- 22 Ocak 2008
- 5.339
- 0
- 40
idil derkenn????????? akannehir idilcanmı yoksa
yok benim patronum idil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idil derkenn????????? akannehir idilcanmı yoksa
mum eşliğinde kahvaltıı:kedi: hmmmmm alkisalkisalkis romantik boshayallersmile
Anuuuuuumm Egemiz 3 haftalık olmuuuuşşşş hihoyyyt yesin nu teyzeleriiiiiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
napıyonuz bacularrr...
biz hastaneye gidicez birazdann..çok heyecanlıyımmm...
pıt pıtları duyabilcezmi bakalummm...
haber veririm..dua edinn.sizi seviyonn.baş başşş...
napıyonuz bacularrr...
Ya yoktu aslında, yumurtlamadan sonra kesilmişti akıntı, sonra şeffaf oldu bi ara yine, sonra tekrar kesildi bikaç günrü kupkuruydum, ama dün akşam beyaz akıntı gelmeye başladı, bu sabah yine geldi bildiğin beyaz sempatiksalakcinni
Ay inşallah kırmızıya dönmez yaaa korkmaya başladııııımmm eyvahedigeldismile heyecan yaptım bak şimdiiiiiiiiiiiii akannehir
Benim de aynı anlattığın şekilde oldu...Hatta sevinmiştim kuruya dönüşünce;"ohh kesin yok!" diye.İçimde pimpiriklenme olmuştu çünkü;hamilesin hamilesin diye.Sonra da reglimin olacağı günlerde beyaz akıntı oldu sıvımsı,kahverengiye döner kesin diye bekledim.Kahveler habercimdir biliyorsun!Sonra baktım ki ne gelen var ne giden...Ağrım sızım da olmadı...
3 ün bekledim gelmeyince test yaptm anında çıktı.Sonrasını biliyorsun zaten;doğru kan vermeye...
Tek farkı baş dönmelerim oluyordu benim ara ara... bilmiyorumkismile
Herşey aynı olacak diye bişey yok zaten!İp değil halat bağladım arkama ;hadi gel :)))
ayşeeeem sağol ben de bunu arıyordum...
smartcım..canım benim ..bunları hissetmen çok normal planlamadığın bir durum çünkü..ben bile planlaqdığım halde bu tarz şeyler hissettim ..bunları hissettiğim için de suçluluk duygussu...şu an hamilesin ve hormonların alt üst oldu ...şu an sana istemiyormuşsun gibi gelir ama zamanla varlığını kabul ettikçe alışırsın ve iyi ki de olmuş ndersin..planladığımız şeyler herzaman olmayabilir hayatta ama bunda da bir hayır vardır demek lazım..kendini sıkma ne olur bırak ta tadını çıkar ...eminim ki çok güzel bir anne olacaksın..yalnız hamilelik zor olur diyorsun ama biz kadınlar çok güçlüyüz hele de anne olunca daha da güçleniyoruz...canım benim tekrar seni ve eşini tebrik ederim...a.s.
Canım dün de yazdım;bugüüün bir operasyon geçirecektin yanlış hatırlamıyorsam.Rahim ağzını dikeceklerdi.Dikildi mi?günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sabahtır yine domateslerle boğuşuyorumakannehir azıcık dinleneyim dedim..
siz nasılsınız,neler yapıyosunuz bakalım
yok benim patronum idil
İnşallah duyarsın kalp atışlarını! :)napıyonuz bacularrr...
CAnım çok sağol yaaa! olumunekankayizsmile Çok ilgilendin benimle teşekkür ederim!
