Birlikte olmaya korkuyorum

aslii9911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
226
144
Merhaba düğünüm iki hafta önce oldu ilkinde aşırı canım acıdı ve kanamam oldu hatta birkaç gün devam etti hafif hafif Tuvalete girdikçe, daha sonra bir hafta sonra denedik yine canım baya yandı ilki kadar olmasa da, o gün eşim korundu. Hiç zevk almadım yine tabiki. Canım acıdıgı için zevk almıyorum değil mi? Bir de bu acılar ne zaman biter hep böyle sürecek gibi düşünüyorum aşırı tedirginim, birliktelikten kaçıyorum resmen. Ne yapmam lazım tavsiyesi olan?

Merhaba düğünüm iki hafta önce oldu ilkinde aşırı canım acıdı ve kanamam oldu hatta birkaç gün devam etti hafif hafif Tuvalete girdikçe, daha sonra bir hafta sonra denedik yine canım baya yandı ilki kadar olmasa da, o gün eşim korundu. Hiç zevk almadım yine tabiki. Canım acıdıgı için zevk almıyorum değil mi? Bir de bu acılar ne zaman biter hep böyle sürecek gibi düşünüyorum aşırı tedirginim, birliktelikten kaçıyorum resmen. Ne yapmam lazım tavsiyesi olan?
Kaçmazsan daha hızlı geçicek o acılar alışmış olucak

1 hafta daha ara verin yara olmuş olabilir ilkinden kaynaklı ayrıca kayganlaştırıcı kullanırsanız canınız acımaz deneyin

Ben 1,5 yıllık evliyim 6 aydır fln girebiliyorum ilişkiye ve benim geçmedi her defasında acıyor malesef keşke geçse. Uyuşturuyorum ne acı var ne zevk. Acımasın yeter derdindeyim

İyi şeyler duymak istiyorum ;((

Beni baz alma benim sorunlu bi vajinam vardı. Zar kalındı, ring dardı, perine gergindi, vvs vardı bir sürü sıkıntım vardı 9 tane operasyonu geçirdim vajinayla alakalı. Benimkisi hala geçmedi ama baksana geçenler de var demekki benimki çok kişisel bana özel bir durum belki de. Sen dene birkaç kez daha olmazsa doktora gösterirsin fiziksel bir sıkıntı mı var diye

Beni baz alma benim sorunlu bi vajinam vardı. Zar kalındı, ring dardı, perine gergindi, vvs vardı bir sürü sıkıntım vardı 9 tane operasyonu geçirdim vajinayla alakalı. Benimkisi hala geçmedi ama baksana geçenler de var demekki benimki çok kişisel bana özel bir durum belki de. Sen dene birkaç kez daha olmazsa doktora gösterirsin fiziksel bir sıkıntı mı var diye
Geçmiş olsun umarım daha iyi olursunuz 🙏🏻

Kendini kasmazsan, ön sevişmeyi yeterince uzun tutarsan yani ne kadar hazır olursan o kadar rahat olur ve kısa süre sonra alışırsın, acı kalmaz. Yoksa milyarlarca insan bu acıya rağmen sevişiyor olamaz değil mi her defasında

Kendini kasmazsan, ön sevişmeyi yeterince uzun tutarsan yani ne kadar hazır olursan o kadar rahat olur ve kısa süre sonra alışırsın, acı kalmaz. Yoksa milyarlarca insan bu acıya rağmen sevişiyor olamaz değil mi her defasında
İşte ben de onu düşünüyorum gerçekten.. bir zaman geçecek ama çok ara verdiğim için mi hala acı oluyor. Ne kadar çok yaparsam o kadar iyi mi ki acaba :KK43:

İşte ben de onu düşünüyorum gerçekten.. bir zaman geçecek ama çok ara verdiğim için mi hala acı oluyor. Ne kadar çok yaparsam o kadar iyi mi ki acaba :KK43:
Birleşme için hazır değilsen ne kadar çok yaparsan yap, kuruysan eğer daha çok canın yanacak. Ve kuru şekilde zorlama, yara yapabilirsin. Hazır olma konusunda durumunu değerlendir.

İlk seferler ağrılı olabilir. Ön sevişmeyi uzun tutup yeterli ıslaklık sağlanırsa daha kokay olur. Kayganlaştırıcıdan da yararlanabilirsin. Yapısal bir sorun yoksa zevk alacaksın. İstersen önce bir kadın doğuma gidip anatomik bir sorun olup olmadığına baktırabilirsin.

Rahat olmamakla alakalı biraz gevşeyip kendinizi rahat biraksaniz sorun olmayacaktır.

Siz korktukça bu döngü böyle sürecek. Su bazlı kayganlastiricilardan yardım alın ve çok ara vermeyin. Benim adetim 6 gün sürüyor o 6 günden sonra bile ılk girişte bir miktar sızı oluyor, dayanilmayacak bir şey değil devam ettikçe bir daha olmuyor. Bunu travmaya çevirmeyin kayganlastiriciyla devam edin geçecek.

Benim ilki kadar olmasa da 6-7 aya yakın sürdü o acı hissi. Ne kadar çok ve sık ilişkiye girerseniz o kadar kolay alışıyor sanırım. Parmakla alıştırmayı deneyebilirsiniz. Zevk almaya gelince bu da alışmayla ilgili, vajinal olmasa da klitoral uyarılarla ilişkinize zevk katabilirsiniz. Uzun bir önsevişme ile ilişkiye girmeden önce orgazm olursanız acı hissi olmuyor.

İlk zamanlar öyle oluyor çok canın yanıyor hatta benim yara olmuştu. Bir hafta ara verdik sonra iyileşti ilk günkü gibi acımamaya başladı 6 aydan sonra tamamen geçti. Bir yıldan sonra iyice zevk almaya başladım. İlk zamanlar böyle olması çok normal alıştıkça geçiyor

X