- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
- #1.141
Canım ben bu hale gelene kadar 11 Kilo verdim evlenmeden önce yani 2.5 sene önce 74 Kilo olmuştum al ver al ver en son 11 Kilo verip 63 oldum ben sana yaptığım şeyden bahsedeyimboyunla orantılıymış. Ben de kendime bir ay verdim 6 kilo versem en azından hamilelik daha rahat geçer. Hem bedenen hem psikolojik olarak
ah keşke ben de aldığımı erkenden hisstsem de her seferinde al ver al ver döngüsüne girmesem
Canim attım fotosunu görmedin mi ki dur bidaha atiyimCanım ben bu hale gelene kadar 11 Kilo verdim evlenmeden önce yani 2.5 sene önce 74 Kilo olmuştum al ver al ver en son 11 Kilo verip 63 oldum ben sana yaptığım şeyden bahsedeyim
Ekmek
Yağ özellikle katı yağ
Şeker
Abur cubur
Bunları sildim ve bolca yürüyüş sonuç 11 kg 2.5 ayda
Bravo canım.. keşke ben de verebilsem am irademi kaybetmiş gibiyim. Sabah başlayıp akşam bitiriyorum diyeti. Ama bu kez bebeğim için yapmak zorundayım. Oğlumun ve yakında gelecek olan bebeğimin sağlıklı bir anneye ihtiyacı varCanım ben bu hale gelene kadar 11 Kilo verdim evlenmeden önce yani 2.5 sene önce 74 Kilo olmuştum al ver al ver en son 11 Kilo verip 63 oldum ben sana yaptığım şeyden bahsedeyim
Ekmek
Yağ özellikle katı yağ
Şeker
Abur cubur
Bunları sildim ve bolca yürüyüş sonuç 11 kg 2.5 ayda
Canım bebeği yakından ve de net bi şekilde çekebilir misinAl canim
Aynen canımm :) rahat ol stres yapma öyle daha çok yiyo insan :) yaparsın inanıyorumBravo canım.. keşke ben de verebilsem am irademi kaybetmiş gibiyim. Sabah başlayıp akşam bitiriyorum diyeti. Ama bu kez bebeğim için yapmak zorundayım. Oğlumun ve yakında gelecek olan bebeğimin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var
Yok canım zaten nubu görünmüyorÇektim canim bu kadar net olabiliyor tablet iyi çekmiyor
Amin canim rabbim en hayirlisindan sana da nasip etsin o kalp atisini duymak gerçekten tarif edilmez birsey ben aglamistim çünkü ilk bebegimin kalbini duymak için 10 hafta bekledim atmayinca kalbi kurtaj oldum o yüzden bu bebegimde daha da bir hassasimÇok teşekkür ederim kızlar tekrardan hosbulduk.ben bu ay ne bilim değişik hissediyorum kendimi sanki bişeyler var gibizaman çabucak geçse de ogrensem. pinar39 canimmm Allah bağışlasin bebisin maşallah Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin. Ne güzel bi duygudur herhalde. En çok merak ettiğim kalp atışını duymak eminim havalar ucar im herhalde. Mevlam isteyen herkese nasip etsin insallahhhhh
He anladım yavrum doktor 16. Haftada yani 1 buçuk ay sonra çağırdı cinsiyet ve 3 lu test için nasıl dayanicam ben yaCanım nub bi çıkıntı bebeklerde onun duruşuna göre cinsiyet tahmini yapılıyo şu an senin bebişin üstten görünüyo bu ultrasonda genelde yandan olduğunda daha iyi belli ediyo kendini
Olsun canımmm dayan :) su gibi akıp geçer inşallah zaman hem zaten ultrason bebekler için iyi değil zaten daha iyi bebişini korumuş olursunHe anladım yavrum doktor 16. Haftada yani 1 buçuk ay sonra çağırdı cinsiyet ve 3 lu test için nasıl dayanicam ben ya
bence erkek ben oyle hissetim kese yuvarlak degil bide kafa kismi solda ve yan duruyo ben oyle bilyorum yinede rabbim bilir sag salim kucagina alirsin insallahhhh canim benim rabbimin mucizesi istee bu degerli hazinesinden isteyen herkese yollasin insallah kimseyi mahrum etmesin...Kizlarrrrrrrr bu benim minik minik kusum doktor ayaklarini ellerini falan gösterdi kuzumun ay tarif edilmez birşeydi ya çok duygulandım ben allahim bütün anne olmak isteyen arkadaşlarıma yasatsin bu duyguyu kimseyi mahrum bırakmasınsumryye canim cinsiyet tahmini yapar misin rica etsem
ayyyyy hadi insalllah yaaaa hamissin senin duan kabul olur canim bize bol bol dua et...Inşallah kuzum cift çizgiler bekluyoruz bakalım kizlar bende öptüm çok :)
Haklısın kuzum öyle yapicam sen ne zaman doktora gitmeyi dusunuyorsun peki lekelenmelerin falan geçti mi canim bide şey di cem bisey olduğundan değil ama sen yinede önlem olarak progestan icsene tatlım sakin yanlis anlama hani garantiye almış olursun yaniOlsun canımmm dayan :) su gibi akıp geçer inşallah zaman hem zaten ultrason bebekler için iyi değil zaten daha iyi bebişini korumuş olursun
Canim akşam doktor da duruşuna göre erkek dedi elciklerini ayakciklarini kafasını falan gösterdi kalp atisi bu sefer çok kuvvetliydi ve çok netti ya kuzumun :)bence erkek ben oyle hissetim kese yuvarlak degil bide kafa kismi solda ve yan duruyo ben oyle bilyorum yinede rabbim bilir sag salim kucagina alirsin insallahhhh canim benim rabbimin mucizesi istee bu degerli hazinesinden isteyen herkese yollasin insallah kimseyi mahrum etmesin...
Hep ediyorum zaten canim bütün arkadaşlarıma en hayirlisindan evlatlar diliyorum ama ne güzel ya senin bir pasan var benim daha ilk o kadar heyecanlıyım kiayyyyy hadi insalllah yaaaa hamissin senin duan kabul olur canim bize bol bol dua et...
Hep ediyorum zaten canim bütün arkadaşlarıma en hayirlisindan evlatlar diliyorum ama ne güzel ya senin bir pasan var benim daha ilk o kadar heyecanlıyım kiona bakabilir miyim iyi anne olabilir miyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?