- 14 Eylül 2009
- 5.093
- 0
lannn bi yürü gittt deli yaaaa 3 dene neyine yetmiyooo senin güğnaydın kuzummm sür viks ya azcık bişe olmazzz olursa yıkarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lannn bi yürü gittt deli yaaaa 3 dene neyine yetmiyooo senin güğnaydın kuzummm sür viks ya azcık bişe olmazzz olursa yıkarsın
HELALLLL BEEE...BEN YAZDIN HAYATIM ADINI...4. HA AMAN NE HEYCANLI YA...günaydınnnnn
yahu siz neden beni ciddiye almıyorsunuz be.
korunmuyoruz biz artık.. geri çekilme yapıyoruz,tutarsa tutar,saldım gitti valla.hazır bücürler ufakken çıksın aradan dördüncüde..
bende nesli sürdü sanki diye hatırladımda ondan sorduydum.. bende sürcem be. bana bişi yapmıyo,mis gibi de nefesimi açar hep.. hem nefes alamıyor üçüde,hemde öykü öksürüyor.. beni de grip yaptı sıpalar. burun açıcılar hiç bi işe yaramıyor valla. haftada bir 20 lira verdiğimle kalıyorum.
anammmm şuna bak..yürüyormu ..yoksa dıkelıyormu...maşallah hareketlı kız....kizlar bahara bakin hahaha gulmekten oldummmmm Eki Görüntüle 307453
kizlar bahara bakin hahaha gulmekten oldummmmm Eki Görüntüle 307453
merhaba kızlar nasılsınız
hoşgeldin canımm
Ay az önce 3. Sınıf erkek öğrencim ödevlerini kontrol ederken benım masama yığılıp kaldı kızlar..bayıldı resmen..hırlamaya başladı nefes alamadı..hemen kucakladım kendıne geldı ...hastaydı zaten sabah ta kahvaltı yapmamıs ...karnım agrıyo dedı ılk soyledıgı...ama ne korktum kızlar ya..allahtan dılı falan kaçmadı gerıye...evlerı yakındı da hemen kuagımda goturdum...hastaneye goturuyorlar...aman ya annesı sozde gıtme demıste o gıtmıs okula...cocugu ac ne yolluyon madem yemedı evden cıkarma demı..allah korudu vallahı arkasındakı arkadası tutmasa yere dusecektı..sadece kafası dustu masama hemen kucakladım zaten..oooof ya kaç çocugun mesuliyeti...vallahi çok zor ya...allah beterınden korusun...AY Bİ KIZ ÖĞRENCİM DE ÖMER ÖMER DİYE AĞLIYOR...AŞIK HERHALDE....:)ÇOK ÜZÜLDÜM ÖĞRETMENİM DİYOR DUYARLI ÖĞRENCİLERİM BENİM....
kizlarrr annemin psikolojisi cok bozuldu ya....nasil teselli edecegimi de bilemiyorum
kadin yillardir calisiyor, (konfeksiyon işinde)....patronu iş yerini kapattı son 3 maaşını da vermiyor anneme , toplam 4000€.....para mara yok diyorlar kadına...babam desennn hemenn asalım keselim modunda...haklıyken haksız duruma düşecez diye babamı yatıştırmaya çalışıyoruz...para mara yok nereye şikayet edersen et diyorlar biz de dün annemle bir sendikayla görüşmeye gittik mahkemeye verecez galiba....ama annem geceleri uyuyamıyor.... bundan 9 sene önce ev aldılar hala evin kredisi var (6 sene kaldı) kadın çok büyük bir stres yaşıyor yaa...
hosbulduk ayse nasıslın canım
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın :)
ıyıyım bende bebek çalışmalarına baslamıssın hayırlısı olsun canım ınş tez zamanda gelır melegın
İnşallah canım ya bu hafta başladık işte :)
pazartesi günü yumurtalam günlerim başlıo 19 ile 24'ü arası ben genede önceden başladım nolr nolmaz :)
hadı bakalım hayırlısı olsun ınş
, zehsel, yelizcem+, ciceklara+, mothermermaid
Tünaydın millett :)
ay Allah ım iyi ki başını çarpmamış inşallah bişeyi yoktur :26:
ama nesli çocuk işte dinlemeden gitmişyit şimdi arkadaş dio kızım hasta okula gitme
dıyorum gidicem diye ttuuruyo giyindi gecti banane gidicem diye ınat ettı dıyo çocuk ıste laf anlatamayabılıyosun demekkı
alacağı az değilmiş hadi onu gectım bunun tazminatı lfn da vardır yanı 9 yıl çalışmış
söke söke alır bence hakkını başka fransa vatandaşının hakkını savunamayacak/vermeyecek bi ülke değildir heralde
zaten gecen hafta marx söyleşimizde kzılarla az gaza gelmedik gelir yolarım onları hee
Gunaydin kizlarrrrrrrr, nasilsiniz? ben grip oldum
Merveeeeeeeeee yine bilemedimmmmm kiz diyordumm ama pipisini gormussun :) erkegimizzz geliyo
topuklu ve sari lale tam gaz calisanlarin arasindaaa yanlis mi okudum acabaaaaaaaaaaa, saka degil mi?
hosbulduk canım nasılsın bebek çalışmaları tam gaz heeeee süper:)