birlikte incelelim ;)

twenty4

başlangıç 56 hedef 53
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
344
416
merhaba arkadaşlar.
uzun zamandır üstümdeki bu tombulluktan rahatsızım ama bi türlü yeterli bir istekle kendimi disipline sokamadım. dolayısıyla tombulluğum da benimle özdeşleşti. ama artık buna bi dur demek ve fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. birbirimizi motive edebileceğimiz, sağlıklı zayıflama tavsiyelerinde bulunabileceğimiz zayıflama arkadaşları arıyorum. şok diyetler, zayıflama kürleri, dengesiz beslenme vs değil sadece sağlıklı beslenerek ve yaşam tarzını değiştirerek zayıflamak istiyorum. ben başlıyorum sizde bana katılmak isterseniz bilgilerinizi benimle paylaşabilirsiniz. bana eşlik ederseniz çok mutlu olurum

kilo:62
boy:163

katılmak isteyen kimse yok mu? daha şimdiden( bi kaç gündür) sağlıksız gıdalardan uzak durarak 1 kilo verdim

katılmak isteyen kimse yok mu? daha şimdiden( bi kaç gündür) sağlıksız gıdalardan uzak durarak 1 kilo verdim
Cnm merhaba. O kadar çok sayfa var ki hangisine bakacağını şaşırıyor insan. Benim katıldığım bi topik var ama istersen burda senle beraber de ilerleyebilirim. Ya da sen gel bizim topiğe. Çok kalabalık değiliz 5-6 kişi filanız.

ikisinde de devam edelim :) gördüm açtığınız konuyu. O topiğede gelirim tabii. Ben ilaç, kür ya da çay vs diyetin ana merkezine almadan sadece sağlıklı beslenerek daha doğrusu sağlıklı bi yaşam tarzına ulaşmaya çalışarak zayıflamak istiyorum. eğer hayatımı değiştirmezsem giden kilolar geri geliyor. kalmak istersen orda da burda da sohbet ederiz

Fark etmez sen nasıl istersen :)) ben de kendime bir düzen oluşturmaya çalışıyorum, günde sık sık değil de 2 öğün yemek daha mantıklı geliyor bana.

Fark etmez sen nasıl istersen :)) ben de kendime bir düzen oluşturmaya çalışıyorum, günde sık sık değil de 2 öğün yemek daha mantıklı geliyor bana.

metabolizmanı yavaşlatırsın en azından aralarda bi kase yoğurt yiyebilirsin. yoğurt yiyemiyorsan bi kaç parça meyveyle tatlandır ben öyle yapıyorum sevmiyorum yoğurdu tek başına.

metabolizmanı yavaşlatırsın en azından aralarda bi kase yoğurt yiyebilirsin. yoğurt yiyemiyorsan bi kaç parça meyveyle tatlandır ben öyle yapıyorum sevmiyorum yoğurdu tek başına.
Yani aralarda en az 5 saat geçmesi gerekir diye düşünüyorum ama iki öğüne geçmeye can atıyorum aslında. :)

Sindirim işlemi için en az 5 saat gerekliymiş ben çok araştırdım bu konuyu. Fevzi Özgönül beyin canan karatayın dediklerini filan. Çoğu insan gayet başarılı olmuşlar. Ve sünnet olduğu için de istiyorum.

hayat tarzın buna müsaitse olabilir tabii neden olmasın. ama ben ara öğünsüz 5 saat zorlanırım.

62,5 la başladığım diyetimde yaklaşık 10 günün sonunda 60 kiloyum. herhangi bi çay, ilaç falan kullanmadım. beyaz ekmeği bile hayatımdan çıkarmadım. tabi ki arada kepek ekmeği, çavdar ekmeği yiyorum ama ağırlıklı olarak beyaz ekmek tüketiyorum. sadece miktarını azalttım. siyah zeytin de yiyorum kahvaltı da yağlı peynir de ama bi sınırım var 2-3 zeytin yağlı olduğu için çok az bi peynir ve mutlaka bir yumurta. çok zor durumda kalmazsam nescafe bile içmiyorum. ama her gün meyve yiyorum mutlaka. işlenmiş şekeri azaltınca iştahım da azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…