- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
- #1.161
Canım ben ben lekeyi görür görmez başladım zaten doktora da gittim iyi yaptın dedi çok şükür şimdilik yok bi şey pıhtılaşma iğnesi verdi onuda yapıyorum asprin folik asit progestan da içiyorumHaklısın kuzum öyle yapicam sen ne zaman doktora gitmeyi dusunuyorsun peki lekelenmelerin falan geçti mi canim bide şey di cem bisey olduğundan değil ama sen yinede önlem olarak progestan icsene tatlım sakin yanlis anlama hani garantiye almış olursun yani
Hep ediyorum zaten canim bütün arkadaşlarıma en hayirlisindan evlatlar diliyorum ama ne güzel ya senin bir pasan var benim daha ilk o kadar heyecanlıyım kiona bakabilir miyim iyi anne olabilir miyim diye
Çok iyi etmişsin canim önlem almak her zaman iyidirCanım ben ben lekeyi görür görmez başladım zaten doktora da gittim iyi yaptın dedi çok şükür şimdilik yok bi şey pıhtılaşma iğnesi verdi onuda yapıyorum asprin folik asit progestan da içiyorum
Amin kuzucumHem de öyle güzel bakarsın ki canım gözünden bile sakinirsin eminim. Rabbim bize de nasip etsin insallah
Yok canim bu doktor sadece 3 lu yapıyor ikiliye gerek yok diyor kimseye yapmıyor yani cinsiyetini de sadece konumuna göre söyledi öyle tabiki kesin değil 16. Haftada gidicem iste orda belli olur sanirimMasaAllah ya 10. Haftada cinsiyet tahmini mi yaptı dr un :)) birde 12. Haftada ikili taramaya çağırmadi mj seni Ayy ins hersey güzel olur sorunsuz olur
Canım bende hemen anlaşılıyor midem hemen çıkıyor.boyunla orantılıymış. Ben de kendime bir ay verdim 6 kilo versem en azından hamilelik daha rahat geçer. Hem bedenen hem psikolojik olarak
ah keşke ben de aldığımı erkenden hisstsem de her seferinde al ver al ver döngüsüne girmesem
eminim coook iyi bi anne olursun ben kendime bile baksmazken halen inanamyorum ben mi dogurdum ben mi buyuttum afedersn altini bile degstrrken diyorum helal olsun bana ne guzel sorumluluk sahibi oldum ben buyutyorum rabbim ekskligini gostermesin oglum beni babasini idare edyo yavrum benim cook akilli teyzesi sana tavsiyem hamileligin boyunca subhanallahi ve bi hamdihi de 90 bine tamamla salih evlat olsun uysal olsun diye ben yaptim hic yormadi beni uykusuz kaldgmi bilmem canim hic korkma bunlari dusunebilen bi annesin sen eminim cook cook iyi bakarsin bebişine canim benimmmmHep ediyorum zaten canim bütün arkadaşlarıma en hayirlisindan evlatlar diliyorum ama ne güzel ya senin bir pasan var benim daha ilk o kadar heyecanlıyım kiona bakabilir miyim iyi anne olabilir miyim diye
Kalbimde kiz var ama sağlıkla gelsin de bebeğim ikisi de başım üstüne senin ne kadar kaldı bata canimPiinarim canım benim hayirlisiyla dünyaya gelsin hayırlısı ile benim içime kız doğuyor ama tabi ki Rabbim bilir gelsin prensesimiz
Inşallah canim benim güzel düşün e lerin için teşekkür ederim insallah benim de evladım hayırlı bir evlat olureminim coook iyi bi anne olursun ben kendime bile baksmazken halen inanamyorum ben mi dogurdum ben mi buyuttum afedersn altini bile degstrrken diyorum helal olsun bana ne guzel sorumluluk sahibi oldum ben buyutyorum rabbim ekskligini gostermesin oglum beni babasini idare edyo yavrum benim cook akilli teyzesi sana tavsiyem hamileligin boyunca subhanallahi ve bi hamdihi de 90 bine tamamla salih evlat olsun uysal olsun diye ben yaptim hic yormadi beni uykusuz kaldgmi bilmem canim hic korkma bunlari dusunebilen bi annesin sen eminim cook cook iyi bakarsin bebişine canim benimmmm
Canim aslında ben bu taramalrin hiçbirini sevmiyorum çocukta bir sorun olduğunda sadece sorunu ortaya koyuyor çözüm sunmuyor ki tek çözüm aldırmak bende kesinlikle aldirmayacagima göre bisey varsa bile bunu önceden bilip 6 ay boyunca hamileligi kendime zehir etmek saçma geliyor herşey allahtan değil mi zaten ondan gelen başımızın üstünepinar39 canim 11 12 haftada git ikili tarama yaptr 3lu taramadan daha iyi sana tavsiyem canim
yaaa aslinda dogru diyosun canim ama hamileligin ilerleginde ortaya cikinca soruyolar ikili test yaptin mi diye benim iki kez basima geldi cunku aslinda bana kalirsa ben doktora bile gtmek istemyorum okadar korkuyorum ki bana kotu bsy soylyckler diye.. uzun hikaye tatlim anlatrdm ama cook uzun bol bol dua et insallah bisy olmaz allaha tevekkul et canim sag salim kucagina alrsin insallah tatlimm rabbim utandrmasin..Canim aslında ben bu taramalrin hiçbirini sevmiyorum çocukta bir sorun olduğunda sadece sorunu ortaya koyuyor çözüm sunmuyor ki tek çözüm aldırmak bende kesinlikle aldirmayacagima göre bisey varsa bile bunu önceden bilip 6 ay boyunca hamileligi kendime zehir etmek saçma geliyor herşey allahtan değil mi zaten ondan gelen başımızın üstüne
Inşallah canim amin cumlemizinkini insallahyaaa aslinda dogru diyosun canim ama hamileligin ilerleginde ortaya cikinca soruyolar ikili test yaptin mi diye benim iki kez basima geldi cunku aslinda bana kalirsa ben doktora bile gtmek istemyorum okadar korkuyorum ki bana kotu bsy soylyckler diye.. uzun hikaye tatlim anlatrdm ama cook uzun bol bol dua et insallah bisy olmaz allaha tevekkul et canim sag salim kucagina alrsin insallah tatlimm rabbim utandrmasin..
Hayirlisi olsun Tatlım ayin 21'inde olmam gerekiyor ama bilmiyorum hayırlısı inşallah.Kalbimde kiz var ama sağlıkla gelsin de bebeğim ikisi de başım üstüne senin ne kadar kaldı bata canim
Canımm olmazsın inşallah ta göbekler atarız şurada :)Hayirlisi olsun Tatlım ayin 21'inde olmam gerekiyor ama bilmiyorum hayırlısı inşallah.
Inşallah hayırlısı olur canim sağlıklı bir bebis gelir insallah bu ay belirtilerin var mi pekiHayirlisi olsun Tatlım ayin 21'inde olmam gerekiyor ama bilmiyorum hayırlısı inşallah.
Canımm olmazsın inşallah ta göbekler atarız şurada :)
Pek birşey hissetmiyorum canım bir iki gün öncesinde belim ağrıyordu. Şimdide durduk yere midem bulunmaya basladi. Hayira varsın haa birde göğüslerim şişti.Inşallah hayırlısı olur canim sağlıklı bimis gelir insallah bu ay belirtilerin var mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?