- 10 Mart 2015
- 348
- 213
- 33
- 34
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Hoş geldin canım inş bi an önce alırsın bebeğini kucağına peki bişey sorabilir miyim gebelikten önce adetlerin düzenli miydi bi de kaç haftalıktı bebeğinGünaydin kizlar,
sitede yeni sayilirim.
4ay önce düsük yaptim.. düsükten 50 gün sonra adet oldum.
sonrada 39 gün sonra...
cuma test yaptim negativ cikti, 34. günümdü..
ama idrari damlattiktan sonra cubuga elimden düstü.
bugün 38. günüm adet olmadim. tekrar test yapsammi??
sizce test düstügü icin kirilmis olabilirmi??
Selamlar nasılsın TubiShSelamlar
iyiyim canım çok şükür sen nasılsn?Selamlar nasılsın TubiSh
Değerlendirdim de merak ettim ovulasyon o ara koyuya yakındı dün falan iyice siliklesmis di canım :)Canım muhtemelen erken yumurtlamis olabilirsin değerlendirsedin keşke bi ovulasyon testi olsaydı yapsaydın emin olurdun
Iyi sayılırım ben de gerginim biraziyiyim canım çok şükür sen nasılsn?
erken yumurtlamılsın canım :)Değerlendirdim de merak ettim ovulasyon o ara koyuya yakındı dün falan iyice siliklesmis di canım :)
İltihap ta şeffaf uzayan akıntı geliyor mubüyük ihtimal ya erken yumurtladın yada iltihap başka bi nedeni yok cnm
hayırdır canım?Iyi sayılırım ben de gerginim biraz
İnşallah olumusdur ozaman hayirlisiyla :)erken yumurtlamılsın canım :)
gelebilio ama ..genellikle yumurtlama akıntısı dır o cnm ne güzel erken yumurtlamışsıb bnm dün yumurtlama ggünümdü ama akıntım yoktu o şefaff akıntı ...İltihap ta şeffaf uzayan akıntı geliyor mu
inşllh cnmmİnşallah olumusdur ozaman hayirlisiyla :)
Hastaneler ikinci evim oldu resmen iyi bi dişçi arıyorum dün kapı kapı gezdim birini seçtim artık bugün tedavim başlayacak bi de dün bi doktora daha göründüm rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili daha bi gözümü korkuttuhayırdır canım?
Heh işte yumurtlamissin inşallah Sperm zeki çevik kuvvetli ve de hızlıdir da hemen dölleyiverirDeğerlendirdim de merak ettim ovulasyon o ara koyuya yakındı dün falan iyice siliklesmis di canım :)
eyvah eyvah napıcan peki canm?Hastaneler ikinci evim oldu resmen iyi bi dişçi arıyorum dün kapı kapı gezdim birini seçtim artık bugün tedavim başlayacak bi de dün bi doktora daha göründüm rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili daha bi gözümü korkuttu
Önceki doktoruma devam onun açıklamaları daha bi aklıma yatıyor ve tavrı daha samimi önceki doktorum gece gündüz telefonla bile ulaşılıyor yardımcı oluyor dünkü gerdi benieyvah eyvah napıcan peki canm?
en iyisi o gibi gözüküo bendr doktor değiştircem .. ama ilk şu detaylı ultrasona bi gireyimde ona göre bakıcam artıkÖnceki doktoruma devam onun açıklamaları daha bi aklıma yatıyor ve tavrı daha samimi önceki doktorum gece gündüz telefonla bile ulaşılıyor yardımcı oluyor dünkü gerdi beni
Ya ben doktorumdan memnunum zaten o lanet gün de çok yardımcı oldu bana bi de ona çok güvenme sebebim bebeği kaybettiğimiz an o da üzüldü yüzü değişti kurtarmaya çok uğraştı ama olmadı arkadaş gibi destek oluyor resmen ama dünkü anlatıyorum öyle normal basit bişey sanki ölen sanki can değil basit bişey içine sinmiyorsa değiştir canım çok etkiliyor insanıen iyisi o gibi gözüküo bendr doktor değiştircem .. ama ilk şu detaylı ultrasona bi gireyimde ona göre bakıcam artık
evet içime sinmio bana dio mide bulantın midedeki gazdır .peki göğüs ağrım sol kasık ağrımda mı gaz valla adam brni deli etti yok bişey dedi başından savdı resmen deli oldum .. iyi doktor çok önmli gerçektenYa ben doktorumdan memnunum zaten o lanet gün de çok yardımcı oldu bana bi de ona çok güvenme sebebim bebeği kaybettiğimiz an o da üzüldü yüzü değişti kurtarmaya çok uğraştı ama olmadı arkadaş gibi destek oluyor resmen ama dünkü anlatıyorum öyle normal basit bişey sanki ölen sanki can değil basit bişey içine sinmiyorsa değiştir canım çok etkiliyor insanı
Hoş geldin canım inş bi an önce alırsın bebeğini kucağına peki bişey sorabilir miyim gebelikten önce adetlerin düzenli miydi bi de kaç haftalıktı bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?