İçimde negatif hisler var;sanki bu gebelik sonlanacakmış gibi hissediyorum.Anneler hisseder değilmi!akannehir
Herşey çok zor geldi bana!Kızlar diyrlar ki dinlen gezme...Ama hepsinin evde eşi var.Ben bir bulaşık makinasını boşaltırken bile yükseğe uzanmak zorundayım ya da çamaşırları asmak için leğeni kaldırmak zorundayım hadi onu da geç;bir tüp,su geldiğinde mutfağa götürmek zorundayım...Bunlar gebeliğin başlangıcı için riskli şeyler diye biliyorum.Bu kdar risk varken hayatımda çıkıp gezmişim çokmu!akannehir
Karmakarışığım anlatamam sana.... :gitme:
İnşallah duyarsın kalp atışlarını! :)
Bu doktor Nevra'nın sitesindeki hesaplayıcı da benim için 24-30 Eylül ilk kalp atışı diyor.Acaba yarın duyma ya da görme gibi bi ihtimalim olacak mı çok merak ediyorum! akannehir
CAnım çok sağol yaaa! olumunekankayizsmile Çok ilgilendin benimle teşekkür ederim!
İçimde negatif hisler var;sanki bu gebelik sonlanacakmış gibi hissediyorum.Anneler hisseder değilmi!akannehir
Herşey çok zor geldi bana!Kızlar diyrlar ki dinlen gezme...Ama hepsinin evde eşi var.Ben bir bulaşık makinasını boşaltırken bile yükseğe uzanmak zorundayım ya da çamaşırları asmak için leğeni kaldırmak zorundayım hadi onu da geç;bir tüp,su geldiğinde mutfağa götürmek zorundayım...Bunlar gebeliğin başlangıcı için riskli şeyler diye biliyorum.Bu kdar risk varken hayatımda çıkıp gezmişim çokmu!akannehir
Karmakarışığım anlatamam sana.... :gitme:
Aslında bu dediğin çözümler de geliypr aklıma ;ama birilerinden bişey istemek çok zor benim için.Her işimi kendim yapmaya o akdar alışığım ki;tüpümü içeri alırmısınız beyefendi ya da abla durum bu bu... demek benim için çok zor bişey!dünde söledm sana bunlar gebeliğin en başında olagan şeyler bir tanıdıgıma anlatmıştım bende o bana dediki daha dur bu ne ki bir de son aylarda ameliyat masasında kalacagını ve onun annesiz büyüyecegini düşüneceksin dedi.
aslında bir nevi koruma iç güdüsü bu...
şimdi suya tüpe çamaşıra gelince su alınca tüp alınca rica edersin yerine koyarlar.
ayrıca ki ablanlara söleyince zaten seni yalnız bırakacaklarını pek sanmıyorum dogal olarak makinayı boşaltırlar hee olmadı dielim ufak bir merdiven alırsın kendine uzanmak zorunda kalmazsın
şimdi artık üzülme zamanı biticek ve onu düüşünmen gerekecekki bu dönem zaten başlamış bile :lepi: sen canını sıkma cancazım su akar yolunu bulur vardır bu dönemde geldiyse bir hayrı
Acaba görür müyüm yarın bişeyler yaa çok merak ettim. kafamçokkarıştıbence göreceksin pıt pıt pıt ufacıcık bişi atıyo
cnm lütfen o düşünceleri at kafandan bir an önce hemdeeeee.bende senin gibiydim hiç istemedigim bi anda bir anda süpriz yptı bebegim ama sürekli kötü bişiyler olucakmış gibi hissediyodum kötü kötü rüyalar görüyodum.sürekli bi endişe vardı içimde hatta o dönem sürekli sorun yaşadık işle ilgili falan eşime dedimki ya allahım bize bu sorunları yolluyo ama sen korkma sag salim olucak alıcaksın bebegini kucagına diyo yada önceden kendini alıştır alıcam bebegini diyo dedim ve dedigim gibide oldu nolur o yüzden sen sakın öyle düşünme kötü düşünürsen kötüyü getirirsin o yüzden olumlu düşün lütfennnn.aallahım sag salim almayı nasip etsin bebegini kucagına.ve isteyen herkeze sonrada bana bi tane bebeiş versinnn İŞALLAAAAHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bittiiiiiiiiiiiiisositososito
domatesler bittiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
smartcım canım doktorum salı yada çarşamba demişti.. dün görüştük çarşamba yapıcam dedi..yani yarıneyvahedigeldismile geçmişi okuyamadım ki ..iki gündür helak oldum yetiştireym diyeakannehir