birlikte bekleyelim :)

ay hosbulduk kiz iyi olmus benim bata da 5 6 gun var var mi adet belirtisi sen de
yok canım işin garibi hiç bi şeye dair belirti yok göğüslerim normalde geçen ay taş gibiydi hem büyümüştü hem ağrı vardı bu ay hiiiç banamısın demiyo hala aynılar ben bi önceki hamileliğimdede bunu yaşamıştım göğüslerim hiç ağrımıyordu adete 1 2 gün kala sızlamaya başlamıştı bakalım ne olcek :) ümitle bekliyorum miniminnakımııııı :)

aynen cnmm benim de goguslerr inik siserdi benim de ama bakalim insallah bizimledirler ama hic unudum yok

Simdi takvime gore benim yumurtlama günüm 12'si ama yumurtlamaya dair bir belirti yok zaten ben bu yumurtlama işinden birşey anlamiyorum

Peki ne kadar sure kullanacağım birazcık bilgi alabilir miyim sümeyye canim
canım şöyle oluyor normal gebelik testi gibi yapıyorsun ama sabah ilk idrar yanıltıcı oluyo ben öğlen 12 ve akşam 5 te yapıyorum
yumurtlaman 28 günde 1 ise 10 .günden başlayarak takip edebilirsin ama istersen daha erkende başlayablirsin
aklına takılan başka bi şey varsa sor canım şimdilik aklıma gelen bunlar

Tamam canım eczaneden alırım denerim. Bakalım ne durumdayım gorecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…