- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
hamılesın sen allahını ıznıyleeeee :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamılesın sen allahını ıznıyleeeee :Saruboceq:
bşey sormuştumm ama kımseden ses soluk çıkmadı neyyyyyseeeeeee şekerlerrr
neydi canım soruın arada kaynadı sanırım söyle canım bi
günaydın kızlar.......opuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlımmmmmmmmmm Şeniz tatilide yaptınnn
gunaydın şekerım nanemmmm olumunekankayizsmile
park yatak almayı düşünüyorum odama 0-36 ay bı oncekı sayfada zatenn ama pahalı bşey de ıstemıorum çok çnku odasını alacağm zatenn gece için lazım yanımıza ve 3 yaşınma kadar da olsun ıstıorumm varsa bıldığınız sıte falan benı yonlendırebılrı mısınız dedım
hoş geldiniz kıslar bele,gökçe,karagül,tinkerbel,yelizcem
park yatak almayı düşünüyorum odama 0-36 ay bı oncekı sayfada zatenn ama pahalı bşey de ıstemıorum çok çnku odasını alacağm zatenn gece için lazım yanımıza ve 3 yaşınma kadar da olsun ıstıorumm varsa bıldığınız sıte falan benı yonlendırebılrı mısınız dedım
Selam kızzllaaaar ben geldim özledinz mi beni..
Ya bu arada ben regl tarihlerim değişti yaa şöle regl tarihlerişm
16 temmuz
12 agustos
12 eylül
ee benim ekimde ne zman ki son ayda nerdeyse 30 günü buldu yaa
29 günde bir adet oluyorsun muhtemelen 11/10/10 adet olacaksın
22-27 eylül arası yumurtlamışsındır
(gebelik.org dan bakabilrsin)
ayrıca adetlerin düzenli
selammmmm kızzzlarrr nasılsınızzz şimdi dr dan geldim hormon testi için kan verdim bakalım bu sefer sonuçlar doğru çıkar varmı bakalım bende bozuklukklukk....dr gerek yok dedi ama madem 3.gnünüdesin yapalım bi dedi adetin geliyorsa adet oluyorsan hormon bozukluğu olmaz dedi bakalım öğleden sonra çıkar sonuçlar inşallah bozukluk felan yokturr...ne var ne yok topikteee varmı bi haberler elif ne yaptıı acaba haber verdimi hiç???
hımmm valla eşim ameliyat oldu uzun bi aradan sonra dün birlikte olduk inş. Tutmuştur bkacaz artık ben 11 ekimi bekleyeyim o zaman
listeye ekledim seni umarım ugurlu gelir
fatoşşş doğum günün kutlu olsun canımm a.s.
nice yıllara canım eşinle bebeğinle beraber inşallahhh a.s.