Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
haticem ben aksama giremedim canım mert huzursuzdu. dualarınız kabul olsun. allah güzünü güldürsün bitanem. seni çok seviyoruz.. öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmmm

canım benim ben dün gelemedim ege çok huysuzdu dün gece:59::59::59:bi fırsat vermedi ki...kalbim sizinleydi ama:31:

amiiiiiiiiiiiin canım allahım kabul etsin:

GÜNAYDIN CANIM NASILSIN.

HATİCECİM Allah KABUL ETSİN CANIM DUANI AZ ÖNCE GÖZ YAŞLARI İÇİNDE OKUDUM VE AMİNN DEDİM.
AKŞAM BENDE GELEMEDİM AMA ABDESTİMİ ALIP SENİN İÇİN duamı okudum canım.
Rabbim tez zamanda güzel haberini bizlere duyurmanı nasip etsin inşallah..
hepinizden allah razı olsunn canlarımm o güzel ağzınızdan cıkanlar aminnleri allahım kabul etsin inşallahhh....
kızlar şok olacaksınız ama bizde gene bi sorun var. dün genetikte hocalarla konuşmaya gittik. karı koca kan verdik gene. hastalık anlamında bir sorun değil dediler sadece her insanda olabilen ama farkında olmadıkları bir kromozom dönmesiymiş sorun... muhtemelen anne babada varmış. var olması iyi dediler, onun için kan verdik. kendi dr.umuda aradım, korkmayın hiç problem değil bu dedi ama, bizi bulan bu dertler telaşlar neden anşamıyorum ben yaa???? hayır kime ne yaptık biz diyorum artık...isyan değil ama insanın sinirleri mahvoluyorr...
sonuç olarak bizdede bu sorun çıksın diye dua ediyoruz ki belli olsun geldiğ,i yer... haftaya salı sonuçlar alınacak bu arada direk sordum ben cinsiyetini , kıramadılar bu kadar üzüldüğümü görünce!!!!!

oğluşum geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımm kızlarında dediği gibi tam anlamamışta olsam galiba cok kötü bişey değil..
annede veya babada olma ihtimali var ama bebek gayet sağlıklı...
üzülma canımmm benimm yüreğimden o kadar temiz şeyler geciyoki rabbim sağ salim kucaklatacak bebeğini..

bu arada smartla bizim tahmin tuttuu yaşasınnnnnn:62::62::62:
bir erkeşimiz daha geliyoooo...

AMİNNNNNNNNNNNNNNN
hatçem duanda gelemedim şimdi okudum.allahım inşallah saglıklı ve güzel bi hamilelik geçirerek bebegini sag salim kucagına almanı nasip eder.

AMİİİİİNNNN HATİCEEMMM bebeğin sana tutunsunda bi daha ayrılmayınn inş..
Allahh hakkında hayırlıları nasip etsin inş..
cok sağolun kızlarr allah razı olsunnn...aminnnnnnnnnnn...
ayyyyyy:52::52::52: son 2 günnn cok heyecanlıyımm..:62:

sağol canım, sorun yok diyorlar üstüne basa basa... anne yüreği dedikleri bu galiba, kıyamam ben oğluşuma, allah korusun, neler varrr neler... iyi düşünmeye çalışıyorum ama napiiiim:16:

her aşama ayrı zor kızlar...çocuk yap, adamın peşinde koştur koştur, çocuk olsun testleri ,kalp atışı osu busu...doğumu!!!!!!!!!!! offf offfff...
bi tane onlar yaa, bi kucaklasam...:16:

evet pembem ya şöyle düşünüyorumda hamilelik boyunca yaşadığımız stres nasılda yıpratıyo bizi..
ama yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun diye herşeye katlanıyoruz..
ana yüreği evett cok doğru rahme düştüğü anda varlığı bile yetiyor...
inşallah kucakladığın günelri görüceksin ve bizede oğluşunla beraber fotolar göndereceksin..

