Birlikte evde ingilizce çalışalım

minerva1988

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
14.414
40.937
Yıllardır öğrenmekten kaçtığım İngilizceye başlamak istiyorum :) P ProXima konusu harekete geçmemi sağladı. Bu konuyu kendimi motive etmek ve birlikte çalışalım diye açıyorum. Başlangıç olarak özer kirazın kitaplarını sipariş verdim

Bir kaç tane de uygulama indirdim . Dualingo ,memrise ve drops :)

Bende öğrenmek istiyorum. Hatta başka dillerde ama yapamıyorum bir türlü. Bir program mi izleyeceksin aldığın kitapların linkini paylaşır mısın ? Birde yazdığın uygulamalar ücretli mi.

Kolay gelsin hanimlar 😍 su gibi ogrenirsiniz insallah.
Oglumla calisiyoruz biz de, anaokulunda biraz uyum sorunu yasadi. Onu calistiriyorum, bu arada kendim de tekrar ediyorum kullanmayinca unutmusum biraz 🥲

Bende öğrenmek istiyorum. Hatta başka dillerde ama yapamıyorum bir türlü. Bir program mi izleyeceksin aldığın kitapların linkini paylaşır mısın ? Birde yazdığın uygulamalar ücretli mi.
Özer kiraz diye YouTube kanalı var , kitaplar da onun , link paylaşmak sıkıntı olabiliyor. Google yazınca çıkar :) uygulamalar belli şeyler ücretsiz o sınırlar dahilinde kullanabiliyoruz

Kolay gelsin hanimlar 😍 su gibi ogrenirsiniz insallah.
Oglumla calisiyoruz biz de, anaokulunda biraz uyum sorunu yasadi. Onu calistiriyorum, bu arada kendim de tekrar ediyorum kullanmayinca unutmusum biraz 🥲
Size de kolay gelsin, pandemiden sonra uyum sorunu çok normal :KK43: umarım kısa sürede halledersiniz.

Ve kitaplarım gelmiş :) akşam eve gidip incelemeyi bekliyorum :) kimler başladı ya da başlıyor

merhaba arkadaşlar, ben de bu aralar ing tekrara başladım. dualingoyu indirdim o beni baya bağladı
ama yine de konuşma kısmı sıkıntı asıl o konuyu çözmek problem oluyor
b 1 ya da b2 düzeyde olduğumu düşünüyorum

Sevdim gibi çok bakamadim akşam , okul işlerim vardı :KK43: ay hadi bakalım seninkiler de gelir inşallah hemen :)
Benim daha kitaplarım gelmedi:KK43: sanırım yarın gelicek ama ben bu akşam videolara başlamayı düşünüyorum..Beğendin mi kitapları?

merhaba arkadaşlar, ben de bu aralar ing tekrara başladım. dualingoyu indirdim o beni baya bağladı
ama yine de konuşma kısmı sıkıntı asıl o konuyu çözmek problem oluyor
b 1 ya da b2 düzeyde olduğumu düşünüyorum
En güzeli yabancılarla konuşmak diyorlar da işte nerden bulucaz , konusma kulüpleri var onlara bakma şansınız var mı ?

evet baktım, 3 programda denedim şansımı, abazalardan başka yazan olmadı malesef :) şimdi inst.dan birini gördüm selen_akakin telaffuz farklarından bahsediyo biraz onu takip edecem bakalım
Erkek nickiyle fln üye olsan olmaz mı ki ? Ben de takip edeyim bakayım.

Bir de meetup diye bı uygulama var , çeşitli alanlarda insanlar bir araya geliyor . Dil kulüplerine katilsan online sohbet ediyorlar , daha kalitelidir diye umut ediyorum

Selam nasılsınız nasıl gidiyor? Saçma bir yogunluk vardı , bugün özer hocanın ilk videosunu izleyerek başladım . Boş kaldıkça da telde uygulamalarda takılıyorum

Hadi bakalim :) ders arkadaşımı kaybettim sandım :)
Buralar dayım hocam..Bende videolara başladım yavaştan ilk üç videoyu izledim, işlediğim videoların kitapta ki cümlelerini çözdüm..bi tarafdan da gün içinde dualıngo ya bakıyorum..Bu arada videoları izlerken not tutuyorum..

X