Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok yaa boğa oluyo di mi ?????????????

Hahhhh tamam işte;o konuyu hiç açma zaten! :S 26 Mayıs diye hesaplıyor hesaplayıcılar.İkizler olur günü gününe doğarsa inanabiliyormuusn yaaa!Hep kaçtığım şey!ohaoldumsmile Ama herhalde o kadar da günü gününe doğmaz yaaa;hoş belki de düşecek bu kadar sıkıntıma dayanamayıp o da ayrı mmesele boshayallersmile
Ama sanırım boğa oalcak .
İçime de KIZ doğuyor bak;demişti dersiniz.Burcu tutar mı tutmaz mı bilmem ama cinsiyeti yakaladım gibi sempatiksalakcinni
Offffffffffffffffff!NE yapacağım ben pembem yaaaaaaaaaaa :gitme:

Öyle deme yaa,bu benim en istemediğim şeydi hayatta! :gitme: Eş yokken hamile kalmak. :gitme: İnşallah değilimdir ya;yarın olsun bir hele!:hulya:

Doktor akannehir Muayene akannehir Ultrason akannehir
Ayyy ben ölürüm yaa;biraz daha bekleyip gitsem bebek tutunursa büyümüş olur üstten bakar yaaa! :sinifsinif:
Foliği yarın alırım eczaneden o kolay iş;ama kilo yapmayanından!eyvahedigeldismile

rahat rahat uyku çekeceksin.... yarın kaçta sonuçlar valla çok sabırsızlanıyorum. artık pembe gözlükleri takıp gülücükler saçmaya başlayacaksın. daha önce kociş yokken ne yapıyordun? aynısını yapacaksın. sadece değişen beslenmen olacak. başka hiiiç fark yok. taam mı? ay kız olsunnnnnn hem smarttt, bende erkek yapicemmm saçını çeksin seninkinin :sm_cool:

ya habire elinizi çabuk tutun diyorum topiktekilere... valla en sonunda tek başıma kalıcam sanki..bu ne hız?

ayy cnmm hayırlısı diyorumm hayırlı zmanda allah ne zamn nasip ederse olsun diyorum hep bak sende hep öyle diyomuşsun işte allahım bu sevinci sana burukta olsa yaşattımı yaşattı sana anne olabilme gibi yüce bir lütuf verdimi verdi..ya buna bence sevinmelisinn..ben 5 senedir bekliyorum mucizemi ama allahın bildiği varki olmadı bunca zamndır..her ay o tek çizgiyi görünce olduğum yere çöküp ağladığımm günleri sayamıyorum bile allahım tez zamnda bütün isteyenlere nasip etsin anne baba olmayıı:Saruboceq:
peki senin tek çizgi gördüğünde ağladığın oldumu?

Azcık da olsa içime su serptin pembe yaaa... akannehir Gidip yatayım;sabahın köründe kalkacağım malum! :gitme:
İnşallah senin bebiş en kısa zamanda gelir. :lepi: ve tabi diğer tüm isteyenlerinde.

KIZLAR lütfen yazdıklarımı okuduktan sonra kızmayın bana...
Pembe,hatice,karasu,nane emoş... şu an adı aklıma gelmeyen herkes umarım en kısa zamanda alır bebişlerini kucağına.
Ben yarın sonuçları sanırım öğleden sonra alacağım.Bakalım kısmetimizde nasıl bir rota olacak.

Öpüyorum kocaman...

iyi geceler yawrularrrr... yatamazsında karnının üstüne sen şimdi sırnaşık şeynaniknanik bende yatıyorum öptüm herkesiiiiiiii

ya habire elinizi çabuk tutun diyorum topiktekilere... valla en sonunda tek başıma kalıcam sanki..bu ne hız?
Sen halledersin o işi en kısa zamanda eminim ben

Canım!İnşallah en kısa zamanda o ikinci çizgiyi görürsün.Can-ı gönülden diliyorum bunu.5 sene çok uzun bir zaman;ama eminim Allah zamanını biliyordur.Ben hep öyle baktım olaya;kızlar bilir regl olduğumda hiç üzülmedim bile ben.Demek ki bu ay da kısmet değilmiş,Allah'ım hayırlı zaman olduğunu düşünmemiş dedim geçtim.İbadetlerini tam bir şekilde yerine getiren biri değilim ben;ama inancım çok yüksektir.Hep o şekilde yaklaştım olaya.Hem insan rahatlıyor öyle düşününce.

Sen de üzme canını lütfen;bak mahcup ola ola yazdım zaten sıkıntımı! :bbo: Burda herkesin ne kadar çok bebek istediğini biliyorum çünkü;ama içimi size dökmeyeceğim de kime dökeceğim!Üzme beni lütfen;pozitif düşün pozitif olsun hep bunu derim ben.