ayyy valla bence cemile evet diycek inadına ki inşallah derde o alide düşer bayılır oralarda balıkçı zaten cemileye aşık degil bence sadece kendi yaşadıklarını yaşattırdıklarını başkalarının yaşamasını istemiyo

tabiki canım neleri var çok şükür diyelim iyi düşünmeye çalış zaten ben inanıyorum allahın izniyle hiç bi sorun çıkmıycak sag salim gelicek paşamız annesine:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın tatlımmm iyidir sizden nbrrr:nazar::nazar:

bizde iiizz şükürr takılıp duruozzzz :61:

kızlar şok olacaksınız ama bizde gene bi sorun var. dün genetikte hocalarla konuşmaya gittik. karı koca kan verdik gene. hastalık anlamında bir sorun değil dediler sadece her insanda olabilen ama farkında olmadıkları bir kromozom dönmesiymiş sorun... muhtemelen anne babada varmış. var olması iyi dediler, onun için kan verdik. kendi dr.umuda aradım, korkmayın hiç problem değil bu dedi ama, bizi bulan bu dertler telaşlar neden anşamıyorum ben yaa???? hayır kime ne yaptık biz diyorum artık...isyan değil ama insanın sinirleri mahvoluyorr...
sonuç olarak bizdede bu sorun çıksın diye dua ediyoruz ki belli olsun geldiğ,i yer... haftaya salı sonuçlar alınacak bu arada direk sordum ben cinsiyetini , kıramadılar bu kadar üzüldüğümü görünce!!!!!

sorun yok şekerler, ama yinede adı konana bi bozuk kromozomumuz var...
hiçbir sorun teşkil etmez dediler. hatta bizide incelicekler, kesin birimizden geçmiştir diyorlar...
ama sewinebiliriz yani...:nazar:

canımm ilk okuyunca bi anda çok korktum neyseki doktor problem değil demiş
oh çok şükür yaa :nazar: tabi haklısın en ufak şey bile olsa insan telaşlanıyor
annelik işte :nazar: gönlünü ferah tut canım inşallah herşey yolunda olacak
Allah yardımcınız olsun :70: bu arada oğluş geliyomuşş hadi hayırlı olsunn:64:
sağlıkla gelsin yakışıklıı :16:

ayyy bence inci resmen aşııık kim takar ki yoksa o kadar ya...kocası da tam br BÖRÜLCE ÖKÜZÜÜÜÜ
vallahi balıkçı dan miğdem bulanıyor benim o sakalları iğrenç ama ali açısından inşallah evet derrr:63:

börülce öküzü müü ay tinker şu yorumlarına bayılıyorum :60::60:

herkese günaydınnnnnn biz de son kutucuğa geçmişizzzzz :52::62::62:

selam kızlar birazdan doktora gidiyoruzz bakalım bnm dr.12.haftada görüyormuş cinsiyeti belki bnm bebişinde görür:16:

pembeeee çok sevindim bak sorun morun yokkk kendini sıkma artık lütfen,sağlıklı doğacak bebeğin....
demek oğluşun oluyorrr:64:ayyyy çok güzelllll oğlan anası olacan kızzzz:66:

wallahi beni mahvetti halada devam ediyor, erkekler böle mi oluyor yaaa....
16. haftamda hala kusuyorum...:16: koparıcam onun pipisiniiii

kızz bende 12.haftadayım ve sabah bulantıdan gözümü açamadım çok fenayım yine acep benimdemi oğlum olacakkkk:26:

hepinizden allah razı olsunn canlarımm o güzel ağzınızdan cıkanlar aminnleri allahım kabul etsin inşallahhh....

canımm kızlarında dediği gibi tam anlamamışta olsam galiba cok kötü bişey değil..
annede veya babada olma ihtimali var ama bebek gayet sağlıklı...
üzülma canımmm benimm yüreğimden o kadar temiz şeyler geciyoki rabbim sağ salim kucaklatacak bebeğini..

