birlikte bekleyelim :)

İnşallah 6 ayı görmeden bebişinin haberini alırsın canm benim canım benim okul problemi olduğundan 1 ay daha deneyebilirim sonra korunmam gerek mecburen çünkü
Doğum okul zamanı olmuş
Olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah

Amin canim inşallah sen öğretmen misin bide kac aylık evlisi ne zamandır deniyorsun soyle bana da merak ettim :)

Amin canim inşallah sen öğretmen misin bide kac aylık evlisi ne zamandır deniyorsun soyle bana da merak ettim :)
Ahh ahh nerde ben daha öğrenciyim 2 yıl bitti 3. Senemizdeyiz canım ben bi okul bıraktım 3.senem de canım şimdi iç mimarlık oluyorum 3. Sınıftaym geçen sene korunurken bi kimyasal gebelik yasadim sonrasında korundum bu sene mayısa kadar 4 ay sonra hamile kaldım ama boş gebeliktı kurtaj oldum canım 16 ekim de doktorum korunma dedi kontrolde ben de korunmadim bakalım rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin...

Kurtaj he durumumuz aynı sayılır bende kurtajdan sonra 4. Adetimi görüyorum bakalım daha ne kadar gorucem allahtan adetlerim çok düzenli 26 si aksamdan başlar 27. Gün sabah sokulurum yani hormon tahlili yapıldı 2 ay once herşey çok iyi yumurta rezervi ve kalitesi de çok yüksek ama prolaktin 18 çıkmıştı bu yüksek mi sence

Hı ben hiç bilmiyorum canım prolaktinin kaç olması gerektiğini doktorun ne dedi sana bu konuda sen korundun mu kurtajdan sonra

Beni yanlış anlamadığını sevindim. Biz kadınlar nelere dayaniyoruz bu vız gelir inan bana. Tabiki tüm amacımız bebislerimizin sağlıklı gelmesini sağlamak tatlim

kızlar dün test yapmıştım silik çıktı bügün yaptım hiç birşey yok başına böyle birşey gelen var mı?
Canım benim idrarda sağlıklı bir şekilde çıkması için regli 1 hafta geçmesi gerekiyor. Kafana takma eğer merak edersen kan tahlili yaptır. Bu yasadigin çok normal.

ben ümitlenmiorum bu ay fazla birlikte olamadık üç günde bir oluoruz umudum yok ztn oluruna bıraktım artık
Tubish ben seni çok karamsar görüyorum ya yanlış hatırlamıyorsam 8 aylık evliydin dimi olur canım kendini üzme strese sokma bu kadar benim ilki tam bi sene sonra oldu tam hareketleri hissetmeye başladım pat bebeği kaybettim bırak korunmayı enfeksiyon kaparım diye birlikte bile olmuyoruz biz yeni kaybettik çünkü e ben bile hamilelikte ilgili konularda fink atıyorum kendine yazık eşini de etkiler bu vardır bi zamanı

yo bizde oluruna bıraktık yani bebek bebek diyr tuutturmuyoruz bir yılımız dolmadan tuttutrmuycaz artık olursa allahtan sadece brbrk için uğraşmıycaz biraz da evliliğimizi yaşıycaz

öle kuzum soğan kürüne başladım ben çok çabul iltihap kapıyorum bali iltihabımı söker ödemim varsa ödemimi atar.. iltihapta engelmiş hamile kalmamaya
Bende de var büyük ihtimal krem kıvamında beyaz akintim oluyor benim ama ben sogan değilde bol su ici cem tek çaresi buymuş çünkü sogan korkuyorum ya sokturucu özelliği var ya bebek oluşursa düşebilir diye o yüzden bol bol su içmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…