- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
ay hosbulduk kiz iyi olmus benim bata da 5 6 gun var var mi adet belirtisi sen decanım burası benim topiğim hoşgeldin :)
yok canım işin garibi hiç bi şeye dair belirti yok göğüslerim normalde geçen ay taş gibiydi hem büyümüştü hem ağrı vardı bu ay hiiiç banamısın demiyo hala aynılar ben bi önceki hamileliğimdede bunu yaşamıştım göğüslerim hiç ağrımıyordu adete 1 2 gün kala sızlamaya başlamıştı bakalım ne olcek :) ümitle bekliyorum miniminnakımııııı :)ay hosbulduk kiz iyi olmus benim bata da 5 6 gun var var mi adet belirtisi sen de
aynen cnmm benim de goguslerr inik siserdi benim de ama bakalim insallah bizimledirler ama hic unudum yokyok canım işin garibi hiç bi şeye dair belirti yok göğüslerim normalde geçen ay taş gibiydi hem büyümüştü hem ağrı vardı bu ay hiiiç banamısın demiyo hala aynılar ben bi önceki hamileliğimdede bunu yaşamıştım göğüslerim hiç ağrımıyordu adete 1 2 gün kala sızlamaya başlamıştı bakalım ne olcek :) ümitle bekliyorum miniminnakımııııı :)
öyle deme canımm umut her zaman vardır :) biz sadece bekleyelim :)aynen cnmm benim de goguslerr inik siserdi benim de ama bakalim insallah bizimledirler ama hic unudum yok ;(
Bizde çok memnun olduk tatlım :)Pinar , sümeyye , döne canlar memnun oldum.
Canim bu ay ovulasyon testi alıp denesene garantiye almış olursun daha iyi olmaz miSimdi takvime gore benim yumurtlama günüm 12'si ama yumurtlamaya dair bir belirti yok zaten ben bu yumurtlama işinden birşey anlamiyorum
bende aynı şekilde tatlımmm :)Pinar , sümeyye , döne canlar memnun oldum.
canım ben laboquick kullanıyorum tavsiye ederim gg dan alabilirsinCanim Marka olarak hangisini tercih etmeliyim?
Kızlar nasıl kullanacagim ?Predictorun var mi ovulasyon testi gebelik testleri çok kaliteli oluyor ama ovulasyon testi var mi bilmiyorum
canım şöyle oluyor normal gebelik testi gibi yapıyorsun ama sabah ilk idrar yanıltıcı oluyo ben öğlen 12 ve akşam 5 te yapıyorumPeki ne kadar sure kullanacağım birazcık bilgi alabilir miyim sümeyye canim
Tamam canım eczaneden alırım denerim. Bakalım ne durumdayım gorecegizcanım şöyle oluyor normal gebelik testi gibi yapıyorsun ama sabah ilk idrar yanıltıcı oluyo ben öğlen 12 ve akşam 5 te yapıyorum
yumurtlaman 28 günde 1 ise 10 .günden başlayarak takip edebilirsin ama istersen daha erkende başlayablirsin
aklına takılan başka bi şey varsa sor canım şimdilik aklıma gelen bunlar
Supersin kuzummmmmmmm böyle devam :)Tamam canım eczaneden alırım denerim. Bakalım ne durumdayım gorecegiz
Canım eczaneden pahalıya gelir bence internetten alTamam canım eczaneden alırım denerim. Bakalım ne durumdayım gorecegiz
Ya evet sümeyye pınar gerçekten pahalıya geliyor alamadım. İnternetten alacağım yaCanım eczaneden pahalıya gelir bence internetten al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?