birlikte bekleyelim :)

Iyi düşün iyi olsun canım kafamıza çok takıyoruz haliyle zihnimiz bize bazen böyle oyunlar yapabiliyor rüya da olabilir minisaniyelik uyku diye bi muhabbet var anlık da için geçmiş rüya görmüş olabilirsin

Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:

Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:

“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”

der.

bilmiorum kuzum ama bebekle ilgili hç bişi düşünmedim dün gece sade ya erhamerrahimin dedim üç kere ara vererek
O an düşünmene gerek yok ki canım zaten bilinç altına attıklarımızın farkında olmuyoruz rüya ya da sayıklama anlarında çıkıyor ortaya

yok gram uykum yoktu kuzum dün beebkle ilgili bişey takmdım kafama hep dualarımı ettim Rabbime sığındım bazı dualar var çok kuvetli bi kadın da benim ettiğim o duayı ederken oda saniyelik bebek görmüş ve aradan çok geçmeden hamile kalmış bebek aynı o gördğü bebekmiş doğan bebekte

Ben biraz meraklıyımdır bilinç altı zihin oyunları rüya falan bu konularda eşimin uyumadığını iddia edip rüya görüp rüyasında konuşuyorum sanıp benle konuştuğunu bilirim uykunun farklı evreleri var araba kullanırken bile saniyelik uykuya geçebiliyoruz ama farkına varmıyoruz beyin yorgunsa bedenin uykusu olmasa bile kapatıyor kendini bize çaktırmadan ama inş dediğin gibidir allah gönlüne göre versin inş dediğin çıkar

Bi de o olaydan sonra yarım saat geçmiştir aradan uyudum yatıp rüyamda yakın arkadaşımı gördüm hamile oda bayadır görüşmüoruz .. deniz kenarında yürüyoruz dedim napıon hamilelik nasıl gidio oda bebek düştü dedi... bende kimyasal gebelik geçirdim dedim gerisini hatırlamıom baya bu rüyanında etkisindeyim bugün

Çok düşünmemeye çalış ben geçen gün eşimi hamile gördüm rüyamda adam baya karnını tuta tuta geziyor ben de bunun bilinç altımın etkisi olduğunu düşünüyorum mesela son günlerde hep hamile kalırsam ama yine taşıyamazsam diye düşünmeye başladım bilinç altım eşime taşıtmış hamile kaldığım bebeğin cinsiyetini öğrenmeden bi iki gün önce oğlum olduğunu gören birisi olarak hatta düşükten bi gün önce rüyamda boş bebek arabası sürdüğünü görmüş biriyim ama ben pek inanmıyorum nedense

bide benim şöle bi olayım var ben bu duyaı okurken hamile kaldım ve rüyalarımda okurken beebk görüodum 4 gün rüyamda bebek görünce test yaptım hamile çıktım ama o grcede hamilelik testi silikleşiodu rüyamda sonrada işte değrrler giderek düştü ve bebek düştü

Canım dediğim gibi inş dediğin gibi çıkar umarım bi an önce hamiş olsan da bebeğini kucağına alsan sağ salim ben biraz materyalist bi insanım galiba rüya ya fala falan pek inanmam diyorum kendim 3 4 kez tecrübe ettiğim halde inanmam kalbin temiz bi şekilde yaradana duamı edersem o hayırlısını bilir yapar zaten felsefem bu biraz bi ara rüya tabirine ben de kafayı takmıştım da takıntı oluyor insanda

hayırlısı kuzum folik aside başladım bende bu gün

Suan adetimin 4. Gunundeyim canm 7. Gününde başlamaya karar verdim ne çıkar ki sanki deneyecem

Suan adetimin 4. Gunundeyim canm 7. Gününde başlamaya karar verdim ne çıkar ki sanki deneyecem
Dene tabi canım adet gelirse ben de deneyeceğim adet bitiminden itibaren 7 güne kadar başlayabiliyorsun ben ikinci gün başlamıştım gebelik olursa yumurtlama sonrasına çok kalmasın diye hayırlısı olur inş

ne bilim doktor versin die bekledim hep uyuz doktor şetan görsün yüzünü değiştieiorum doktorumu
Doktoru da gömdün hemen he :) bana ebe de doktor da gebelik düşünmeye başladığımda başla dedi ay kaç ay kullandım bi bilsen bütünleştim resmen folik asitle başla sen canım zararlı bişey değil zaten ilk haftalar çok önemli biz bebeği öğrenene kadar nerden baksan 5 haftalık oluyor

aynen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…