Kaçmazsan daha hızlı geçicek o acılar alışmış olucakMerhaba düğünüm iki hafta önce oldu ilkinde aşırı canım acıdı ve kanamam oldu hatta birkaç gün devam etti hafif hafif Tuvalete girdikçe, daha sonra bir hafta sonra denedik yine canım baya yandı ilki kadar olmasa da, o gün eşim korundu. Hiç zevk almadım yine tabiki. Canım acıdıgı için zevk almıyorum değil mi? Bir de bu acılar ne zaman biter hep böyle sürecek gibi düşünüyorum aşırı tedirginim, birliktelikten kaçıyorum resmen. Ne yapmam lazım tavsiyesi olan?
İyi şeyler duymak istiyorum ;((Ben 1,5 yıllık evliyim 6 aydır fln girebiliyorum ilişkiye ve benim geçmedi her defasında acıyor malesef keşke geçse. Uyuşturuyorum ne acı var ne zevk. Acımasın yeter derdindeyim
İyi şeyler duymak istiyorum ;((
Geçmiş olsun umarım daha iyi olursunuzBeni baz alma benim sorunlu bi vajinam vardı. Zar kalındı, ring dardı, perine gergindi, vvs vardı bir sürü sıkıntım vardı 9 tane operasyonu geçirdim vajinayla alakalı. Benimkisi hala geçmedi ama baksana geçenler de var demekki benimki çok kişisel bana özel bir durum belki de. Sen dene birkaç kez daha olmazsa doktora gösterirsin fiziksel bir sıkıntı mı var diye
İşte ben de onu düşünüyorum gerçekten.. bir zaman geçecek ama çok ara verdiğim için mi hala acı oluyor. Ne kadar çok yaparsam o kadar iyi mi ki acabaKendini kasmazsan, ön sevişmeyi yeterince uzun tutarsan yani ne kadar hazır olursan o kadar rahat olur ve kısa süre sonra alışırsın, acı kalmaz. Yoksa milyarlarca insan bu acıya rağmen sevişiyor olamaz değil mi her defasında
Birleşme için hazır değilsen ne kadar çok yaparsan yap, kuruysan eğer daha çok canın yanacak. Ve kuru şekilde zorlama, yara yapabilirsin. Hazır olma konusunda durumunu değerlendir.İşte ben de onu düşünüyorum gerçekten.. bir zaman geçecek ama çok ara verdiğim için mi hala acı oluyor. Ne kadar çok yaparsam o kadar iyi mi ki acaba