim yaaa
hep bu naneyle yeliz kudurtuyolar bizi:6:

naneyle yeliz miiiiiiii seni kudurttu sen mi onlari :)))) seni kuduruk seniiiii :))

aaa ne ayıp ne ayıpppppp sen kudurt kudurt bizi sonrada hiçbişey yapmamış gibi bizim üstümüze at cıx cıx cıx :33: :33: :33:
:9: :9: :9:

:60: :60: nasil oldu bu 3 bebişşşşşşş kuduruk çiğdoşşş

Son düzenleyen: Moderatör:
yelizcimmm üyemi oldun limangoya :16:
benim mail adresimi felanmı yazdın çünkü benim alt üyem olmuşsun senin ilk alışverişinden bana 10 TL hediye vericeklermiş wouwwwwwwww harika :16:

hatcem sende üye ol benim alt üyem ol tamammıı:))))

evet canımmmm senin adresini yazdımmmm :6::6:

kızlar ben cıkıyorum şimdilik bi aşşagıya inip bakim su sayacını takmışlarmı vanayı açmışlarmı su gelsinde bende evimi temizleyeyim kendimi pambuk gibi yapayım akşama hazırlık olsun dimi:))

hepinizi öpüyorum canlarım :16: :16:
kendinize iyi bakın...
yine gelicemmmmm :23: :23: :23: :9:

Back
X