Birlikte Birikim Yapalım Mı?

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.883
Bundan sonra birikim yapmaya basliyorum inşallah. Benimle birlikte yapmak isteyenler varsa beklerim. Hoppa
Tasarruf yapmam kendime çeki düzen vermem gerekiyor. :-)
Yarın bankaya bu ayki kazancimizdan bir miktar yatirmayi dusumuyorum. Bankada hesap actim vadesiz hesap artan ne varsa yatiracagim. Evde durunca harcanıyo :stop:

7AjmbW.png

Son düzenleme:
Bundan sonra birikim yapmaya basliyorum inşallah. Benimle birlikte yapmak isteyenler varsa beklerim. Hoppa
Tasarruf yapmam kendime çeki düzen vermem gerekiyor. :-)
Yarın bankaya bu ayki kazancimizdan bir miktar yatirmayi dusumuyorum. Bankada hesap actim vadesiz hesap artan ne varsa yatiracagim. Evde durunca harcanıyo :stop:

Hayırlı olsun canım inşallah bişeyler birikir bankada daha iyi oluyor evde harcanıp gidiyor. :)

Tesekkurler arkadaslar
1 TL bile olsa birikim her zaman birikimdir.
Ben dün bankaya 1600 TL yatırdim. Toplamda 9.950 TL oldu. Allah bereket versin.
Kış dönemi geliyor artık yatıracağım miktar cok az olabilir ama elime n geçerse yatırcam inşallah.:anneadayı:

Benimde bi silkelenmem lazım ya. Yine başladım çok harcamaya..

Tesekkurler arkadaslar
1 TL bile olsa birikim her zaman birikimdir.
Ben dün bankaya 1600 TL yatırdim. Toplamda 9.950 TL oldu. Allah bereket versin.
Kış dönemi geliyor artık yatıracağım miktar cok az olabilir ama elime n geçerse yatırcam inşallah.:anneadayı:
Tabi canım bir lira bir liradır.. Yeri geliyor crbimizde onu da bulamadığımız zaman oluyor. :)

Yok denemedim canım ya.
Sana şunu söyliyim ben anneanne gibiyim kıştan korkuyorum galiba. Dün bimden 2 paket erişte aldım ne alaka dimi :) :)
Bence denemelisin... Yine kuru bakliyatlarda yerin varsa fazla alabilirsin ama dediğim gibi çok alakasız şeyleri almanı engelliyor liste :)

Bence denemelisin... Yine kuru bakliyatlarda yerin varsa fazla alabilirsin ama dediğim gibi çok alakasız şeyleri almanı engelliyor liste :)

Benimkiler alakasız ya. Kıtlık çıkacak sanki makarna falan depoluyorum :)))
Az uz görünüyor ama birikince vallahi ciddi manada bişeyler diyor liste yapmayı deneyeceğimm. :)
Bir de birikime baltayı sigara vuruyor. :KK43:

Benimkiler alakasız ya. Kıtlık çıkacak sanki makarna falan depoluyorum :)))
Az uz görünüyor ama birikince vallahi ciddi manada bişeyler diyor liste yapmayı deneyeceğimm. :)
Bir de birikime baltayı sigara vuruyor. :KK43:
Sarma sigarayi dene bırakamam diyorsan... Gerçi bıraksan iyi olur sağlığın için ama.. Hiç bırakamam dersen sarma sigaralar daha uyguna geliyo

topiğin hayırlı olsun canım. ben de birikimi sevenlerdenim. hedefim olsun olmasın çocukluğumdan beri birikim yaptım. şu an bir hedefim var, kuzenlerimle ortak olan daireyi hisselerini verip tamamen üzerime geçirmek. bunun için de 2018 ocak ayına kadar 30-40 bin biriktirmek. düğün takılarını, paralarını ve kenardaki paramı da üzerine katıp çekebildiğim en az miktarda kredi çekmek. nasipse olur. ben de seninle devam ederim. çizelge vs olacak mı?

X