Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
meltem, meraklanma aynısı bendede var gaz sancısı ve adet sancısı gibi bi ağrı. gayet normal canımmm. rahmin genişlemesi ve adetin geçmesinden dolayı oluomuş

sağol cnm.
içime su serptin.
bebeğin kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyo.
bilginiz var mı?opuyorumnanaktan

sağol cnm.
içime su serptin.

6 ila 8. haftalarda duyuluyor canım kalp atışları sancıların normal korkma hatta ara ara bıcak batması gibi olabilir sebebide arkadaşlarında dediği gibi rahi genişlemesinden kaynaklıdır muhtemelen

sağol cnm.
içime su serptin.
opuyorumnanaktan ben,m 6+4 günlük. haftaya 23 eylülde gidicem. 7. haftamı bu pazar doldurucam 7+4 günlükken kalp atışını dinlicez

benim b,ldiğim 7. haftada duyuluooobayanssulusmile

geçmiş olsun cnm a.s.
doktorun verdiyse iç cnm bişe olmaz bende içmiştim
ıhlamur iç bide oda iyi geliyor

Çok Teşekkürler Canımm İçimi Rahatlattın Ihlamurda İçiyorum Ballı Limonda İçiyorum Yapmadığım Bişey Kalmadı Nerdeyse Günde 4 Tane Limon Yiyorum Ama Nafile İnşallah Bişey Olmaz :Saruboceq:

deren geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın

Sağol Canım Benimm opuyorumnanaktan

olsun vir vir geçici bi durum nede olsa

günaydın canım geçmiş olsun

Sağol Yıldızcımmmm a.s.

opuyorumnanaktan ben,m 6+4 günlük. haftaya 23 eylülde gidicem. 7. haftamı bu pazar doldurucam 7+4 günlükken kalp atışını dinlicez

benim b,ldiğim 7. haftada duyuluooobayanssulusmile

Zonox'cum Senin Son Adet Tarihin Neydi Bitanem bayanssulusmile

6 ila 8. haftalarda duyuluyor canım kalp atışları sancıların normal korkma hatta ara ara bıcak batması gibi olabilir sebebide arkadaşlarında dediği gibi rahi genişlemesinden kaynaklıdır muhtemelen

hımmm...

bekliğimmi kızlar kalp atışları duyulana kadar doktora gitmek için?

alttan muayene olmak istemiyorum.eyvahedigeldismile

siz ne zaman gittiniz?

5 haftada gitsem ultrasonla görebilir mi?:enbuyukkk:

meltem, bence 7. haftayı bekle. kalp atışını duyamayıp strese girenler var :KK43: erkenden gidip

bu arada ben 4 haftalıkken alttan muayeneye gittim 2 kere. hiç bir sakıncası yok die biliyorum. sonuçta ilk ay cinsel ilişk. giren kadınlar var.

Kızlar ben tüp bebek annesiyim kontrole gitmenizde sakınca yok ben ilk hamile kaldığım andan itibaren her hafta 3 ay boyunca alttan muayene oldum hiçbir sakıncası yok kaldıki böyle bi sakınca olsaydı bana yapılmazdı eşimde sağlıkcı ayrıca oda bi sakınca görmüyor alttan ultrasona hiçbir sakıncası yok

günaydın...dün gece de söylediğim gini 2. çizgi varla yok arası gibi çıktı.Testi yaptıktan 5-10 dk. sonra...
hayırlısı bakalım...
kan testi için bekleyeceğim biraz daha stres yapmak istemiyorum :KK43:((

Kızlar ben tüp bebek annesiyim kontrole gitmenizde sakınca yok ben ilk hamile kaldığım andan itibaren her hafta 3 ay boyunca alttan muayene oldum hiçbir sakıncası yok kaldıki böyle bi sakınca olsaydı bana yapılmazdı eşimde sağlıkcı ayrıca oda bi sakınca görmüyor alttan ultrasona hiçbir sakıncası yok

alttam muayene olayı beni geriyo biraz yaa

komik gelebilir ama baya bi stress yapıyorum.

3 kere oldu bu güne kadar. hepsi kötü geçti.

kastığım için acı duydum :2:

günaydın...dün gece de söylediğim gini 2. çizgi varla yok arası gibi çıktı.Testi yaptıktan 5-10 dk. sonra...
hayırlısı bakalım...
kan testi için bekleyeceğim biraz daha stres yapmak istemiyorum :KK43:((

çizgi biraz bile gözükse var demektir ama hayırlısı olsun cnm senin için.

hcg değeri düşük olunca silik çıkıyo.

adaer, hadi hayırlı olsun canım. benimde öyle çıkmıştı kan testi yaptırdım 4 haftalık hamile çıkmıştım:icecream:

deren, canım 40 larımız karışıo desene.

inşallah sorunsuz atlatırız şu stresli haftaları.
sen bebeğin kalp atışlarını ne zaman dinlmye gitcen?

merhaba arkadaşalr benim adettim 3 gün gecikti ama hamilelik yok doktorum söktürücü verdi.haplar bayağı zaman alıyor farklı önerisi olan varsa yazsın

deren, canım 40 larımız karışıo desene.

inşallah sorunsuz atlatırız şu stresli haftaları.
sen bebeğin kalp atışlarını ne zaman dinlmye gitcen?

Evet Karışıyo Canım Doktor Bana Haftaya Gel Dedi Allah izin Verirse Ayın 21.De Salı Günü Gidicem Sen Ne Zaman Gideceksin ? :hulya:

2011 Mayıs Anneleri Topiğinde 7+2 Haftalık Bi Anne Adayı Gitmiş Ama Hala Duyamamış Kalp Atışını Acaba Biraz Dahamı Geç Gitsek Bilemedimki bilmiyorumkismile

Evet Karışıyo Canım Doktor Bana Haftaya Gel Dedi Allah izin Verirse Ayın 21.De Salı Günü Gidicem Sen Ne Zaman Gideceksin ? :hulya:

2011 Mayıs Anneleri Topiğinde 7+2 Haftalık Bi Anne Adayı Gitmiş Ama Hala Duyamamış Kalp Atışını Acaba Biraz Dahamı Geç Gitsek Bilemedimki bilmiyorumkismile

kalp atışını duymuyorsun zaten ama ultrasyonda görüyorsun pıt pıt atıyor :lepi:

deren bende 8 haftalıkken görememiştim geç döllenmeden kaynaklı demişti dr sonrada bayram tatili girdi araya 10 gün sonra gittim tam 11 haftalıkken duymuştuk :)

X