- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
tünaydın kızlar dünden beni kötü zamanla geçirmeye ve işten tam anlamıyla ayrılmaya karar verdim patronum pazartesi burda olucak ve ben kesin olarak konuşucam ve onun kelimelerine göre kesin bi karar vericem sebebide şu
ben bu ofisin yer temizligi bulaşık temizligi muhasebesi inşaatlarda şantiye şefleri olmasına ragmen oraya verilecek siparişleri vermessi takip etmesi artı tek firmada degil 2 firma patronumun 2 firma oglunun bütün herşeyiyle ben ilgileniyorum bide maden ocakları var neredeyse onlarla bile artı dışarı evrak götür getir falan bi ofiste aklınıza gelebilecek işlerin kat kat fazlasını yapıyorum.ve 4. senemin içindeyim sadece 700 tl maaş alıyorum vede sigortam ben işe girdikten bi sene sonra başladı.tamam çok mükemmel bi eleman degilim bazı şeyleri unutuyorum dogal olarak üzerimde bu kadar iş varken.bide patron 10 tane işi aynı anda verip üzerine çay istiyo yada ben işlerimi bitirmeden başka işler yüklüyo dogal olarak kaçıyo bazı işler takibimden bunun azarını yiyiorum üzzerinede stajer var bitane içtigi sigaranın küllügünü çayın bardagını masada bırakıp gidio ve kimse bişi söylemio
neyse gelelim asıl olaya
dün oglunun açıp ilgilenmedigi bi firmasının ticaret odası borcu çıktı daha önce gelmişti bu borç ve ben kontrol ederek patrona 09-2010-2011 borcu oldugunu ve ben buradayken hiç yatırmadık demiştim oda bi ara öderim dedi kaldı öyle
dün bu mevxzu dile gelince bende aradım patreonu ve böle böle dedi,m oda biz onu ödedik dedi bende hayır ben burdayken hiç ödemedik dedim oda dalga geçer gibi ben gelince ödedigimizi bulur koyarım önüne dedi bende tamam o zaman bulun koyun dedim sakince ama yinede sinirlendim ve daha önce kontrol ettigim şeyi ikinci kere kontrol etmek için dosyayı elime aldım ve sertçe möasaya vurdum bu sırada patronun oglu bana bagırmaya başladı iş ahlakından bahsetti ve yıgınla şey söyledi bende madem benim iş ahlakım yok git babana söyle kovsun beni dedim neyse böyle sustu bende patronu aradım ve ilk başta borçla olan durumu anlattım hııı öylemiydi tamam o zaman dedi daha sonra siz bana güvenmiyomusunuz dedim ne alaka dedi dedim neden böyle böyle dediniz falan oda işte herşeyi unuttugumdan falan bahsetti bende ben insanım robot degil dedim ve oglunuzla kavga ettim dedim
neden dedi dedim ben sizinle konuşunca olayı daha önce kontrol ettigim için emindim ve sizin söylediginiz şeye sinirlendim elime kontrol etmek için aldıgım dosyayı sertçe masaya bıraktım dedim oglunuzda bagırıp iş ahlakından bahsetti bana dedim ben bu ofiste 3 senedir çalışıyorum ve siz benim patronumdan önce büyügümsünüz ben size sinirlenebilirim siz bana sinirlenebilirsizni insanız sonuçta dedim ama ben size sinirlensem dahi böyle bi hareketi siz varken asla yapmam dedim. ama oglunuz kalktı bana iş ahlakı dersi verdi dedim kusura bakmayın ama sizde biliyosunuz bazen oglunuz arkadaşıyla akşam ofise glelip keyif çatıyodu ve yedigi çekirdekleri bırakın tabaga atmayı masanın üzerine atıyodu dedim şimdi gelip bana iş ahlakı diyemez dedim oda pazartesi gelince konuşuruz kızım dedi kapattık.sonucu az çok biliyorum patron gelince bana ahkam kesicek muhtmelen yok şöyle unutuyosun yok böyle unutuyosun diye ve ben işten ayrılmak isedigimi söylüycem.dünden beri aglıyorum gece gram uyku girmedi gözüme ayşe ve meloş beni yüzz yüze gördüler şu an görseler yanıyamazlar öyle diyim size çok çok kötğyğm (5:
geçmiş olsun canım ya üzüldüm...:26:başkasının yanında çalışmak gerçekten de zor ...insallah tatlıya baglarsınız ve ısınden olmazsın ..bu zamanda 700 tl cok az ama baska bır ıs bulabılır mısın kı ..en azından az da olsa bı gelır bu...ıyı dsun canım...tatlılıkla konusursun patronunla..umarım halden anlar ...olur yanı herkesın bı bam telı var..