Ben artık çıkıyorum;kocaman öptüm ikinizi de opuyorumnanaktan

tamam cnm benimmm seni üzmek için yazmadım inanki olumunekankayizsmile
dediğine göre güçlü bir karektersin lütfen bu konudada daha güçlü olmaya çalış..insanız başımıza herşey gelebilir..sen şimdi hamileliğini tek başına geçirmek istemiyosun her anını eşinle paylaşmak istiyorsun.haklısında... allah korusun ama 9 ay kocası yanında olup bebğini doğurduktan sonraa eşi yanında olamayanlar var hemde geri gelmeksizin eşini kaybedenlerde var yanii tekrar diyorum allah korusun ve allahım kimseyi böylesi yalnızlıkla sınamasın.. lütfen şükret anne olucaksın bundan daha güzel bişey varmııı:teytey::teytey:
iyi geceler cnm benimm dikkat et bebişinee bişey aşerince haber et biz teyzeleri hep yanındayızz seninde bebişindeea.s.

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh delikafadulden delikafadulden delikafadulden kız buna mı üzüldün Allah canını almasın senin kaydirigubbakcemile3 kuşum bak kendin diyosun hep hayırlı zamanda ver diye dua ettim Allaha diyosun, demek ki hayırlı zaman buymuş bilemezsin ki :teselli: valla kızma ama ben çooookkkk çoooooooookkkk ama çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim yaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Yaşasıııııııııııııııııııınnnnn SMART HAMİLEEEEEEEEEEE :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

Canım benim kızmıyorum tabi ki kızar mıyım hiç olumunekankayizsmile tamam endişelerinde haklısın ama şimdilik :lepi: çünkü bebişinin büyüdüğünü hissettikçe içine öyle bi heyecan dolacak ki iyiki olmuş diceksin, şükürler edeceksin buna hiç şüphem yok benim zemuszemus zemuszemus zemuszemus

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ParadiesAngel....................................20 EYLÜL (Güzel Haberlerini Bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

günaydınnnnnnnnn

smartttttttttt uçuyorum sevinçtennn..nasıl bi güzelliktir bu yaa
evet eşin fiziksel olarak yanında değil,ama o hep seninle olacakki bitanem.
böyle saçma sapan şeyler düşünüp yeğenimizi üzme bakim hem!!!
süt iç,ceviz ye bunları konuşacağına:hulya:
ayyyyy süper bişey bu yaaa kaydirigubbakcemile2

kızlar bu arada dün akşam kendi doktoruma kontrole gittim..hepsi çok sağlıklı bebeklerimin.. sonra cinsiyetlerine de bakalım hadi dedi ve söylediiii,hemde bi gece öncekinden bambaşka bi şekilde ohaoldumsmile

2 KIZ 1 ERKEK geliyorrrrr zemuszemus ...
diğer doktor neden 2 erkek dedi bilmiyorum ama ben kendi doktoruma çok güveniyorum..nasıl tepikliyolar içerde varya :)) daha hissettiremiyorlar ama başlamış bunlar diyor doktorum opuyorumnanaktan
mutluyum...ben sağlıklıyım,bebeklerim sağlıklı ve farklı cinsiyetlerde...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ParadiesAngel....................................24 EYLÜL (Güzel Haberlerini Bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

Oyyyyyyyyy yesin teyzesi o pıtırcıkları yesiiiiiiiiiiiinnn Şeniz Şeniz Şeniz
Hayırlı olsun bitanem, hepsini de sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah olumunekankayizsmile

Suuuuuuuuuuuuuuu hamişler listesine belleyi ekledim ama smartı eklemek şerefini sana bıraktım hayatım top sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Kızlaaaaaaaaaaaarrrr günaydın canlarım benim bugün çok mutluyum smartın sayesinde zemuszemus zemuszemus zemuszemus topikimiz eski bereketli günlerine dönüyo çok şükür sositososito sositososito sositososito
Ay ben de istiyorum ben de ben de ben deeeeeeeeeeeee :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Şekerler ben çıkıyorum şimdilik, hazırlanıp evden çıkıcam, kuaföre gidip saçlarımı fönletecem hava çok güsel bugün ben de çok güsel olmalıyım bayanssulusmile
ordan da okula geçer geçmez yanınızdayım yine opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kurban olduğumun üçüzleri inşallah doğduğu haberinide burdan alırız canım maşşallah maşşallah
ne güzel ya

günaydın canım bugün bende acayip mutluyum hem smartta hemde topukluya darısı bize inş. benide listeye eklermisin su yok şimdilik sen ekle 17 ekim de olacam zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…