birlikte bekleyelim :)

Yok canim allahtan şiddetli değil ara ra giriyor iste ani hareketlerde batma kramp falan oluyor

Biliyorum canim zaten hamile kalmadan önce başlamıştım devam ediyorum o gerçekten çok önemli o sağlıklı olsun da ben herşeyi yiyip içmeye razıyım

Biliyorum canim zaten hamile kalmadan önce başlamıştım devam ediyorum o gerçekten çok önemli o sağlıklı olsun da ben herşeyi yiyip içmeye razıyım
Ben homini gırtlak yediğim süt peynir yoğurt tıkındığım halde bi diş gitti hamileliğim 4 ay sürdüğü halde kuzum ya aman ihmal etme

Nasıl yani canim tiksindin mi anlamadım dış niye gitti
Yok canım hamilelikte yediğin içtiğin yetmez bebek kemikteki kalsiyum dan alıyor en çabuk da d işten alıyor tam Beslen ki çürük olmasın benim dişin biri çürüktü zaten bi tane daha çürüdü yeni yaptırdım hatta

Ya canim benim önceden kurtajim olduğu için benim piskolojim bozuluyor kalp sesi duyulduğunda düşük riski önemli ölçüde azaluyormus an ben hep korkuyorum ya kalbi durursa diye bundan sonra doktor kontrolüne yüreğim ağzımda giderim sanırım bazen hiç gitmesem mi diyorum bazen hemen mi gitsem diyorum böyle var ya çok tuhaf bir durumdayım yani piskolojik destek mi alsam diyorum ne yapicam bilmiyorum kendime engel olamıyorum bir türlü rahatlamak ve destek almak için bu sitedeyim yoksa kafayı yerdim sanırım

Stresi kontrol edemiyorsan psikolojik destek alabilirsin aslında ama bana kalırsa kendin de aşabilirsin sen yediğine içtiğine dikkat et uyku düzenine dikkat et ağır kaldırmak yukarı uzanmak falan zaten bilirsin bunları sen bunları yaptıktan sonra gerisini Rabbime bırak sakınan göze çöp batar derler yavrunun yaşayacak günü varsa allah veriyor onu zaten kendini üzme boş şeylere senin yaşadığın stres bebeğini de etkiliyor henüz çok küçük belki ama bi kaç hafta sonra sesleri duymaya başlayacak aynı biz gibi duygu durumunu etkileyen hormonları çalışmaya başlayacak sen sakin kal ki miniğin de sakin kalsın

Haklısın canim ya ben hep unutuyorum sen ne zaman kaybetmistin bebegi kac haftalikti bide nedeni falan neydi anlatsana biraz

Haklısın canim ya ben hep unutuyorum sen ne zaman kaybetmistin bebegi kac haftalikti bide nedeni falan neydi anlatsana biraz
18 haftalıktı oğlum hareketlerini yeni yeni hissetmeye başlamıştım rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bi buçuk ay oldu rahim açılmış keseyi aşağı inmiş

18 haftalıktı oğlum hareketlerini yeni yeni hissetmeye başlamıştım rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bi buçuk ay oldu rahim açılmış keseyi aşağı inmiş
Canim erken dönemde farkedilseydi rahim ağzı dikilirdi biliyorsun dimi sen bidahaki hamile kalisinda rahim ağzını diktir doktorlar öyle yapacaktır eminim çok ama çok üzüldüm canim o senin cennette sefaatcin olacak acıyı veren rabbim dermaninida verir unutma umudumu kaybettiğim ay bana melegimi verdi umarım sağlıklı şekilde kucağıma almayı da nasip eder seninde aci ni en yakın zamanda indirir insallah kelimeler kifayetsiz su an

Biliyorum canım tekrar hamile kalırsam öyle yapılacak zaten bide yatacağım hep ilk gebelikte fark edilme ihtimali yok denecek kadar az bi sürü yazı okudum hakkında ilk gebelikte görülme oranı bile çok düşük nasip değilmiş dedik biraz toparlanayım çalışmalara başlayacağız artık acı dinmiyor ya kabullenmesi bile çok zor oldu psikolojim alt üst zaten sonumuz ne olur1 bakalım sen de sağ salim yavrunu kucağına alırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…