Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Öncelikle geçmiş olsun..
26 Aralığa çok var evet,belirtiler için çok erken.Sinirlerini bozan içine attığın bastırdığın bişeyler var sanırım ve bu da ağlama krizleri olarak ortaya çıkıyor.Peki doktorlar ne dedi?Olurda hamile kalırsan bu bir sene içinde alınacak mı yani?Niye ki...Neden korkuluyor.

mol gebelik bu 1 sene içinde tekrar kendiliğinden oluşabilir yada bu 1 sene içinde gebe kalırsam tekrar mol gebe olma olma olasılığı yüksek olurmuş.. mol gebelik ultrasonla görülemiyo yani bir bebek kesesi gibi rahimde birçok kese görülüyo tıptaki adı da zaten 1000 bebekli anne olarak geçiyo.. Yani kısacası 1 sene içinde gebe kalmam tehlikeli.. sağlıksız gebelik olma olasılığı yüksek ama sağlıklı da olabilir.. bi de mol gebeliğin çeşitleri var.. komplet yada inkomplet olarak.. benimki komplet yani kanser hücresi taşıyan.. eğer tekrar oluşursa diğer organlara yayılıp :gitme: sonrasını anlatmayım.. bu sebeple her ay BCHG testi yaptırıyorum zaten ama bu ay yaptırmadım bugün yarın derken kaldı..

mol gebelik bu 1 sene içinde tekrar kendiliğinden oluşabilir yada bu 1 sene içinde gebe kalırsam tekrar mol gebe olma olma olasılığı yüksek olurmuş.. mol gebelik ultrasonla görülemiyo yani bir bebek kesesi gibi rahimde birçok kese görülüyo tıptaki adı da zaten 1000 bebekli anne olarak geçiyo.. Yani kısacası 1 sene içinde gebe kalmam tehlikeli.. sağlıksız gebelik olma olasılığı yüksek ama sağlıklı da olabilir.. bi de mol gebeliğin çeşitleri var.. komplet yada inkomplet olarak.. benimki komplet yani kanser hücresi taşıyan.. eğer tekrar oluşursa diğer organlara yayılıp :gitme: sonrasını anlatmayım.. bu sebeple her ay BCHG testi yaptırıyorum zaten ama bu ay yaptırmadım bugün yarın derken kaldı..

Yaaa,kötü olmuş be gülüm!peki neden bu senin başına gelmiş?Doktorlar sebep olarak ne söylüyor?
Ben olaylardan çok sebeplere takılırım nedense;hani tedbir alınabilecek bişey var mıdır diye

Yaaa,kötü olmuş be gülüm!peki neden bu senin başına gelmiş?Doktorlar sebep olarak ne söylüyor?
Ben olaylardan çok sebeplere takılırım nedense;hani tedbir alınabilecek bişey var mıdır diye

yok bir sebebi yani benden yada eşimden kaynaklı bi sebebi yok tamamen tesadüf.. bizimkisi yani komplet mol gebelikte 1 sperm çekirdeksiz yumurta ile çiftleşiyor.
inkomplette ise çekirdekli olan yumurtayı 2 sperm birden içeri giriyor..
doktora bizim yaptırmamız gereken bi test varmı dedik yok dedi tamamen bir tesadüf dedi.. bu başkasının başınada gelebilirdi dedi. 1000 kadından 1 inde görülen bir durummuş.. Allah kimsenin başına vermesin. çok üzüldüm ama geçti bitti Allah beterinden korusun.

Kızlar dün akşamdan beri kasıklarımda korkunç batmalar ve dayanılmaz bi ağrı hissediyorum, gece uykumdan bile uyandıracak kadar şiddetli, benim adetimin ilk iki günü böyle sancılı geçerdi, ama adetten önce olmazdı hiç, daha adetime de 5 gün var, hamile olabilir miyim diye düşünüp de psikolojik olarak adetimi geciktirmek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum, akşam kocişim ilaç iç diye tutturdu, ona bile korktum zararı olur diye, napıcam ben yaa, hala ağrım devam ediyo mafoldumben

Kızlar dün akşamdan beri kasıklarımda korkunç batmalar ve dayanılmaz bi ağrı hissediyorum, gece uykumdan bile uyandıracak kadar şiddetli, benim adetimin ilk iki günü böyle sancılı geçerdi, ama adetten önce olmazdı hiç, daha adetime de 5 gün var, hamile olabilir miyim diye düşünüp de psikolojik olarak adetimi geciktirmek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum, akşam kocişim ilaç iç diye tutturdu, ona bile korktum zararı olur diye, napıcam ben yaa, hala ağrım devam ediyo mafoldumben

canım günaydın belkide hamilesindir canım ya adetinede 5 gün varmış belki belirtilerini yaşıyorsundur daha öncede olmamış böyle birşey ayy hadi işallah canım güzel haberlerini bekliyoruz hihoyyyt ama sen yinede hemen şartlama kendini dediğin gibi yoksa psikolojik gecikir..fazla üstüne düşme batmaların falan duymazdan gel :)) olursada sürpriz olsun işallahh :1hug:

iyiyim canım dün adet günümdü hala olmadım beklemedeyim. sen nasılsın? çalışmalara devam :kedi:

evet devam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 belirti falan varmı canım sende yani her zamankinden farklı ay işallah gelmez reglin canımm

canım belkide bebişin yerleşiyordur. ama belirtilere takılma çok üzerine düştünmü adette gecikmeler oluyor bu sefer yumurtlama günlerini kaçırıyosun.

evet devam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 belirti falan varmı canım sende yani her zamankinden farklı ay işallah gelmez reglin canımm

bu ay diğer aylardan çok farklı zaten göğüslerim şiş ve çok acıyorlar.
kasıklarımda ara ara batma oluyor
belimde ağrıyor
uyku hali de çok fazla
ama belirtilere takılmamaya çalışıyorum. bi kaç gün daha bekleyeceğim.

bu ay diğer aylardan çok farklı zaten göğüslerim şiş ve çok acıyorlar.
kasıklarımda ara ara batma oluyor
belimde ağrıyor
uyku hali de çok fazla
ama belirtilere takılmamaya çalışıyorum. bi kaç gün daha bekleyeceğim.

evet canım bencede bekle üsteleme sonra biliyosun üzülüyoruz gerçi insan yinede düşünmeden edemiyo adet günü yaklaştıkça geldikçe aklımız hep orda oluyo :(( işallah bu kez gelmiştir meleğin canımm hadi hayırlısı belkide 3. hamişimiz sen olursun zemuszemuszemuszemus

Back
X