- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- Konu Sahibi minerva1988
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özer kiraz diye YouTube kanalı var , kitaplar da onun , link paylaşmak sıkıntı olabiliyor. Google yazınca çıkar :) uygulamalar belli şeyler ücretsiz o sınırlar dahilinde kullanabiliyoruzBende öğrenmek istiyorum. Hatta başka dillerde ama yapamıyorum bir türlü. Bir program mi izleyeceksin aldığın kitapların linkini paylaşır mısın ? Birde yazdığın uygulamalar ücretli mi.
Size de kolay gelsin, pandemiden sonra uyum sorunu çok normal umarım kısa sürede halledersiniz.Kolay gelsin hanimlar su gibi ogrenirsiniz insallah.
Oglumla calisiyoruz biz de, anaokulunda biraz uyum sorunu yasadi. Onu calistiriyorum, bu arada kendim de tekrar ediyorum kullanmayinca unutmusum biraz
İvitt :)) her şey senin gazinla başladı :))Çok iyi oldu bu, bende kendime motive olucak arkadaşlar arıyordum
Benim daha kitaplarım gelmedi sanırım yarın gelicek ama ben bu akşam videolara başlamayı düşünüyorum..Beğendin mi kitapları?Ve kitaplarım gelmiş :) akşam eve gidip incelemeyi bekliyorum :) kimler başladı ya da başlıyor
Benim daha kitaplarım gelmedi sanırım yarın gelicek ama ben bu akşam videolara başlamayı düşünüyorum..Beğendin mi kitapları?
En güzeli yabancılarla konuşmak diyorlar da işte nerden bulucaz , konusma kulüpleri var onlara bakma şansınız var mı ?merhaba arkadaşlar, ben de bu aralar ing tekrara başladım. dualingoyu indirdim o beni baya bağladı
ama yine de konuşma kısmı sıkıntı asıl o konuyu çözmek problem oluyor
b 1 ya da b2 düzeyde olduğumu düşünüyorum
evet baktım, 3 programda denedim şansımı, abazalardan başka yazan olmadı malesef :) şimdi inst.dan birini gördüm selen_akakin telaffuz farklarından bahsediyo biraz onu takip edecem bakalımEn güzeli yabancılarla konuşmak diyorlar da işte nerden bulucaz , konusma kulüpleri var onlara bakma şansınız var mı ?
Erkek nickiyle fln üye olsan olmaz mı ki ? Ben de takip edeyim bakayım.evet baktım, 3 programda denedim şansımı, abazalardan başka yazan olmadı malesef :) şimdi inst.dan birini gördüm selen_akakin telaffuz farklarından bahsediyo biraz onu takip edecem bakalım
Buralar dayım hocam..Bende videolara başladım yavaştan ilk üç videoyu izledim, işlediğim videoların kitapta ki cümlelerini çözdüm..bi tarafdan da gün içinde dualıngo ya bakıyorum..Bu arada videoları izlerken not tutuyorum..
Buralar dayım hocam..Bende videolara başladım yavaştan ilk üç videoyu izledim, işlediğim videoların kitapta ki cümlelerini çözdüm..bi tarafdan da gün içinde dualıngo ya bakıyorum..Bu arada videoları izlerken not tutuyorum..