- 4 Aralık 2024
- 17
- 2
- 22
- Konu Sahibi almila5858
6 ay evliyim ve birlikte olamıyorum napmam lazım korkuyorum hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka ihtimal de mi var?Vajinismus olma ihtimalin yüksek gibi geldi bana
Kaç yıldır tanışıyorsunuz , severek mi evlendiniz, sevisme falan mı oluyor sadece, yani cinsellik olacağı zaman kendinizi hemen geri mi çekiyorsunuz?
Başka ihtimal de mi var?
Başka ihtimal de mi var?
Nasıl olucak oVajinismus olma ihtimalin yüksek gibi geldi bana
5 yıldır tanışıyorum ama korkuyorum birlikte olamıyorum
Başka bi yolu yokmu bunu yaparsan atlatırsın dediğinizBunun adı vajinismus. Bir jinekoloji uzmanına gidin ve tedavinize başlayın. Süreci psikolojik destekle beraber yürütün
Nasıl olucak o
Hayır, bunun için jinekolojik ve psikolojik destek almanız gerekiyor.Başka bi yolu yokmu bunu yaparsan atlatırsın dediğiniz
Piskolojim bozuldu artık düşünmekten nasıl yapıldığını bile bilmiyorum kafayı yemek üzereyimHayır, bunun için jinekolojik ve psikolojik destek almanız gerekiyor.
Doktora gitmekten utanmayın, bu utanılacak bir şey değil
Ben evlenmeden kesin ilk gece yaparım dedim ama çevrem ağrılı diyo korkumu yenemiyorumCinselliğe dair farklı düşünceleriniz var mı? Nasıl bir ailede büyüdünüz? Cinsellik ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Kısa yol yok, ama sen de zaten çok istekli durmuyorsun cinsellik yaşamak için.Başka bi yolu yokmu bunu yaparsan atlatırsın dediğiniz
Nasıl yaniKısa yol yok, ama sen de zaten çok istekli durmuyorsun cinsellik yaşamak için.
Başka bi yolu yokmu bunu yaparsan atlatırsın dediğiniz
Üzülmeyin, bu çözümü olan bir durum. Gerekenleri yapmaya hazırsanız buradaki diğer kadınlar gibi sizde yenebilirsinizPiskolojim bozuldu artık düşünmekten nasıl yapıldığını bile bilmiyorum kafayı yemek üzereyim