- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Biliyorum canım tekrar hamile kalırsam öyle yapılacak zaten bide yatacağım hep ilk gebelikte fark edilme ihtimali yok denecek kadar az bi sürü yazı okudum hakkında ilk gebelikte görülme oranı bile çok düşük nasip değilmiş dedik biraz toparlanayım çalışmalara başlayacağız artık acı dinmiyor ya kabullenmesi bile çok zor oldu psikolojim alt üst zaten sonumuz ne olur1 bakalım sen de sağ salim yavrunu kucağına alırsın inş[
Canim amin ya bende p haftalik bebeğim gelişmediği kalbi atmadığı için alındı ben onu bile daha atlatmış değilim o yüzden seni çok ama çok i anlıyorum cinsiyetini bile ogrenmissin yani allah sabır versin canim burada hep birlikte birbirimize destek olarak atlaticaz sen hiç merak etme tatlım
Yavrum zaten duygusal moddayim iyice duygusala bağladım yainsan çok istiyorsa kendini hazırlamışsa kaçıncı haftada olursa olsun zor canım biz tam bi sene bekledik ovulasyon testleri takvim takibi neler neler en son soğan kürü denedim tam ümidi kestim dedim hamile olduğumu öğrendim keseyi görene kadar içim içimi yedi sonra her şey yoluna girdi gelişimi gayet iyi derken bir sabah dünyam başıma yıkıldı biz bu kadar isterken kimisi de doğurup yurda oraya buraya atıyor ya ölüyorum sinirimden küçüklere içim hiç dayanmıyor benim aynen benm de tek tesellim eşimin testeği oldu bi de burda vakit harcayarak kafamı dağıtmaya çalışıyorum insan dertleşince acı geçmese de zaman geçiyor öbür türlü içi içini yiyor dua ediyorum hepiniz için bebeğini canında kanında taşıyan hiç bi anneyi yavrusundan ayırmasın rabbim
Canım buradayım takip ediyorum yazdiklrinizi şöyle söyleyeyim hep bir diken icimize batıyor olacak ne demişler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer bu yüzden ne kadar keseyi gorsende kalp atışını duysanda hep bir acaba olacak ama senin hep hatirlaman gereken senin içinde büyüyen minik prenses '' Rabbim ol dedi oldu '' koruyacak kollayacak olanda önce Rabbim sonra prensesin melek annesi sensin bebeğim. Lütfen bunu hep aklına getir.Jindam alberenu siz nerelerdediniz kuzucuklar ya çok az giriyorsunuz özlüyorum valla
Haklısın bebeğim aynen öyle ya kizlar bu arada isimleriniz ne doğru düzgün tanismadik bile valla benim adım pinar hadi tanisalim :)Canım buradayım takip ediyorum yazdiklrinizi şöyle söyleyeyim hep bir diken icimize batıyor olacak ne demişler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer bu yüzden ne kadar keseyi gorsende kalp atışını duysanda hep bir acaba olacak ama senin hep hatirlaman gereken senin içinde büyüyen minik prenses '' Rabbim ol dedi oldu '' koruyacak kollayacak olanda önce Rabbim sonra prensesin melek annesi sensin bebeğim. Lütfen bunu hep aklına getir.
Pyara canım gerçekten yazdiklarinda en ufak bir abartı yok. Benzer süreçleri yaşadık. Bizi bizden başka kimse anlamaz ama sabredecegiz ve beebislerimiz yanimiza gelecek.
Haklısın bebeğim aynen öyle ya kizlar bu arada isimleriniz ne doğru düzgün tanismadik bile valla benim adım pinar hadi tanisalim :)
Benim ismim UlviyeHaklısın bebeğim aynen öyle ya kizlar bu arada isimleriniz ne doğru düzgün tanismadik bile valla benim adım pinar hadi tanisalim :)
Çok memnun oldum canimBenim ismim Ulviye
Memnun oldum sumeyyecim :)Canımmm ben giriyorum aslında ama nedendir bilinmez bana bildirim gelmıyor sinir oldum bu arada benim adım da Sümeyye :)
Memnun oldum donecim heh şöyle kizlar ya birbirimize nickler ile yazacagimiza ismimiz ile yazarım sumeyyecim ulviyecim donecim hehehehe altın kizlar sizi :)Selam kızlar okuldayım nöbet var bide bugün çok yoğun geçiyor yazamadım bi türlü adım döne
bende memnun oldum tatlım :)Memnun oldum sumeyyecim :)
Kuzum benim ne kadar kaldı batabende memnun oldum tatlım :)
Ben de memnun oldum canım :) yani nick zor oluyor zaten daha erken cevap veremedim ki benim haylazlar bugün çıldırttı beni ayaklarım kopuyor desem yeri yemek f aslını bi anlatsam kafayı vurup yatacağım[/QUOTE]QUOTE="pinar39, post: 43990905, member: 701256"]Memnun oldum donecim heh şöyle kizlar ya birbirimize nickler ile yazacagimiza ismimiz ile yazarım sumeyyecim ulviyecim donecim hehehehe altın kizlar sizi :)
6 var canımKuzum benim ne kadar kaldı bata
canım burası benim topiğim hoşgeldin :)@jimdam napion gıı burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?