bu arada smartla bizim tahmin tuttuu yaşasınnnnnn:62::62::62:
bir erkeşimiz daha geliyoooo...

cok sağolun kızlarr allah razı olsunnn...aminnnnnnnnnnn...
ayyyyyy:52::52::52: son 2 günnn cok heyecanlıyımm..:62:

evet pembem ya şöyle düşünüyorumda hamilelik boyunca yaşadığımız stres nasılda yıpratıyo bizi..
ama yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun diye herşeye katlanıyoruz..
ana yüreği evett cok doğru rahme düştüğü anda varlığı bile yetiyor...
inşallah kucakladığın günelri görüceksin ve bizede oğluşunla beraber fotolar göndereceksin..
hoşgeldinn tatlımmmm:16::16::16:

pembe benim yiğenlerimde de var bu kromozom bozukluğu...babadan geliyormuş..
bir kromozom başka bir kromozomla yer değişmiş ama bi bilgi kaybı olmuyo öyle olunca...bilgi kaybı olursa sorun oluyo...

selam kızlar birazdan doktora gidiyoruzz bakalım bnm dr.12.haftada görüyormuş cinsiyeti belki bnm bebişinde görür:16:

pembeeee çok sevindim bak sorun morun yokkk kendini sıkma artık lütfen,sağlıklı doğacak bebeğin....

kızz bende 12.haftadayım ve sabah bulantıdan gözümü açamadım çok fenayım yine acep benimdemi oğlum olacakkkk:26:

sağol şekercim, kocişin yemin ederim ağzı kulaklarına vardı, o anı gördüm bizzat.... deli oluyo zaten erkek diyee...
eminim senin eşinde çok sewinir erkek bebişe...
valla şekerim tatlıda yemedim, nasıl oluyo bu iş bilmiyorum ama çin takvimi tutuyoooooooooo:16:

Günaydın kızlar biz geldik..nasılsınız? ne var ne yok? bir kaç gündür takip edemiyorum sizi...

günaydınn kuzularrrrrrr:16::16::16:

hoşgeldin şekerimmmmmm bulantıyla çok belli olmaz ama bence senin zaten oglun olucakki çok yakışır bencee:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canım hoşgeldinnnnnn...
hadi bakalım senin bebişin cinsiyeti ne olucak...
ama banada seninde oğlan gibi geliyo..bakalım tutucakmı..:1:

hoşgeldinn tatlımmmm:16::16::16:
hoşbuldum balım..

Günaydın kızlar biz geldik..nasılsınız? ne var ne yok? bir kaç gündür takip edemiyorum sizi...

günaydın ballı böreklerimmmmm...:16:
nasılsınız bakem..:21:
günaydınlar hoşgeldiniz...

:60::60::60:evet bizim bölgenin yöresel hakaretlerindenbiridir ..börülce öküzü ben çok severim bu lafı:60:

Hoşbulduk canım...biz iyiyiz. ne oldu senin transferin? ya ben çok mu geri kaldım...ne zaman hamileyim müjdesini vereceksin bize? :64:

iyi olmanıza sevindim balımmmm...
evet sen geride kalmşın kuşumm...benim transferim yapıldı cuma günede allah izin verirse test günüm inşallah o müjdeyi vericemmm..:64::64:
yani son 2 gün..:52:

sağol şekercim, kocişin yemin ederim ağzı kulaklarına vardı, o anı gördüm bizzat.... deli oluyo zaten erkek diyee...
eminim senin eşinde çok sewinir erkek bebişe...
valla şekerim tatlıda yemedim, nasıl oluyo bu iş bilmiyorum ama çin takvimi tutuyoooooooooo:16:

vallahi benım esımde farketmez derdi..sağlıklı olsun da derdı hatta kız hayali bile kurardı..ama erkeği duydu nasıl anlatıyo..ekranda gördüğü pipi sanki fil pipisi gibi abarta abarta nasıl anlatmıştı millete...sinir şeylerrr:63:

Back
X