haticem ben aksama giremedim canım mert huzursuzdu. dualarınız kabul olsun. allah güzünü güldürsün bitanem. seni çok seviyoruz.. öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmmm
canım benim ben dün gelemedim ege çok huysuzdu dün gecebi fırsat vermedi ki...kalbim sizinleydi ama
![]()
amiiiiiiiiiiiin canım allahım kabul etsin:
hepinizden allah razı olsunn canlarımm o güzel ağzınızdan cıkanlar aminnleri allahım kabul etsin inşallahhh....GÜNAYDIN CANIM NASILSIN.
HATİCECİM Allah KABUL ETSİN CANIM DUANI AZ ÖNCE GÖZ YAŞLARI İÇİNDE OKUDUM VE AMİNN DEDİM.
AKŞAM BENDE GELEMEDİM AMA ABDESTİMİ ALIP SENİN İÇİN duamı okudum canım.
Rabbim tez zamanda güzel haberini bizlere duyurmanı nasip etsin inşallah..
canımm kızlarında dediği gibi tam anlamamışta olsam galiba cok kötü bişey değil..kızlar şok olacaksınız ama bizde gene bi sorun var. dün genetikte hocalarla konuşmaya gittik. karı koca kan verdik gene. hastalık anlamında bir sorun değil dediler sadece her insanda olabilen ama farkında olmadıkları bir kromozom dönmesiymiş sorun... muhtemelen anne babada varmış. var olması iyi dediler, onun için kan verdik. kendi dr.umuda aradım, korkmayın hiç problem değil bu dedi ama, bizi bulan bu dertler telaşlar neden anşamıyorum ben yaa???? hayır kime ne yaptık biz diyorum artık...isyan değil ama insanın sinirleri mahvoluyorr...
sonuç olarak bizdede bu sorun çıksın diye dua ediyoruz ki belli olsun geldiğ,i yer... haftaya salı sonuçlar alınacak bu arada direk sordum ben cinsiyetini , kıramadılar bu kadar üzüldüğümü görünce!!!!!
oğluşum geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
annede veya babada olma ihtimali var ama bebek gayet sağlıklı...
üzülma canımmm benimm yüreğimden o kadar temiz şeyler geciyoki rabbim sağ salim kucaklatacak bebeğini..
bu arada smartla bizim tahmin tuttuu yaşasınnnnnn

bir erkeşimiz daha geliyoooo...
AMİNNNNNNNNNNNNNNN
hatçem duanda gelemedim şimdi okudum.allahım inşallah saglıklı ve güzel bi hamilelik geçirerek bebegini sag salim kucagına almanı nasip eder.
cok sağolun kızlarr allah razı olsunnn...aminnnnnnnnnnn...AMİİİİİNNNN HATİCEEMMM bebeğin sana tutunsunda bi daha ayrılmayınn inş..
Allahh hakkında hayırlıları nasip etsin inş..
ayyyyyy

sağol canım, sorun yok diyorlar üstüne basa basa... anne yüreği dedikleri bu galiba, kıyamam ben oğluşuma, allah korusun, neler varrr neler... iyi düşünmeye çalışıyorum ama napiiiim
her aşama ayrı zor kızlar...çocuk yap, adamın peşinde koştur koştur, çocuk olsun testleri ,kalp atışı osu busu...doğumu!!!!!!!!!!! offf offfff...
bi tane onlar yaa, bi kucaklasam...![]()
evet pembem ya şöyle düşünüyorumda hamilelik boyunca yaşadığımız stres nasılda yıpratıyo bizi..
ama yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun diye herşeye katlanıyoruz..
ana yüreği evett cok doğru rahme düştüğü anda varlığı bile yetiyor...
inşallah kucakladığın günelri görüceksin ve bizede oğluşunla beraber fotolar göndereceksin..